folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları

2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

doğru adamı tanıycan enayi olcak bikere çalıntı yurt dışı felanda degılse adam pahalıya alıp ucuza satıyo.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu devilin olayi da smirnofun zenci sikip dalga gecmeseydiniz resimleri yollardim muhabbetinin yandan yemisi oluyor yada hani varya bilmem nerde havaya ciktim sahitlerim var hesabi. Arkadas hedap ortada fiyat ortada sifirini alman imkansiz o paraya sen de kimi sikiyorsun ya hani frmtr yada inci sozluge felan yazsan tamam da burda enaz %60 herkes elwktronigin krali yemezler yani

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

bu devilin olayi da smirnofun zenci sikip dalga gecmeseydiniz resimleri yollardim muhabbetinin yandan yemisi oluyor yada hani varya bilmem nerde havaya ciktim sahitlerim var hesabi. Arkadas hedap ortada fiyat ortada sifirini alman imkansiz o paraya sen de kimi sikiyorsun ya hani frmtr yada inci sozluge felan yazsan tamam da burda enaz %60 herkes elwktronigin krali yemezler yani

+ karakule içimden geçenleri yazmışın :) ve konuyu açan arkadaşım şunu unutma bu forum tahribat.com farkındaysan öyle 3-5 günlük insan fazla yoktur genel olarak eski kurtlar ve geneli elektronik bilişim üzerine kafa patlatmış insanlardır. Sen 650 liraya alırsın amenna ama çalıntı alırsın ötesi olmaz. çalıntıyada 100 liradan fazla veriyorsan zaten ben bi dur düşün derim. öte yandan 650 ye sıfır orjinal mal veren biri varsa sana o adam üstünü kendi tamamlıyacak kadar seviyor demekki seni o adamı hiç bir zaman kaybetme :)

alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

+ karakule içimden geçenleri yazmışın :) ve konuyu açan arkadaşım şunu unutma bu forum tahribat.com farkındaysan öyle 3-5 günlük insan fazla yoktur genel olarak eski kurtlar ve geneli elektronik bilişim üzerine kafa patlatmış insanlardır. Sen 650 liraya alırsın amenna ama çalıntı alırsın ötesi olmaz. çalıntıyada 100 liradan fazla veriyorsan zaten ben bi dur düşün derim. öte yandan 650 ye sıfır orjinal mal veren biri varsa sana o adam üstünü kendi tamamlıyacak kadar seviyor demekki seni o adamı hiç bir zaman kaybetme :)

Replika mı çalıntı mı bilemedim bende

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

devilin derdi tbt'yi gerdi :D 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    tosun bunu yazdı
    dubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar

Yahu bildiğin iPhone 5. Çakma falan değil, nerden ekmek yediğimi söyleyemem kusura bakmayın, 3 adet alabildim. Yani tutupta 100 dolara da alabilirsin fakat nasılı önemli. Dünyada neler olmuyor ki siz benim 650 liraya iPhone 5 aldığıma şaşırıyorsunuz :D Bu işler her zaman böyledir, gerekli adamları tanıyacaksın. Durum böyle, bende bir kaç kişiyi tanıyorum hepsi bu.

işin içinde CIA var beyler. Tırstım biraz ama şu an biraz sanki. 

I dont care.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

Hacım sen nasıl bir değişiksin :)))

Araba sorarlar ferrari dersin :)

telefon sorarlar iphone5 dersin.

İyiki aramızda ucak arayan alan falan yok..

onada birsey onerirsin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

yasinim öncelikle kendine şık bi xperia edin :-) 

bi tane acro s buldum suda bile yıkıyorum ben 900 liraya aldım cihazı :-)

devil'e gelince de adabımı bozmuycaktım ama bende de bi göt var angelina jolie'de yok yani sizin düşünün :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

nokia lumia 520 ya da 620 vardı fiyatı modeli ile aynı olan. ona bak bir. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 3913 Toplam Mesaj: 39