2016 Dan Ne Umdunuz, Ne Buldunuz? Ve 2017 Planlarınız ?
-
Takvim 31 aralık.
yani bugün 2016 yılının son günü. Bu yüzden bugünden açmak istedim konuyu. Biraz kişisel değerlendirme yapalım istedim.
konunun yeri olarak burayı uygun buldum inşallah doğrudur.
İlk ben başlarsam: Benim için hem berbat hem süper bir yıldı. Garip duygusal gelgitler yaşadım.
Herşeyin aksi gittiği bir yıldı. Elimi neye attıysam elimde kaldığı bir yıldı. Depresyonun sınırlarında dolandım. Çoğu zaman kırıcı olduğum, ani sinirlenmelerin olduğu bir yıldı.
Ayrıntılarla boğmayım.
Ama çok iyi şeylerde oldu. Hayatımda hiç unutmayacağım , hayatımda dönüm noktası oluşturan farklı dünyadan insanlarla tanıştım.
Artık çok daha farklı bir insanım. İyi değilim ama var gücümle iyi olmaya çalışıyorum
Kırdığım incittiğim kişilerden özür diliyor ve hayatıma güzel şeyler katan bütün insanlara ( siz müritlere de) teşekkür ederim.
2017 planlarına gelince
aklımı kullanırsam ( bu sene daha sık kullanayım diyorum)
ve Allah yürü ya kulum derse ( Allahım artık beni bir sonuca bağlasak )
ölüm hastalık olmazsa (inşallah)
2 ajanda dolusu planım var.. kolay değil 10 yıllık yapacak listesi duruyor :) yeri geldikçe açıklarım beni takipte kalın. Kötü davranışları olan iyi biriyim :) Bana iyi dileklerde bulunun !
Sıra sizde :
-
Hayal kırıklıklarıyla dolu boş bir seneydi, Ya cidden git gide herşey daha kötü bir hale geliyor, ya da git gide ben daha iyi bi insan olduğumdan herşeyin kötülük oranı da, bana göre artmış oluyor bunun ayırdına tam varamadım. şaka maka yaşlandığımı ve gençliğimi yitirdiğimi de ufaktan hissetmeye başladım bu yıl.
Üzüldüğüm bir diğer nokta şu coğrafyada şu yaşıma kadar huzurlu bir nefes alamadım. Herşey iyiye gidiyordu hani? Analar ağlamasındı? Bu sene de ülkem maalesef çok ağladı.
Bu senenin bizden insanlığımızdan duygularımızdan psikolojimizden götürdüklerini belki 10 yıl boyunca yerine koyamayacağız. Ve ben artık tüm bu teranelerden sıkıldım Ulan sadece yaşamak istiyoruz ya bırakın yaşayalım petrolü de makamı da mevkisi de başkanlığı da parası da pulu da sizin olsun.
Bu sene hayatında iyi şeyler olan insanlara şaşırıyorum nasıl bu kadar soyutlayabiliyorsunuz kendinizi?
Yine yapılacaklar listesi yine umutlar ve bir dolu sorumlulukla yeni bir yıla giriyoruz. Bu yıl da diğerlerinden iyi olmayacak, kırdığım incittiğim insanlardan da özür mözür dilemiyorum. geneli haketmiştir. Umarım ben haksız çıkarım ve ülkem ve halkım için mucize bir yıl olur. Herkes istediğine kavuşur.
-
-
Ben genelde planlarimi yillik, haftalik ve gunluk seklinde yaparim. 15 temmuza kadar hayatimda hersey seyrinde gidiyordu, tum planlarim bir bir yerine geliyordu.
15 temmuzdan sonra hersey bok oldu. Toparlayamadim bir daha. Akrabayi, arkadasi velhasil ulkeyi etkileyen hersey beni de etkiledi.
2016'ya puanim 10 uzerinden 10. Alsin gitsin butun puanlari, yeterki defolsun.
2017'de planim, tatil yapmak, gokselin denize uzatsam kendimi diye bir sarkisi var onu dinlemek.
-
bok gibi geçti
bok gibi geçecek
-
mizahi bunu yazdı
Ben genelde planlarimi yillik, haftalik ve gunluk seklinde yaparim. 15 temmuza kadar hayatimda hersey seyrinde gidiyordu, tum planlarim bir bir yerine geliyordu.
15 temmuzdan sonra hersey bok oldu. Toparlayamadim bir daha. Akrabayi, arkadasi velhasil ulkeyi etkileyen hersey beni de etkiledi.
2016'ya puanim 10 uzerinden 10. Alsin gitsin butun puanlari, yeterki defolsun.
2017'de planim, tatil yapmak, gokselin denize uzatsam kendimi diye bir sarkisi var onu dinlemek.
Abi seni nasıl etkiledi? ABD de sin sanırım.
-----
Yıllardan medet ummayın. 2017, 4 rakamlı bir sayıdan başka birşey değil keza 2016 da öyle.
Eğer zenginsen 2017 de senin için mükemmel geçecek, tıpkı 2016 gibi
Yok fakirsen 2017 de de deli gibi çalışacaksın, 2018 yılında tekrar aynı konuyu açacaksın.
Milletçe ise bir tane delinin ihtirasları ile uğraşmaya devam edeceğiz.
(Ama hangi deli? Siz doldurun)
-
pek bi esprisi yok ya. sadece 365 gün 6 saat ölmeden geçirdik diye seviniyoruz :F
ancak içimden bir ses 2018 olmayacak diyor gidişat bu konuda beni endişelendiriyor.
-
2016'ya ilk sevgilim ile konuşarak girmiştim.
Ayrıldıktan sonra deli gibi aşk acısı.
Ondan sonra terör olayları vs götü geçti yani.
Ama yinede Allaha şükür diyelim.
herkese saygılar.
-
Aralık'a kadar kötüydü aralıkta bir kaç şey oldu 2016 bitmesin 😂
-
Hayatımda attığım en büyük adımların yılıdır.
İyiydi çok şükür.
-
2016dan güzel bi sene olmasını umdum :d lisenin son senesini tenefüslerde uyuyarak geçirdim. ebeveynlerim ayrıldı. 3 yıllık kız arkadaşımla sadece ankara yazarak ankaraya geldik 3 haftada terkedildim. terkedildiğim gün babamın tanıdık diye yanına yolladığı şahsiyetle boğaz boğaza geldik. bir gün öncesinde facebooktan tanıştığım insanın yanına eve çıktım. bugün kemik arkadaş grubum beni dahil etmeden yılbaşı planı yapıyor. harika bi sene nklslkndsv