3 İdiots (Film Tavsiye)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Turania bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
dublaji çıktı oh bunun ? tv.den izleyecez cihaz altyazı kabul etmiyor :W ya gömülü altyazı olacak yada dublaj :W
-----------------------------hocam en iyisi gom playerla açıp direk alt yazıyı sürüklücen videoya ya sıkıntı olmuyor
anlamad'n hacı uydu alıcısı var onun extra flash girişi var onun sayesinde izliyoruz ve cihaz altyazı klasörde filan olursa görmüyor onun için dublaj yada gömülü lazim :W
-----------------------------hmm bilgisayarda izliyorsun sandım hocam ondan öyle dedim. normalde yeni plazmalarda flashı taktınmı orda klasörden alt yazıyı seçip filmi seçtin mi kumandadan izleyebiliyordun.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
dublaji çıktı oh bunun ? tv.den izleyecez cihaz altyazı kabul etmiyor :W ya gömülü altyazı olacak yada dublaj :W
-----------------------------hocam en iyisi gom playerla açıp direk alt yazıyı sürüklücen videoya ya sıkıntı olmuyor
anlamad'n hacı uydu alıcısı var onun extra flash girişi var onun sayesinde izliyoruz ve cihaz altyazı klasörde filan olursa görmüyor onun için dublaj yada gömülü lazim :W
-----------------------------http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php programı ile saniyeler içinde alt yazıyı, filme gömebilirsin hocam.
-
oo çok oldu izleyeli TBT hala izlememişmi :O şaşılcak durum.. güzel film söylimde yeri geldi hüzünlendim yeri geldi şarkı hoş geldi yeri de geldi hele sonunda çok güldüm :D :D
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------oo çok oldu izleyeli TBT hala izlememişmi :O şaşılcak durum.. güzel film söylimde yeri geldi hüzünlendim yeri geldi şarkı hoş geldi yeri de geldi hele sonunda çok güldüm :D :D
-----------------------------:) hocam bunu da kaçırma 3 idiots gibi olamaz ama çok güzel film
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------Torrent Adresi
http://torrentz.eu/ea276a68439b0a5626e0296dfdbdf12289fabc51
Film Hakkında Detaylı Bilgi
Kişisel Görüşüm: Hint Sinemasına biraz mesafeli olsamda Slumdug Millionaire ve bu film kesinlikle önyargılarımı kırdı. Yüzlerce film izlemiş, film dağarcığı son derece geniş bir insan olarak hayatımda izlediğim en güzel film demek biraz yanlış olacak olsa bile kesinlikle ilk 3'e girecek bir yapımdır.
Çeşitli hikayeleri olan 3 Mühendislik öğrencisinin başından geçen maceraları anlatır.
Özellikle yeni üniversiteye başlayacak olanlara farklı bir vizyon kazandırması açısından izlenilmesi gereken bir filmdir.
Herşey bir kenara, bu filmi izleyin sonra gelip burada Ayakta alkışlayacaksınız.
-----------------------------film darcığın geniş ok.
Hint Sinemasına biraz mesafeli olsamda.
ok
sakdsldafsl sen şimdi güney kore sinemasına flnda mesafelisindir veya ug filmlere fln dodaid
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------Torrent Adresi
http://torrentz.eu/ea276a68439b0a5626e0296dfdbdf12289fabc51
Film Hakkında Detaylı Bilgi
Kişisel Görüşüm: Hint Sinemasına biraz mesafeli olsamda Slumdug Millionaire ve bu film kesinlikle önyargılarımı kırdı. Yüzlerce film izlemiş, film dağarcığı son derece geniş bir insan olarak hayatımda izlediğim en güzel film demek biraz yanlış olacak olsa bile kesinlikle ilk 3'e girecek bir yapımdır.
Çeşitli hikayeleri olan 3 Mühendislik öğrencisinin başından geçen maceraları anlatır.
Özellikle yeni üniversiteye başlayacak olanlara farklı bir vizyon kazandırması açısından izlenilmesi gereken bir filmdir.
Herşey bir kenara, bu filmi izleyin sonra gelip burada Ayakta alkışlayacaksınız.
-----------------------------film darcığın geniş ok.
Hint Sinemasına biraz mesafeli olsamda.
ok
sakdsldafsl sen şimdi güney kore sinemasına flnda mesafelisindir veya ug filmlere fln dodaid
-----------------------------beni polemiğe çekme hocam gelmem. :)
-
izledim hakkaten ayakta alkışlıyorum izlemeyen varsa hemen izlesin
-
ilyas208 bunu yazdı:
-----------------------------izledim hakkaten ayakta alkışlıyorum izlemeyen varsa hemen izlesin
Nası alkısıyon tek kolla olm :D asdjalkdasdlşkajsdasdlsdlkdfg. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------ilyas208 bunu yazdı:
-----------------------------izledim hakkaten ayakta alkışlıyorum izlemeyen varsa hemen izlesin
Nası alkısıyon tek kolla olm :D asdjalkdasdlşkajsdasdlsdlkdfg.
-----------------------------sandalyeden düştüm olum lan :D:D:D
film downloading. -
ana karakterin yaşına bi bakınsanıza. adam dünyalı değil resmen.