2012'Nin Türkiye'sinde Halâ Ms İe 6.0 Kullanılıyor
-
hoca gel ozaman bizim bürodaki hurdayı al son model ver son sürüm kullanalım?
-
2022'nin Türkiyesinde de lan bi Ie 6.0 vardı niye kullanmıyor kimse dersiniz mk.. herşeye bişey buluyorsunuz..
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Obey your master! :)
http://www.dillerdesign.com/experiment/DD_belatedPNG/
---
Kusura bakmayın ama kendi yorumumu da yapmadan geçemeyeceğim: Çok aşırı derecede uçuk bir site olmadığı taktirde ie6'yı gözden çıkartmak çok saçma geliyor. Hala o tarayıcıyı kullananlar var. Eğer nasıl düzgün çıkartacğaınızı bilmiyorsanız ie6'ya uydurmaya çalışırken bir çok şey öğrenebilirsiniz demektir.
-----------------------------
benim için bilmediğimden değil ben neden Eski bir tarayıcı için bir sürü şey yapmak zorunda kalıyorumki kullanıcılar güncellesin bilgisayarlarını öyle dolaşsınlar yaptığım çoğu sayfaya IE6.0'dan giriş yapılmıyor ve bundan mutluyumda
-
Tarih oncesi tarayicilari yasaklamak cozum olmaz, adam zaten guncellemeyi bilse yapar. Senin sitenin islevsiz hale geldigini dusunur baska site bulur. Bu yuzden tavsiyem belki zahmetli ve cileli olacak ama js olmadan da bir site yapmaniz yonunde... He birde 2012'nin Turkiyesinde Sirinevlerden Avcilara 1,5 saatte geldim!
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu konuda artık bir şey yapmak gerekiyor. Gerçekten bir şeyler yapmalıyız. Özellikle belli bir yaşın üzerindeki insanlar eski tarayıcılarını kullanmakta ısrar ediyorlar. Şimdi isteyen istediğini kullanır diyeceksiniz fakat değişen gelişen teknolojileri bu tarayıcılar algılayamıyor ve güzelim siteleri çöp gibi gösteriyorlar. Sizden beklediğim neler yapılabilir? Ben bireysel olarak siteye eski tarayıcılarla girişi yasaklamayı düşünüyorum artık.
-----------------------------Guvenlik sorunu olmasa hayatta tarayici update etmem. Benim icin sitelerdeki grafikler veya tasarimlar hic onemli degil. Yazilari duzgun bir sekilde okusam bana yeter. Update yapip ta performasi oraya harcamak gereksiz geliyor. Ama herkesin olaya bakisi farkli.
-
tek sorumlusu microsoft bence bi ara internet explorer iişletim sistemiyle birlikte gelmeyecek diyolardı bi şey olmadı, tarayıcılar işletim sistemiyle geldigi sürece çözüm bulunmaz..
-
telekom bunu yazdı:
-----------------------------
Tarih oncesi tarayicilari yasaklamak cozum olmaz, adam zaten guncellemeyi bilse yapar. Senin sitenin islevsiz hale geldigini dusunur baska site bulur. Bu yuzden tavsiyem belki zahmetli ve cileli olacak ama js olmadan da bir site yapmaniz yonunde... He birde 2012'nin Turkiyesinde Sirinevlerden Avcilara 1,5 saatte geldim!
-----------------------------başka site bulur diyorsunda işte o başka site'de bunun gibi tarayıcıyı engellerse o adam mecbur kalıcak güncellemeye neden biz mecbur olalım 2-3 kişi için :)
-
Yazmayayım yazmayayım dedim ama yok.Bu ne saçma konudur arkadaş ya?Bir kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Bi bu derdimiz kaldı insanlar niye ie 6.0 kullanıyor.Bir de eski üyesin yani.
-
hiç bir şey yapamazsın ben 9.0 kullanıyorum insanın kullandığı bilgisayarı tanıması gerek güncellemeden filan anlaması lazım ayrıca sistemide bu duruma musait olması lazım
-
windows xp bitmediği sürece ie 6 bitmez.
kaldıki xp nin biteceğide pek görünmüyor bence şu ara.