19 Mayıs Atatürk‘Ü Anma Ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun.
-
Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir.
M. Kemal ATATÜRK
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun.
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" -
Böyle değerler,içinde olduğumuz şu günlerde gerçekten unutulmaması ve unutturulmaması gereken değerler..Sağolasın konu için hocam..Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene..Kutlu olsun 19 Mayıs
-
Samsun - 19 mayis liyim..
varmi nan benim kadar gururlusu? :D
kutlu olsun!
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------
Samsun - 19 mayis liyim..
varmi nan benim kadar gururlusu? :D
kutlu olsun!
-----------------------------bizde başkenttenik.! ni var yani :D
kutlu olsn bayramımız, her daim kutlayabilmek dileğiyle. -
Atatürk’ün şu sözleri hepimiz için bir rehber olmalıdır: "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir" demiştir.
Atatürk’ü anlamak, yaşadıklarını ve fikirlerini bilmekle mümkündür. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında yaşanan zorlukları her zaman göz önünde tutarak, 19 Mayısları Atatürk’ün emanetine daima sahip çıkarak kutlamalıyız... -
15 dk dır sayfayı yenilemekten bir hal oldum ya
şükür açtınız :)
sizinde kutlu olsun
-
DJ_Alper bunu yazdı:
15 dk dır sayfayı yenilemekten bir hal oldum ya
şükür açtınız :)
sizinde kutlu olsun
-----------------------------e sen açaydın mesirci :D
-
Teşekkürler hocam sizinde ;)
-
Kutlu Mutlu Olsun, Bu Vesileyle De Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatük ü Analım, Mekanı Cennet Olsun,
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Kutlu Mutlu Olsun, Bu Vesileyle De Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatük ü Analım, Mekanı Cennet Olsun,
-----------------------------müdür şu avatarını değiştir ya :)
-
Sana ihtiyaç var be Atam...