folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 1Tb Seagate Hdd Uctu (Cozumlu)

1Tb Seagate Hdd Uctu (Cozumlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar sorunu hallettim. Onemli butun verileri kurtarmayi basardim.

Ilerde baska birinin isine yarar diye yazayim.

oncelikle Linux centos yuklu makineye bozuk hard diski taktim. Daha sonra yedek alacagim oteki hard diskide  taktim. Centos u konippix ile actip bozuk hdd deki verileri saglam olana tek tek, klasor klasor olarak aktardim.

Nasil oldu bilmiyorum ama hasbel kadar bozuk hdd sorun cikarmadan knoppix altinda calisti ve verileri gosterdi.

Ilginize cok tesekkur ederim.

Iyiki tahribat var.

Uyari : Sakin seagate marka HDD ALMAYIN.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Seagate sorunludur hocam yoldaki çocuk bile biliyor artık hdd lerinin fiyatları düştü zaten 

bende WD kullanıcısıyım hiç sorun yaşamadım neler çektirdim hdd ye bana mısın demedi bir kaç güne 

2 TB WD harici alıcam 200 lira  aynı model Seagate 180 lira  niye kendimi 20 lira için riske edeyim + olarak 180 ligin tüm yorumlarını okudum 

%50 si ürünün bozulduğunu söylüyor :)

Seagate al yolda kal :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

iyi yine kurtarmışsın hocam verileri sevindim adına . bu konu ders oldu seagate almayız . aklımızda bulunsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

maxtor hddlerde ise yaramaz , uzak durun.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Seagate ler hep mi dandik olur arkadaş :| birinin konusu vardı bi ara millet bangır bangır bağırıyodu. Bu güne kadar 3 hdd geldi bana biri laptop tiplerden 3. de seagate. :| western digitale kablolu, kocaman bilmem ne diyolar ama westernde bu tarz konu çok yok. Marka fark ediyor gerçektende.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

şeytan kulağına kurşun hep seagate kulanırm.. hiç sorun yaşamadım... İkikere WD aldım iki kere hüsran...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Dişi
    daha yeni aldım 1 tb ya acayip tırstım şimdi bak

Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Yeni Hdd alacaklara tecrübe olsun diyelim bende Maxtor var bisikletten düştü bir şey olmadı :D şansıma da olabilir samsunglar cok ısınıyor su an WD kullanıyorum ısı problemi sıfır a yakın

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarin cumartesi ve ilk isim gidip WD almak olacak.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hitachi kullanin

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 35