3 Adet Dediacted İle Ne Yapilir ?
-
Merhaba muridler 4aydir bende .simdi temiz bir debian kurdum dusunuyorum ne yapilir bunlarla diye para kazandircak dusunceler ariyorum guzel fikirler cikarsa kar ortagi bile yapabilirim.Bisey cikmaz ise kiralicam bu gidisle.
Bandwith 5000
3er tb hdd mevcut
16 gb ram
-
Hocam warezde para var, ya da kaliteli bir dizi film sitesi. Adult olarak bilemem ama uğraştırır kesin. Dedicatedleri nerden aldın bir de?
-
Aklına gelebilecek herşeyi yapabilirsin.
1- Dizi film sitesi yapabilirsin. Kendi serverına yükleyip yaparsan filmlerin/dizilerin üzerine yazı yazabilirsin diğer sitelerde senden videoları aldığında seninde mutlaka reklamın olmuş olur. Ama çok uğraş gerektiren bir iş olduğunu söyleyebilirim.
2- Oyun sektörüne atılabilirsin. CS, Silkroad, Knight, Metin2, MU online, Cabal online vs vs gibi. Bu oyunlarda ciddi paralar dönüyor. Tabi ki her iş gibi bunlarında zorlukları var Ddos ve exploit saldırıları oyunun dosyalarının olduğu açıklardan saldırılar vb.. gibi.
3- Bu aralar moda olan youtube kanal açıp video upload edip para kazanma. Güzel bir şekilde bot yazıp dedicated üzerinden telif hakkı olmayan videoları çekip para kazanabilirsin. Ufak bir seo bilgisi yeterli olur.
4- Dedicated'lar yurtdışındaysa ve hosting problem yapmıyorsa adult sitesi açabilirsin. Tabi ramazan ayında ne kadar etkisi olur bilemem. :)
Sonuç : Yapılacak olan bütün işlerde emek istiyor. :)
-
hayrına verebilirsin mesela. bunlara para vermiyor musun hocam pahalıdır büyük ihtimal bunlar?
-
satış ortaklığı + mail marketing ile aylık hatırı sayılır paralar kazanılabilir aslında hocu :|
-
CEO bunu yazdı
satış ortaklığı + mail marketing ile aylık hatırı sayılır paralar kazanılabilir aslında hocu :|
Aslinda hocam bir android seo icin organik hit yapabileceğim bir uygulama dusunuyorum sunucular var free bir apk ile milyonlsrin download etmesi saglanabilir .sozlesmede belirtirim boylece yasal olur yazilim sorunsuz olursa sknti olmaz bende yazilima tikladigimda istedigim siteye sokturturum ama bunu kendi sitem icin yapmam tabiki bunuda paraya ceviririm exe yapar satarim hitlere gore. Ama baska fikirlere de acigim
-
plastner bunu yazdı
Merhaba muridler 4aydir bende .simdi temiz bir debian kurdum dusunuyorum ne yapilir bunlarla diye para kazandircak dusunceler ariyorum guzel fikirler cikarsa kar ortagi bile yapabilirim.Bisey cikmaz ise kiralicam bu gidisle.
Bandwith 5000
3er tb hdd mevcut
16 gb ram
Valla hocam 3 tanesi pahalıdır yav.
Hocam :D yüzsüzlük olacak birine talibim hayrına artık :D
-
hatayi bunu yazdıplastner bunu yazdı
Bandwith 5000
3er tb hdd mevcut
16 gb ram
12bin tl masrafi olan serveri sanami vereyim hoca insaf et varsa fikrin paylas raporla kar ortagi ol bunu yapabilirim.
-
plastner bunu yazdıhatayi bunu yazdıplastner bunu yazdı
Bandwith 5000
3er tb hdd mevcut
16 gb ram
12bin tl masrafi olan serveri sanami vereyim hoca insaf et varsa fikrin paylas raporla kar ortagi ol bunu yapabilirim.
Şaka bir kenera da Hacı aslında bu aralar VPS'e takmış durumdayım. Orijinal bir fikir değil ama VPS candır
-
plastner bunu yazdıhatayi bunu yazdıplastner bunu yazdı
Bandwith 5000
3er tb hdd mevcut
16 gb ram
hangi dc de ? tr lokasyonsa 12 bin tl ye kazık yiyorsun hocu.
-
sınırsız bw, 4 tb disk, 1 gbit hatlı boşta bir tane de bende var :|