2. El Motosiklet Alımı Hakkında
-
uygun kategoriyi bulamadım buraya açtım yanlışsa affola
arkadaşlar motor almak istiyorum aklımda ybr 125 var yamahanın sitesinde 2013 modeli kdv ve otv dahil 4,390 lira
sahibindene bakıyorum ikinci el 17000 deki motora 4000 lira çekmiş bu motorun piyasası böylemi yoksa sahibindendekilerin ibneliğimi nedir durum anlamadım amk 17000 kmde 400 lira inmiş fiyattan ancuka milleti düdüklemeyemi çalışıyo bunlar bi aydınlatın arkadaşlar
eğerki ikinci el almaya kalksam nelerrine dikkat edeyim bu motoru alıcam kafaya koydum ya sıfır ya ikinci el
-
Hocam ben de ybr sifir aldim 7 ay oldu. Almamdaki sebeplerden biri de piyasasinin oyle dusmemesi. Honda ve yamahanin piyasasi dusundugun gibi dusmez satarken zorlanmazsin.
-
fiyatlar normal diyosun yani iyide bu fiyatlara satılmazki 4000 ikinci eline vericem 4400'e sıfırın almak mantıklı değilmi
-
Bizim trda milletin malı değerli hocam ilanı bulamadım.
Sıfır aldığı bir arabayı 7 ay kullandıktan sonra sıfır fiyatından fazlaya satan bir örnek ilan bulmuştum kaldırılmış.
İkinci el dünyanın neresinde olursan ol yarı fiyat değer kaybettirir trda öyle bir şey yok. Benim mantığıma göre ybr 125 için 17000 km bayada ikinci el dir ve fiyat 2500 -3000 aralığında olmalıdır. Malın piyasası ne olursa olsun böyledir.
-
2. el alsam dicem fiyat sıfıra yakın en iyisi sıfır almak
-
plaka ruhsat trafik sigortası gibi extraları unutma.
-
sıfır alcan hocam hiç uğraşma 1000 lira fazla ver o çok para isteyen ibneler satamasın :D
-
plaka ruhsat trafik sigortası gibi extraları unutma
350-400 tl ilave masrafın olur motor iyi ise 17000 km fazla ama bazı şartlarda verilir
-
ekstrayı göz önünde bulunduruyorum ama ikinci ele o kadar para vermekde olmaz
peki bu motor için ne diyosunuz ben araştırdım baa ama bilmediğim şeyler olabilir yinede
-
2013 model 17000km o rakam verilmez. kuryeden çıkma olabilir. o motordan vazgeç derim ben.az çok bir "bilen" olarak.
-
Tnrsk bunu yazdı
fiyatlar normal diyosun yani iyide bu fiyatlara satılmazki 4000 ikinci eline vericem 4400'e sıfırın almak mantıklı değilmi
bak kendin yazmışsın akıl edemedin mi
4500 liraya aldığın motoru 2000 liraya satabilirsen sevin
4500 liraya araba alınır amk
zaten köy tarzı yerde bineceksen motor haşat olur yamahada alsan mondialde alsan aynı haşat olur
şehirde asfaltta bineceksen sorun olmaz