1Tb Seagate Hdd Uctu (Cozumlu)
-
Arkadaslar sorunu hallettim. Onemli butun verileri kurtarmayi basardim.
Ilerde baska birinin isine yarar diye yazayim.
oncelikle Linux centos yuklu makineye bozuk hard diski taktim. Daha sonra yedek alacagim oteki hard diskide taktim. Centos u konippix ile actip bozuk hdd deki verileri saglam olana tek tek, klasor klasor olarak aktardim.
Nasil oldu bilmiyorum ama hasbel kadar bozuk hdd sorun cikarmadan knoppix altinda calisti ve verileri gosterdi.
Ilginize cok tesekkur ederim.
Iyiki tahribat var.
Uyari : Sakin seagate marka HDD ALMAYIN.
-
Seagate sorunludur hocam yoldaki çocuk bile biliyor artık hdd lerinin fiyatları düştü zaten
bende WD kullanıcısıyım hiç sorun yaşamadım neler çektirdim hdd ye bana mısın demedi bir kaç güne
2 TB WD harici alıcam 200 lira aynı model Seagate 180 lira niye kendimi 20 lira için riske edeyim + olarak 180 ligin tüm yorumlarını okudum
%50 si ürünün bozulduğunu söylüyor :)
Seagate al yolda kal :)
-
iyi yine kurtarmışsın hocam verileri sevindim adına . bu konu ders oldu seagate almayız . aklımızda bulunsun
-
maxtor hddlerde ise yaramaz , uzak durun.
-
Seagate ler hep mi dandik olur arkadaş :| birinin konusu vardı bi ara millet bangır bangır bağırıyodu. Bu güne kadar 3 hdd geldi bana biri laptop tiplerden 3. de seagate. :| western digitale kablolu, kocaman bilmem ne diyolar ama westernde bu tarz konu çok yok. Marka fark ediyor gerçektende.
-
şeytan kulağına kurşun hep seagate kulanırm.. hiç sorun yaşamadım... İkikere WD aldım iki kere hüsran...
-
daha yeni aldım 1 tb ya acayip tırstım şimdi bak
-
Yeni Hdd alacaklara tecrübe olsun diyelim bende Maxtor var bisikletten düştü bir şey olmadı :D şansıma da olabilir samsunglar cok ısınıyor su an WD kullanıyorum ısı problemi sıfır a yakın
-
Yarin cumartesi ve ilk isim gidip WD almak olacak.
-
hitachi kullanin