folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2012 KPSS Sonuçları Açıklandı

2012 KPSS Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

genel kültür mikti beni 71 rezalet a.g

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    izleyici bunu yazdı

genel kültür mikti beni 71 rezalet a.g

barajı geçmişin daha ne istiyon ben 71 alaydım şimdi memurdum :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

çok iyi hatırlıyorum genel kültürde yaklaşık 15 boş bırakmıştım ama nedense 9 boş bırakmışım gibi çıkıyor var mı böyle birşey sizde de yoksa yanlış işaretleme mi yaptım a.q

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    RunAway bunu yazdı
    orhantigli bunu yazdı

83 puan bilgisayar programlama önlisans mezunuyum teknikerlik hayal oldu sanırım. Var mı bi bilgisi olan.

Küçük illere atanma sansın yüksek kardeş ;)

Hocam peki anadolu liselerine öncelik tanınmıyor mu? yani meslek liselerine öncelik tanınıyor vs diyolarlarda?

Hocam meslek liselilerin alan diplomaları oldugu için atanıyorlar. Düz liseli adam da olmadıgı için puanı olsa dahi giremiyor. Ama mesela düz lise mezunu birisi gidip belediyenin kursundan bilgisayar işletmeni sertifikası aldıgında bilgisayar bölümü mezunu bi adamla aynı konumda oluyor.(Tabi işletmenlik alanında). Nihayetinde düz lise mezunu birisi tekniker olarak başvuramaz bunun için Ya lise yada 2 yıllık alanı bitirmeli. Öncelik olayı yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

66 almışım seyahat acentacılığı mezunuyum bi işe yararmıki?...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

92  ama tercih yapmayacagım anadolu lisesi çıkışlıyım birde ozamanlar her lise anadolu değildi amk 
    lise olarak girdim buna 2 yıllık okumadım çünkü. 

70 üzeri alamayanlar hıc olur mu dıye kasmasın cunku listelerde hep 70 taban puan alanlar basvurabıır dıyor kı o basvurulardada tum basvurular ıncelenıyor 90 puan yapan varsa oncelıklı olarak onu alıyorlar. meslek lisesi okuyanlar saglık hayvancılık tarım meslek fılan  rahat atanıyorlar cok rahat.ama elektrık fılan daha zor duz lise mezunları anadolu lise ve fen lisesi mezunları : D hıc hayal etmeyın anca caycılık hademe hizmetli gibi görevler açık sızın ıcın :D kalorifer teknisyenliğiğ yada teknikerliği varya onlar bıle bolum ıstıyor :)

helal . la bi 90 alan yok mu koca tahribatta dicektim tam. İşiniz gücünüz pc aq oturunda bi ders çalışın  :))

bi boka yaramıyor kı arkadas 93 almıstı bilgisayar ısletmenlıgı sertıfıkası vardı adalet sarayında katiplik için mı yazman ıcın mı neıdı pc basında oturup yazı yazacaktı 
    adamlara deneme suresı verıyorlar mıs tamammı eksız bu calısma sırasında pc de yazıyor tum kelımelerı ısınma sırasında ctrl cx ıle kesıyor sınavı baslattıklarında yapıstırıyor uzerıne kelımelerı de yazıyor hız ve dogrulukta 2. oluyor mulakat normalde 10 dk surerken bunun kı 1 saatı gecıyor almıyorlar :) 
    meslek lıseleri avantajlı acıkcası buyuk yerlerde yoksa gıt doguya calıs duz lıse fen lısesı anadolu lısesı hıc bır esprısı yok bunda .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Beyler 70 puan altında alanlar bu işi hayal dahi etmesin. 70 85 arası alanlar da yetenek sınavı ile alınan kadrolar oluyor onlara başvuru yapabilirler ancak. 83 alan arkadaş geçen dönem 84 küsurle kapadı senin bölüm. bende 72 aldım önlisans ancak van da yıkık bir okula atanırim hademe olarak oda bir umut :f

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    4eye bunu yazdı
    Beyler 70 puan altında alanlar bu işi hayal dahi etmesin. 70 85 arası alanlar da yetenek sınavı ile alınan kadrolar oluyor onlara başvuru yapabilirler ancak. 83 alan arkadaş geçen dönem 84 küsurle kapadı senin bölüm. bende 72 aldım önlisans ancak van da yıkık bir okula atanırim hademe olarak oda bir umut :f

hocam insanlar buradan bilgi ediniyor net bilmediğimiz şeyleri direk yazmasak , en az 45 puan alanları şöforlük için mülakata çağırmıştı geçen sene bi kurum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

güzel kardeşim, çoğu kurum 50'den ile mulakata çağrıyor biliyormusun ? kpss'de tek doğru bildiğim bu..

girin google bakın.

taban kalktı diye biliyorum ben..

ulan 67 de kalmışım beni yakan son 3 soruyu verebilirim ;

o aslı mıdır nedir maratoncu işaretliyecektim vaz geçtim :W

sonra o diktörtgen şeklinde ki uçağın şeysi doğruydu ama yapmadım.

tarihten yine bi soru vardı ulan çıldıracağım be..

genel kultürün doğrularına yanlışlar ne kadar yaklaşmış püü bana amk :|

ah mk ya.. :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

senelerdir kitap dahi açmadan girdim 76 küsür bişey almışım şimdi ben önlisans mezunuyum herhangi bir yere girebilirim miyim ?

Toplam Hit: 8729 Toplam Mesaj: 76