2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları
-
doğru adamı tanıycan enayi olcak bikere çalıntı yurt dışı felanda degılse adam pahalıya alıp ucuza satıyo.
-
bu devilin olayi da smirnofun zenci sikip dalga gecmeseydiniz resimleri yollardim muhabbetinin yandan yemisi oluyor yada hani varya bilmem nerde havaya ciktim sahitlerim var hesabi. Arkadas hedap ortada fiyat ortada sifirini alman imkansiz o paraya sen de kimi sikiyorsun ya hani frmtr yada inci sozluge felan yazsan tamam da burda enaz %60 herkes elwktronigin krali yemezler yani
-
KaRaKuLe bunu yazdı
bu devilin olayi da smirnofun zenci sikip dalga gecmeseydiniz resimleri yollardim muhabbetinin yandan yemisi oluyor yada hani varya bilmem nerde havaya ciktim sahitlerim var hesabi. Arkadas hedap ortada fiyat ortada sifirini alman imkansiz o paraya sen de kimi sikiyorsun ya hani frmtr yada inci sozluge felan yazsan tamam da burda enaz %60 herkes elwktronigin krali yemezler yani
+ karakule içimden geçenleri yazmışın :) ve konuyu açan arkadaşım şunu unutma bu forum tahribat.com farkındaysan öyle 3-5 günlük insan fazla yoktur genel olarak eski kurtlar ve geneli elektronik bilişim üzerine kafa patlatmış insanlardır. Sen 650 liraya alırsın amenna ama çalıntı alırsın ötesi olmaz. çalıntıyada 100 liradan fazla veriyorsan zaten ben bi dur düşün derim. öte yandan 650 ye sıfır orjinal mal veren biri varsa sana o adam üstünü kendi tamamlıyacak kadar seviyor demekki seni o adamı hiç bir zaman kaybetme :)
-
wordros bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
+ karakule içimden geçenleri yazmışın :) ve konuyu açan arkadaşım şunu unutma bu forum tahribat.com farkındaysan öyle 3-5 günlük insan fazla yoktur genel olarak eski kurtlar ve geneli elektronik bilişim üzerine kafa patlatmış insanlardır. Sen 650 liraya alırsın amenna ama çalıntı alırsın ötesi olmaz. çalıntıyada 100 liradan fazla veriyorsan zaten ben bi dur düşün derim. öte yandan 650 ye sıfır orjinal mal veren biri varsa sana o adam üstünü kendi tamamlıyacak kadar seviyor demekki seni o adamı hiç bir zaman kaybetme :)
Replika mı çalıntı mı bilemedim bende
-
devilin derdi tbt'yi gerdi :D
-
DevilRullz bunu yazdıtosun bunu yazdıdubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar
Yahu bildiğin iPhone 5. Çakma falan değil, nerden ekmek yediğimi söyleyemem kusura bakmayın, 3 adet alabildim. Yani tutupta 100 dolara da alabilirsin fakat nasılı önemli. Dünyada neler olmuyor ki siz benim 650 liraya iPhone 5 aldığıma şaşırıyorsunuz :D Bu işler her zaman böyledir, gerekli adamları tanıyacaksın. Durum böyle, bende bir kaç kişiyi tanıyorum hepsi bu.
işin içinde CIA var beyler. Tırstım biraz ama şu an biraz sanki.
-
DevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
Hacım sen nasıl bir değişiksin :)))
Araba sorarlar ferrari dersin :)
telefon sorarlar iphone5 dersin.
İyiki aramızda ucak arayan alan falan yok..
onada birsey onerirsin :)
-
yasinim öncelikle kendine şık bi xperia edin :-)
bi tane acro s buldum suda bile yıkıyorum ben 900 liraya aldım cihazı :-)
devil'e gelince de adabımı bozmuycaktım ama bende de bi göt var angelina jolie'de yok yani sizin düşünün :-)
-
-
nokia lumia 520 ya da 620 vardı fiyatı modeli ile aynı olan. ona bak bir.