2 Kredi Kartı / Tek Alışveriş
-
Beyler baslıkta yada konunun acıldıgı yerde hata varsa simdiden kusura bakmayın, zira biraz sinirliyim.
Mesele şu. Telefon alıcam teknosa yada gold bilgisayardan. Ancak istediğim telefon şuanlık sadce web üzerinden alışverişlerde mevcut,mağazalara 2 ay sonra falan gelirmiş.
Mağazada olsaydı taksitle alıcaktım 2 kartla.Çünki tek olarak kartların limiti yetersiz , ama webden alıyım diyorum ama 2 kartla bi alışverişi nasıl yapıcam,özellikle bu iki firmanın sitesi için yok mu bunun bi yolu yahu ? -
yok, yapamazsın. anca iki ilan açın öyle yapalım vb. tarzda birşeyler yaparsa satış yapan yer öyle olur anca fakat öyle bir şey olmaz. ara bankayı limit arttır. bu zamanlarda kolay oldukça
-
hizlial.com'a bir bak ürün orada var mı
-
hocam hızlıal.com sitesinde böyle birşey var atıyorum 100tlilik birşey alacaksın diyelim. 50 TL'sini İşbankası kartınla atıyorum 6 taksitle ödüyorsun kalan 50TL'de havaale edebilirsin yada 50 Tl'nin 35 TL'sini Akbank kartınla 5 taksitle ödeyip kalan 15 TLsini de Garanti kredi kartınla tek çekim yapabiliyorsun. Başka da çaren yok.
-
ürün bu hocam
rhodostethia tarafından 25/Tem/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.hizlial.com/sony-xperia-sp/02.044.4140.0029
beyaz renginin peşindeyim ben ama o yok galiba.
Edit : Varmış buldum beyazı ordan renk seçiyomuşuz. Şimdi napıcam ? -
Peki site güvenlimi beyler ?
-
bi kuyumcudan a kredi kartından para çek kuyumcu sana nakit parayı versin b kartının hesabına o parayı yatır limitin artar tek kart ile işini halletmiş olursun
-
Ödeme sayfasında kredi kartınıza ait bankayı ve taksit sayısını seçtikten sonra ödeyeceğiniz miktarı yazıp onaylayınız. Kalan tutarı, havale yapacağınız bankayı seçerek ödemeyi tamamlayınız.
Birden fazla kredi kartı ile ödeme yapılmamaktadır.
Diyo sitede. -
rhodostethia bunu yazdı
Ödeme sayfasında kredi kartınıza ait bankayı ve taksit sayısını seçtikten sonra ödeyeceğiniz miktarı yazıp onaylayınız. Kalan tutarı, havale yapacağınız bankayı seçerek ödemeyi tamamlayınız.
Diyo sitede.hocam sen devam et boşver orayı orda ödenecek tutar kısmına ödemek istediğin kısmı yap devam et ben şimdi denedim çalıştı
-
KaRaKuLe bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Diyo sitede.hocam sen devam et boşver orayı orda ödenecek tutar kısmına ödemek istediğin kısmı yap devam et ben şimdi denedim çalıştı
bunu şu parçala ve öde kısmından mı yapıyoruz ?
-
Borcu az olan kartını diğer kartınla öde. Limit açılacaktır. Sonra sende tek kartla işini hallet ;)