2009 Otomatik Xp Kurulum Xp Sp3+ CD Perfect (TÜRKCE)
-
Kodumunun tnc xp sini kurdum laptop a. ilk açıyorum pc açılıyo, 15 dk. sonra ağ bağlantıları geliyo nete öyle bağlanıyor.
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam bi dokuman link vs biseyler versen bizde kendi xp mizi yapsak cok makbule gecer
-
Bu tur isletim sistemlerinde kimin yapitigini bilmediginiz bir sistemi kullaniyosunuz adam isine keyloger,trojen vs koyabilir belli olmaz .. dikkatli olunuz . tavsiyem temiz bir xp cd sinden kurulum yapmanizdir
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Bu tur isletim sistemlerinde kimin yapitigini bilmediginiz bir sistemi kullaniyosunuz adam isine keyloger,trojen vs koyabilir belli olmaz .. dikkatli olunuz . tavsiyem temiz bir xp cd sinden kurulum yapmanizdir
-----------------------------Peki Hocam Bu Virüsü, Kurduğumuz Antivirüs Tespit edemezmi. Olası varolabilecek Virüsü. ?
Enes Hocam Buradaki arkadaşların eleştirisi size değil, Alıntıyı yaptığın, Kaynağadır. Yani Yapan Kişiyedir.
Dipnot.. : Bu Arada Ben ShockMan Yahu, :( Yine Benim Pc den girmiş Tahribata Kuralsız efendi. Yanlışlıkla Onun hesabından yazdım. Neyse Önemli değil zannımca. Bir Daha Dikkatli olurum.
-
sondakika_addon_sofuhack.exe diye bir trojan buldu eset hadi bakalım hayırlısı
-
emeğine sağLık ama sakat İşler Bunlar :)
-
bilmiyorum walla göbeğim çatlayana kadar indirdim sanal makineye şu an kuruyorum.memnun kalırsam bunu kurabilirim.
-
Arkadaşlar bizzat makinama kurdum ve gayet memnun kaldım. Kuruluma hiç müdehale etmiyorsunuz yaklaşık yarım saat 45 dakika falan sürüyor. Kurulum tamamlanınca masaüstüne diyecek yok fevkaladenin fevkinde :) bütün programlar kurulmuş bile :)) En önemlisi de benim için performans, kesinlikle diyebilirim ki normalinden daha hızlı. Amma velakiiin gel gelelim sizin yorumlara, korkmaya başladım valla :) Keyloger trojen falan bunlar beni bozar, kaldı ki hergün internet bankacılığını kullanıyorum evde, sistemden pek anlamam kurup bi sakatlığını gören olursa bildirsin de ben de paşalar gibi kullanmaya devam ediim :))
-
bunu iso cd'si olarak mı yakacaz ?
-
Kurulumu tamamlayamadı ,yani çalışmıyor boşuna indirmeyin.Allahtan elimde başka sp3 lü cd vardıda onla devam ettim.