2011 DGS Açıklandı
-
Puanlarınızı görelim?
Benim 261, zaten örgün bi eğitim görüyorum üni değiştircek zaman değil :D zaten memnunum bölümümden falan da :)
-
benim arkadaş 279 yapmış 5000 küsür sıralamada iyi mi?
-
hocam bölümden bölümüne değişiyor. mesela maden mühendisleri 230 la hatta 210 puan ile adevlet alıyor. makine mühendisliği 280 ile mimarlıklar 270 ile devlet. hangi bölüm?
-
178 yapmışım :D
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bölümden bölümüne değişiyor. mesela maden mühendisleri 230 la hatta 210 puan ile adevlet alıyor. makine mühendisliği 280 ile mimarlıklar 270 ile devlet. hangi bölüm?
-----------------------------bilgisayar baktım hoca istanbul tutmuyor :) bilgisayarlar uçmuş la :/
-
255 le almazlar ama ben isimi sansa birakmadim 1 yil daha kaybedemem
[ l am goingto bulgaria ]
-
ExpirE bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar baktım hoca istanbul tutmuyor :) bilgisayarlar uçmuş la :/
-----------------------------demek ki o puan onun için işe yaramıyormuş. ama snaki anadoluda gider ya doğu falan :)
-
bisson bunu yazdı:
255 le almazlar ama ben isimi sansa birakmadim 1 yil daha kaybedemem
[ l am goingto bulgaria ]
-----------------------------What's your depertmant? which'll you select depertmant?
-
bu puanlara önlisans puanları dahil mi değil mi ?
-
aday şifresinin ... goim ne güzel önceden hatunların durumuna bakabiliyoduk şimdi aday şifresi falan istiyolar :/
-
HeadBanger bunu yazdı:
bu puanlara önlisans puanları dahil mi değil mi ?
-----------------------------dahil hocam