2010 Dünya Kupası
-
www.lequipe.fr/ bu site fıransada en fazla traj yaan bir gazetenin resmi sitesi türkiye için anket yapmışlar katılsınmı katılmasınmı hesabında yani bizde arkadaşlarla bir saldırdık şu anda %68 öndeyiz bide siz el atın derim arkadaşlar çünkü fransız televizyon programlarında netteki bu tür anketler bayağı bir yer kaplıyo yapacağınız tek şey siteye girip sağ alt köşedeki anket yerinde NON yazan yere tıklamak
-
tam ne diyor kerdeş?biz(ben) anlamiyozda :D
-
Tam olarak(Fransızca biliom hava atiim):) Türkiye 2010'dan elensin mi diyo non deyin ankete yeter ayrıca %70 oldu :)
-
nasıl yani türkiyeyi elensin diyemi oyluoruz?? yoksa yanlış ceviriyle karizmayımı sıfırladın :Pp
-
Dayı elensin mi elenmesin mi diye olyanıyo non diiceksin elenmesin olcak bu kadar :) Karizma hiç bitmess :)
-
Abi konu başlığını Türkiye 2010 fln yap da millet görsün
-
biter biter gün gelir oda biter bende non dedim 67 oldu :D
-
fmk bunu yazdı:
www.lequipe.fr/ bu site fıransada en fazla traj yaan bir gazetenin resmi sitesi türkiye için anket yapmışlar katılsınmı katılmasınmı hesabında yani bizde arkadaşlarla bir saldırdık şu anda %68 öndeyiz bide siz el atın derim arkadaşlar çünkü fransız televizyon programlarında netteki bu tür anketler bayağı bir yer kaplıyo yapacağınız tek şey siteye girip sağ alt köşedeki anket yerinde NON yazan yere tıklamak
YA İŞTE NE KADAR GÜZEL Bİ ŞEY BU YAAAAHELAL OLSUN SANA KARDEŞİM BENİM..!!!!
EN SONUNDA BİRİSİ ADAM AKILI Bİ İŞ YAPMIŞ BAK MESELA BU YAPTIĞIN SÜPER Bİ ŞEY ÇÜNKÜ ŞİMDİ SEN BİZE BUNU SÖYLEMESEN ORDA BİZİM DÜNYA KUPASINA KATILMAMIZI İSTEMEYEN FRANSIZLAR MUHTEMELEN ÇOK OLACAĞI İÇİN VE BU SİTEDEKİ ANKET SONUÇLARI TV'LERE YANSIYACAĞI İÇİN TÜRKİYENİN KARİZMASI, FUTBOLDAKİ DURUŞU VE SİYASİ KONUMU AÇISIYLA KÖTÜ OLACAKTI ÇÜNKÜ TÜRKİYENİN 2006 DÜNYA KUPASINA GİTMESİNİ İSTEMİYOLAR AMA SEN BUNU ENGELLEDİN VE SANA ÇOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR T.C. VATANDAŞI OLARAK!!!!!!!!
NOT: BÖYLE ŞEYLERİ TAKİP EDELİM ARKADAŞLAR HANGİ SPOR DALI OLURSA OLSUN HER ZAMAN TÜRKİYENİN İMAJINI VE KARİZMASINI ARTTIRALIM..!!!!
-
Zuahhahah bana da teşekkür edin türkçeye çevirdim :D
-
Bu arada atv'ye de çıktı bu site
-
arkadaslar kisaca olayin ozeti bide benden:
21:38:12, 18.11.2005
Lequipe'ten "Türkiye ihraç edilsin mi?" anketi düzenledi. Gelin bu fransızlara hadlerini bildirelim! Lequipe'ten "Türkiye İhraç Edilsin Mi?" Anketi
Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Lequipe, internet sitesinde başlattığı ankette okuyucularına "Türkiye 2010 Dünya
Kupasından ihraç edilsin mi?" sorusunu soruyor.
Bu tarz oylamalarla Türkiye düşmanlığı yapan
Fransızlara kendi anketlerinde gereken cevabı verelim ve HAYIR'a *(NON)* oy verelim.
Lequipe sitesinin ana sayfasının sağ alt bölümünde bulunan ankete katılmak için tıklayın
http://www.lequipe.fr/
Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 15