folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 2009 Otomatik Xp Kurulum Xp Sp3+ CD Perfect (TÜRKCE)

2009 Otomatik Xp Kurulum Xp Sp3+ CD Perfect (TÜRKCE)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Kodumunun tnc xp sini kurdum laptop a. ilk açıyorum pc açılıyo, 15 dk. sonra ağ bağlantıları geliyo nete öyle bağlanıyor.

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bi dokuman link vs biseyler versen bizde kendi xp mizi yapsak cok makbule gecer 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bu tur isletim sistemlerinde kimin yapitigini bilmediginiz bir sistemi kullaniyosunuz adam isine keyloger,trojen vs koyabilir belli olmaz .. dikkatli olunuz . tavsiyem temiz bir xp cd sinden kurulum yapmanizdir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Bu tur isletim sistemlerinde kimin yapitigini bilmediginiz bir sistemi kullaniyosunuz adam isine keyloger,trojen vs koyabilir belli olmaz .. dikkatli olunuz . tavsiyem temiz bir xp cd sinden kurulum yapmanizdir

Peki Hocam Bu Virüsü, Kurduğumuz Antivirüs Tespit edemezmi. Olası varolabilecek Virüsü. ?

Enes Hocam Buradaki arkadaşların eleştirisi size değil, Alıntıyı yaptığın, Kaynağadır. Yani Yapan Kişiyedir. 

Dipnot.. : Bu Arada Ben ShockMan Yahu, :( Yine Benim Pc den girmiş Tahribata Kuralsız efendi. Yanlışlıkla Onun hesabından yazdım. Neyse Önemli değil zannımca. Bir Daha Dikkatli olurum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    sondakika_addon_sofuhack.exe diye bir trojan buldu eset hadi bakalım hayırlısı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek
    emeğine sağLık ama sakat İşler Bunlar :)

İmza Tine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    bilmiyorum walla göbeğim çatlayana kadar indirdim sanal makineye şu an kuruyorum.memnun kalırsam bunu kurabilirim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bizzat makinama kurdum ve gayet memnun kaldım. Kuruluma hiç müdehale etmiyorsunuz yaklaşık yarım saat 45 dakika falan sürüyor. Kurulum tamamlanınca masaüstüne diyecek yok fevkaladenin fevkinde :) bütün programlar kurulmuş bile :)) En önemlisi de benim için performans, kesinlikle diyebilirim ki normalinden daha hızlı. Amma velakiiin gel gelelim sizin yorumlara, korkmaya başladım valla :) Keyloger trojen falan bunlar beni bozar, kaldı ki hergün internet bankacılığını kullanıyorum evde, sistemden pek anlamam kurup bi sakatlığını gören olursa bildirsin de ben de paşalar gibi kullanmaya devam ediim :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bunu iso cd'si olarak mı yakacaz ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Kurulumu tamamlayamadı ,yani çalışmıyor boşuna indirmeyin.Allahtan elimde başka sp3  lü cd vardıda onla devam ettim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 5308 Toplam Mesaj: 31