folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder 2012'Nin Türkiye'sinde Halâ Ms İe 6.0 Kullanılıyor

2012'Nin Türkiye'sinde Halâ Ms İe 6.0 Kullanılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca gel ozaman bizim bürodaki hurdayı al son model ver son sürüm kullanalım?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2022'nin Türkiyesinde de lan bi Ie 6.0 vardı niye kullanmıyor kimse dersiniz mk.. herşeye bişey buluyorsunuz..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------

Obey your master! :)

http://www.dillerdesign.com/experiment/DD_belatedPNG/

---

Kusura bakmayın ama kendi yorumumu da yapmadan geçemeyeceğim: Çok aşırı derecede uçuk bir site olmadığı taktirde ie6'yı gözden çıkartmak çok saçma geliyor. Hala o tarayıcıyı kullananlar var. Eğer nasıl düzgün çıkartacğaınızı bilmiyorsanız ie6'ya uydurmaya çalışırken bir çok şey öğrenebilirsiniz demektir.

benim için bilmediğimden değil ben neden Eski bir tarayıcı için bir sürü şey yapmak zorunda kalıyorumki kullanıcılar güncellesin bilgisayarlarını öyle dolaşsınlar yaptığım çoğu sayfaya IE6.0'dan giriş yapılmıyor ve bundan mutluyumda

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Tarih oncesi tarayicilari yasaklamak cozum olmaz, adam zaten guncellemeyi bilse yapar. Senin sitenin islevsiz hale geldigini dusunur baska site bulur. Bu yuzden tavsiyem belki zahmetli ve cileli olacak ama js olmadan da bir site yapmaniz yonunde... He birde 2012'nin Turkiyesinde Sirinevlerden Avcilara 1,5 saatte geldim!

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

Arkadaşlar bu konuda artık bir şey yapmak gerekiyor. Gerçekten bir şeyler yapmalıyız. Özellikle belli bir yaşın üzerindeki insanlar eski tarayıcılarını kullanmakta ısrar ediyorlar. Şimdi isteyen istediğini kullanır diyeceksiniz fakat değişen gelişen teknolojileri bu tarayıcılar algılayamıyor ve güzelim siteleri çöp gibi gösteriyorlar. Sizden beklediğim neler yapılabilir? Ben bireysel olarak siteye eski tarayıcılarla girişi yasaklamayı düşünüyorum artık.

Guvenlik sorunu olmasa hayatta tarayici update etmem. Benim icin sitelerdeki grafikler veya tasarimlar hic onemli degil. Yazilari duzgun bir sekilde okusam bana yeter. Update yapip ta performasi oraya harcamak gereksiz geliyor. Ama herkesin olaya bakisi farkli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

tek sorumlusu microsoft bence bi ara internet explorer iişletim sistemiyle birlikte gelmeyecek diyolardı bi şey  olmadı, tarayıcılar işletim sistemiyle geldigi sürece çözüm bulunmaz..

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

telekom bunu yazdı:
    Tarih oncesi tarayicilari yasaklamak cozum olmaz, adam zaten guncellemeyi bilse yapar. Senin sitenin islevsiz hale geldigini dusunur baska site bulur. Bu yuzden tavsiyem belki zahmetli ve cileli olacak ama js olmadan da bir site yapmaniz yonunde... He birde 2012'nin Turkiyesinde Sirinevlerden Avcilara 1,5 saatte geldim!

başka site bulur diyorsunda işte o başka site'de bunun gibi tarayıcıyı engellerse o adam mecbur kalıcak güncellemeye neden biz mecbur olalım 2-3 kişi için :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Yazmayayım yazmayayım dedim ama yok.Bu ne saçma konudur arkadaş ya?Bir kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Bi bu derdimiz kaldı insanlar niye ie 6.0 kullanıyor.Bir de eski üyesin yani.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç bir şey yapamazsın ben 9.0 kullanıyorum insanın kullandığı bilgisayarı tanıması gerek güncellemeden filan anlaması lazım ayrıca sistemide bu duruma musait olması lazım

Linux
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

windows xp bitmediği sürece ie 6 bitmez.

kaldıki xp nin biteceğide pek görünmüyor bence şu ara.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 5023 Toplam Mesaj: 34