3 Adet Dediacted İle Ne Yapilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Merhaba muridler 4aydir bende .simdi temiz bir debian kurdum dusunuyorum ne yapilir bunlarla diye para kazandircak dusunceler ariyorum guzel fikirler cikarsa kar ortagi bile yapabilirim.Bisey cikmaz ise kiralicam bu gidisle.

Bandwith 5000

3er tb hdd mevcut 

16 gb ram

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Hocam warezde para var, ya da kaliteli bir dizi film sitesi. Adult olarak bilemem ama uğraştırır kesin. Dedicatedleri nerden aldın bir de?

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

Aklına gelebilecek herşeyi yapabilirsin.

1- Dizi film sitesi yapabilirsin. Kendi serverına yükleyip yaparsan filmlerin/dizilerin üzerine yazı yazabilirsin diğer sitelerde senden videoları aldığında seninde mutlaka reklamın olmuş olur. Ama çok uğraş gerektiren bir iş olduğunu söyleyebilirim.

2- Oyun sektörüne atılabilirsin. CS, Silkroad, Knight, Metin2, MU online, Cabal online vs vs gibi. Bu oyunlarda ciddi paralar dönüyor. Tabi ki her iş gibi bunlarında zorlukları var Ddos ve exploit saldırıları oyunun dosyalarının olduğu açıklardan saldırılar vb.. gibi. 

3- Bu aralar moda olan youtube kanal açıp video upload edip para kazanma. Güzel bir şekilde bot yazıp dedicated üzerinden telif hakkı olmayan videoları çekip para kazanabilirsin. Ufak bir seo bilgisi yeterli olur. 

4- Dedicated'lar yurtdışındaysa ve hosting problem yapmıyorsa adult sitesi açabilirsin. Tabi ramazan ayında ne kadar etkisi olur bilemem. :)

Sonuç : Yapılacak olan bütün işlerde emek istiyor. :)

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hayrına verebilirsin mesela. bunlara para vermiyor musun hocam pahalıdır büyük ihtimal bunlar?

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

satış ortaklığı + mail marketing ile aylık hatırı sayılır paralar kazanılabilir aslında hocu :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

satış ortaklığı + mail marketing ile aylık hatırı sayılır paralar kazanılabilir aslında hocu :|

Aslinda hocam bir android seo icin organik hit yapabileceğim bir uygulama dusunuyorum sunucular var free bir apk ile milyonlsrin download etmesi saglanabilir .sozlesmede belirtirim boylece yasal olur yazilim sorunsuz olursa sknti olmaz bende yazilima tikladigimda istedigim siteye sokturturum ama bunu kendi sitem icin yapmam tabiki bunuda paraya ceviririm exe yapar satarim hitlere gore. Ama baska fikirlere de acigim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    plastner bunu yazdı

Merhaba muridler 4aydir bende .simdi temiz bir debian kurdum dusunuyorum ne yapilir bunlarla diye para kazandircak dusunceler ariyorum guzel fikirler cikarsa kar ortagi bile yapabilirim.Bisey cikmaz ise kiralicam bu gidisle.

Bandwith 5000

3er tb hdd mevcut 

16 gb ram

Valla hocam 3 tanesi pahalıdır yav.

Hocam :D yüzsüzlük olacak birine talibim hayrına artık :D

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    plastner bunu yazdı

Bandwith 5000

3er tb hdd mevcut 

16 gb ram

12bin tl masrafi olan serveri sanami vereyim hoca insaf et varsa fikrin paylas raporla kar ortagi ol bunu yapabilirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    plastner bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı
    plastner bunu yazdı

Bandwith 5000

3er tb hdd mevcut 

16 gb ram

12bin tl masrafi olan serveri sanami vereyim hoca insaf et varsa fikrin paylas raporla kar ortagi ol bunu yapabilirim.

Şaka bir kenera da Hacı aslında bu aralar VPS'e takmış durumdayım. Orijinal bir fikir değil ama VPS candır

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    plastner bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı
    plastner bunu yazdı

Bandwith 5000

3er tb hdd mevcut 

16 gb ram

hangi dc de ? tr lokasyonsa 12 bin tl ye kazık yiyorsun hocu.

Gel bili bili gates
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

sınırsız bw, 4 tb disk, 1 gbit hatlı boşta bir tane de bende var :|

Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 16