20 Yasında Olup, 9 Senelik PHP & Mysql Tecrübesi Olan Adam.
-
kıskanmayın a.k :)
olabilir hocam bizim okulda böle ibm de dell de microsoft ta çalışmış öğretim üyeleri var
yani yazılım alanında kaliteli hocalar var
20 yaşında olduğu nerede yazıyor? adam yazılım mühendisi yazmış muhtemelen mezun olmuştur
belki 25-30 yaşındadır...
bu arada yazılım mazılım boş işler
dünyaya adınızı duyurmak istiyorsanız
müzik prodüktörü olun derim çünkü şan şöhret para DJing te. -
Bizzat tanıyorum Andrei ^_^ Benim dönemimden bir arkadaş, ben uzattım, o mezun şuan ^_^
-
Profesyonel hayatı 2006'da başlıyor; şu an da Amerika'da çalışıyor. Anormal bir durum yok gibi...
https://atasasmaz.com/en/background
Yetenekleri çok abartılı değil; ama hem bunları etkin kullanıp hem de iyi şekilde kendini başka insanlara anlatabiliyor olmalı.
Buralarda Apple gibi (Steve Jobs) olmayı kafaya koyup hiç bi' b.k yapamayan veya o yolda olması muhtemel diğerleri için iyi bir örnek...
Yetenekleri olarak sıraladığı liste "rocket science" değil; buradaki hemen herkes düzenli ve azimli çalışmayla, doğru zamanda doğru yerde olmak kaydıyla (biraz da "yürü ya kulum") PHP, MySQL, Java... öğrenip bu yeteneklerini kullanabilir.
En başta kararlılık ve iyi bir İngilizce bilgisi bunun için ön şart tabi.
-
kimseyi küçümsememk lazım.kimde ne olduğunu bilemeyiz
-
yanlıs bilginin kurbanı olmusum, 2 ayrı yerde 20 yasında yazmıslar.
-
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, o kadar yılda ne yapmış ne etmiş ona bakmak lazım, pek tabii 11 yaşında programlamaya başlayabilir bir insan.
14 yaşında olup da yazdığı uygulamayı Apple Store da bir numaraya taşıyan ve paraya para demeyen gençler gördük.
-
kim lan bu erol egemen
-
Aha Programmer'in kişisel sitesini bulmuşsunuz
u235 tarafından 07/Kas/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Aha Programmer'in kişisel sitesini bulmuşsunuz
Ahah :))
iyi güldüm, ondan ziyade sallamak paraylamı yahu. -
Huerfanos bunu yazdı
kim lan bu erol egemen
Çözüm bu zaten :))