2 Yıllık Ünv. Direk Geçiş Kalktımı?
-
Ben bilgisayar bölümünde okuyorum(lise).Bu sene son senem direk 2 yıllığa geçmek istiyordum ama müdür yardımcısı direk geçiş kalktı dedi :S Ama bazı arkadaşlar okullarında sormuşlar bu sene son demiş onların hocalarıda.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ????
-
gecen sene sondu, artık sınavla alcaklar kalite artacak verim düzelecek .
-
hocam aynı sorun bendede var bende sağlık okuyorum lise son kalkmış geçiş ama kimileri sizi etkilemez dio kimileri etkiler dio ne bok yicez bende bilmiorm geçiş kalktıysa yandık offffffffff :/
-
bende duydum öyle bişeyler bu sene kalkmayabilir dediler ama seneye kesin kalkıyormus iyide oluyor zaten 2 senelik den hic bir sey olmaz.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bende duydum öyle bişeyler bu sene kalkmayabilir dediler ama seneye kesin kalkıyormus iyide oluyor zaten 2 senelik den hic bir sey olmaz.
-----------------------------hic bir sey olmuyorsa 2 yillik meslek yuksek okullarini kaldirsinlar?
meslek lisesi okuyanlar okulda ne matematik ne de turkce goruyor.. bu sayede oss kazanmak hayal oluyor.
ne sacma bi dusuncen var..
-
Beyler tam olarak bu seneye vurmayacak.Seneye birakirlar bu saatten sonra artik.Cunku soylentiler daha yeni cikti. 2 senelik dusunenlerde dershaneye gitmedigi icin bu ogrencileri goze alarak, bu sene kaldiramazlar diye dusunuyorum.
-
aman hocam ya bu sene kalkmasın valla bizim 2 yılık çok işe yarıo paramedik oluyoruz kendimizi ona hazırladık geçiş yapıcaz die ne dershane ne bişe en son 2. sınıfta matematik kimya gördük :D bi toplama bi çarpma bi çıkarma :D tek hatırladıklarım bunlar :D :/
-
kalkacakmış
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kalkacakmış
-----------------------------kalkacakmış değil kalkmış hocamda arkadaşın dediği bu sene bizi geçişlemi alıcaklar
-
devlet hacı misi
-
sözde kaldırdılar evet öss zorunlu oldu ama geçiş için taban puan 145 yap yine otomatik geçiyorsun maksat kaldırdık olsun başka birşey değil 145 i hepsini a yapsan yine alırsın yani sıkma canını
Toplam Hit: 5526 Toplam Mesaj: 18