folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. El Alınabilecek Araba Öneri???

2. El Alınabilecek Araba Öneri???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Hacar isin ozu kredi cekip alacagim...Aylik 1.000 TL odeyebilirim rahatlikla...baakasina borc harc yapmadan banka kredisi ceksem 25.000 TL ve 5.000 TL de hazir param var...25.000 Tl 36 ayligina bana donusu sanirim 33.000 civari olacak...Nasil olur,Krediyle  araba alan var midir???

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-kasim-2012-cikisli-skoda-fabia-optimal-107857188/detay#

bundan tavsiye ederim arkadaşım almıştı gayet memnun dizel kadar tasaruflu ve gayet dolu bi araç bu fiyata alınacak en ii araba bence...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ben de böyle bi konu açacağım takipteyim bakalm 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

şimdi renault citroen ve pejo başta olmak üzere fıransızlara hiç dokunma. almanlardanda vw opel olabilir ama misal 2004-2011 arası astraya hiç bulaşma. japonlardan corolla iyidir 2007-2008 bulunaiblir sanırım. civic'te dizel seçeneğin yok lpg olabilir ama onlarında 98-04 sonralarının kasaları eskiler kadar sağlam deil.

bnm tacsiyem o paraya merso al e200cdı 2000 model flan bulunur ama parçası ustarı biraz dert olabilir. gerçi diğerleriyle 10 kes servise düşersen mersoyla 2-3kes düşersin o ayrı bir mesele...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Karar Verdim Hocalar Kesinlikle Toyota...

Avensis mi??? Corolla mı??? Hangisi Daha İyidir???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

2.el piyasası oalrak daha rahat satma konusunda Corolla.. daha çok aıp satan var corolla yı.. ama konfor olarak aynı senenin arabalarını karşılaştıracaksak avensis.. para olsada son kasasını alsak ama nerde :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı

2.el piyasası oalrak daha rahat satma konusunda Corolla.. daha çok aıp satan var corolla yı.. ama konfor olarak aynı senenin arabalarını karşılaştıracaksak avensis.. para olsada son kasasını alsak ama nerde :D

Hocam Haklısın...Şirket Müdürümüzün Bi Aracı Var Toyota Avensis 2007 Model 217.000 Km'de...Onu Gözüme Kestirdim...Aylık 1.000 TL Ödemeyle Verirse 26.000 Liraya Almayı DÜşünüyorum...Piyasası Bu Alemde Sanırım???

Arabanın Sadece ön sagda boya kalkmış bi yer var yumruk kadar tamponda...Onun Dışında Hiçbirşeyi Yok ve Full Araba Deri Koltuk Falan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı

Hocam Haklısın...Şirket Müdürümüzün Bi Aracı Var Toyota Avensis 2007 Model 217.000 Km'de...Onu Gözüme Kestirdim...Aylık 1.000 TL Ödemeyle Verirse 26.000 Liraya Almayı DÜşünüyorum...Piyasası Bu Alemde Sanırım???

Arabanın Sadece ön sagda boya kalkmış bi yer var yumruk kadar tamponda...Onun Dışında Hiçbirşeyi Yok ve Full Araba Deri Koltuk Falan...

bişey olmaz o kadarcık kusurdan :D ben arabanın plakasını djalper e versem naptın la bu arabaya dicek kadar vurmuş olabilirim arabayı ama maşallah hala bana mısın demedi :D 2007 kasasıda tek sevmediğim kasası heralde, son halini makyajlayıp biraz kibarlaştırdılar gayet güzel oldu aslında :D bide yakıtı ne kadarmış onu öğren hocam o önemli :D ağırlığını hatırlamıyorumda 1.6 ise torkuna felan bi bak sora kasayı çekecem diye içmesin yakıtı :D 217000 de çok duruyo normalde ama japon malı bı bişi olmaz :D cincik gibi :)

MaviGozluDev tarafından 13/Ara/12 11:03 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı

bişey olmaz o kadarcık kusurdan :D ben arabanın plakasını djalper e versem naptın la bu arabaya dicek kadar vurmuş olabilirim arabayı ama maşallah hala bana mısın demedi :D 2007 kasasıda tek sevmediğim kasası heralde, son halini makyajlayıp biraz kibarlaştırdılar gayet güzel oldu aslında :D bide yakıtı ne kadarmış onu öğren hocam o önemli :D ağırlığını hatırlamıyorumda 1.6 ise torkuna felan bi bak sora kasayı çekecem diye içmesin yakıtı :D 217000 de çok duruyo normalde ama japon malı bı bişi olmaz :D cincik gibi :)

Hocam Cincik Gibi Valla...Geçen Gün Kullandım Bi Maltepe ye Kadar Gittim Geldim Tuzla'dan...Acayip Hoşuma Gitti ya :D 2000 Motor benzini içer ama uzağa gitmeye gerek yok ya :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

1.6 dan iyidir hocam boşver az daha çok içsin ama iyi gitsin 2.0 olsun :D tabi hayvan gibide yakıyos ainsanı kendinden soğutur o ayrı. o kasalara tip takılıyomuydu hatırlamıyorum ama takılıyosa 1 sene sonra fln da lpg taktır gitsin :d

.
Toplam Hit: 4880 Toplam Mesaj: 46