2 Adet Leptop 550 TL (Satıldı)
-
geç kaldınız anlaştım para havalesi kaldı :)
-
juniourfalcon bunu yazdı
Hayırlı olsun da bu tip konularda genelde ilk yazanlardan baslanıp sıralama ile gidiliyor almayan varsa bi sonrakine falan direk argon kaynağı yapmışsın :)
-
ilteris bunu yazdıjuniourfalcon bunu yazdı
Hayırlı olsun da bu tip konularda genelde ilk yazanlardan baslanıp sıralama ile gidiliyor almayan varsa bi sonrakine falan direk argon kaynağı yapmışsın :)
olması gerek o zaten.adam sırayı sana verecek.seninle anlaşamassa bi sonraki alıcıya geçecek iş.bu nasıl satıcı onu anlamadım.
-
yolbulucu bunu yazdı
Üsttekiler almazsa ilkine ben de talibim, media server olarak kullanırım
burda adam kuralı biliyo.öncelik ilk yazanın.bakınız
-
tmm öle söylüyorsunzuda üsttekiler tek olarak düşündüler ben ikisini bir aldım o yüzden bana verdi
-
ilteris bunu yazdıemuxa bunu yazdı
Arkadaşlar 2 sini bir satıyorum 500 e ikisini veririm hiç bir sıkıntıları yok sadece ekranları kırık ve hdd ler yok Fotoğraflarını akşama yüklerim taşınma televizyona bağlı olarak kullanıyordum.
ilk taliipli olarak pm attım.
bak adam ne yazmış.kankisi misin multisi misin onu de bize
-
juniourfalcon bunu yazdı
tmm öle söylüyorsunzuda üsttekiler tek olarak düşündüler ben ikisini bir aldım o yüzden bana verdi
kim tek olarak düşündü ki bana bi gösterebilir misin postu? Buradaki hatta genellikle tüm forumlardaki jargona ne alıcı nede satıcı hakim değilmiş ki 2006 üyesi satıcı enteresan ya vazgeçti ama vazgeçtim diyemedi arkadaşı ya da multisi ben aldım yazdı ya da jargona uygun olmayan bir satış yapıldı.
-
çift mesaj
sRcN tarafından 02/May/19 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
ilteris bunu yazdı
ayrı ayrı fiyatlandırdığında hangisine ne kadar istiyorsun hocam?
i7 li makinaya talibim.
burada ne diyor i7 ye talibim diyor
-
ontedi bunu yazdı
İlkinin bataryası çalışıyor mu? Çalışıyorsa kaç saat gidiyor? Bir de batarya resmi atabilirsen sevinirim.
burada ne diyor bir tanesi diyor benden önce iki tanesine yazan varmı onu söleyin gösterin