folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2014 Milli Piyango Sonuçları

2014 Milli Piyango Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    lucas bunu yazdı

kankalar sorguladım da çıktığı zamana kadar şöyle yazıyor, Tebrikler! 7800119 numaralı biletinize Son 3 Rakamına Göre isabet etmiştir.  ne kadar verir ki ?

150 lira.

hocam 150 yi nerden buldun ben de de 2 rakam var ne tuttuğunu bakmak istiyorum

son 2 rakama 100 veriyormuş bilet çeyrek olduğu için 25 gelicek bi yemek parası 

http://www.alisverisrehberi.com/milli-piyango/milli_piyango_cekilis_sonuclari.asp

kabadayi09 tarafından 01/Oca/14 02:36 tarihinde düzenlenmiştir

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

http://www.mpi.gov.tr/ site geldi arkadaşlar şu an yoğunluk yok 

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İyi ya 12,5 milyon da güzel para. Napsak ki bunu?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

50 TL verip 4 bilet aldım. 4te 3'ünü alabildik. Bunada şükür. Gitti 12,5 milyon...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı

50 TL verip 4 bilet aldım. 4te 3'ünü alabildik. Bunada şükür. Gitti 12,5 milyon...

sen gene iyisin hocam 17çeyrek de toplam 50tl kazanmış arkadaş :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bilyonerden 2 çeyrek bilet almıştım. numaralara bakmak için siteye girdiğimde baktım 62.5tl hesabıma yatırmışlar. son 4 rakamını bulmuşum. hiç yoktan iyidir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

10lu seri çeyrek bilet aldım. iki tane son iki rakam iki tane amorti var. 125tl ödedim. 75tlsi geri döndü

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    6390964 numaralı biletinize ikramiye isabet etmemiştir
    Bir an icin ümitlendim 
    Belki benim olursun diye 
    Yalan aski kabullendim 
    Yalan olsanda gel yine 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

mislinin hediye biletine son 2 rakam dan 25 tl geldi iddaa parası cıktıbu haftalık :D

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    lucas bunu yazdı

kankalar sorguladım da çıktığı zamana kadar şöyle yazıyor, Tebrikler! 7800119 numaralı biletinize Son 3 Rakamına Göre isabet etmiştir.  ne kadar verir ki ?

150 lira.

hocam 150 yi nerden buldun ben de de 2 rakam var ne tuttuğunu bakmak istiyorum

son 2 rakama 100 veriyormuş bilet çeyrek olduğu için 25 gelicek bi yemek parası 

http://www.alisverisrehberi.com/milli-piyango/milli_piyango_cekilis_sonuclari.asp

7800119 rakam buysa son 3 rakamda 119 var hocam 150 tl verir /4 37.5 tl alırsın

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 7562 Toplam Mesaj: 53