3 Mayis Türkçülük Günü
-
literatur bunu yazdı
https://eksisozluk.com/nihal-atsizin-ataturke-hakaretleri--5495713
https://www.youtube.com/watch?v=b5uTMT9eus0
Bunlar vesika olarak dursun. Swastika tek başına kullanmak Alman hayranlığı anlamına gelmez. Bu memlekette Türk'ün sevinci addedilen bayramlar tarihler bellidir. Hem kurucu babalara söven adamları anan konu açacaksın, hem bunu Türklük bayramı ilan edeceksin hem de gamalı haçı profil resmi yapıp "ben Atatürkçüyüm" diyeceksin. Ben soru soruyorum, gelmiş "sana cevap verileceğini beklemen komik, trollsün" yazıyorsun. Soru sormuşum birader. Varsa cevabın yaz. Cevabın yoksa da, utandığın çekindiğin tedirgin olduğun bir şey mi var ki sorduklarımdan korkuyorsun? Sizin keyfinize soru da sormayacağız? Türkçüyüz Türkçüyüz diye forumda caka satan, her sene 3 Mayıs başlığı altında toplanan tayfanın birisi sensin. Senin vasıflarını yazdım önceki satırlarda. Geriye kalanlardan birisi Baturay Turkmen isimli bıçakla sağa sola saldırdım terörist kovaladım diye övünen birisi. Öteki de Cumhuriyet düşmanlığından banlanan RimPalace.
Banlanmam meselesine gelince, gündem konusunda ara sıra nükteye kaçtığım durumlar olmuştur. Bunlardan atılan banlara bir şey demiyorum. Ama en son yediğim banda nickini hatırlamadığım birisi "dalyarak.com'un admini gelmiş" yazdı mesajımı alıntılayarak. Banlanan ben oldum, o herife dokunulmadı. Bu adalet mi şimdi?
Ben açık açık yazıyorum ve soruyorum. Siz Cumhuriyet düşmanı mısınız? Atatürk düşmanı mısınız? Yok değilseniz, niye bunlara karşı olan adamları burada Türklük namı hesabına anıyorsunuz? Yönetim bundan banlıyorsa daha bir şey demiyorum. Sırf arkadaşlık hukukunuz var yüz yüze tanışıyorsunuz diye basbaya size iltimas geçilmesini mi bekliyorsunuz?. Konunun başından beri benim yazdıklarım belli abdullahazad'ın zıplaması belli. Burada ne var troll diyecek ban isteyecek?
sen her seferinde bana sallıyorsun da ne bir bilgi birikimin var ne de bir dolu yanın. Trollük yapmaktan başka bir amacın da yok. Çünkü gözünü düşmanlık bürümüş. Türk'e, Türkçüye ve ona dair olan her şeye umarsızca saldırıyorsun. Evet teröriste saldırmayacağım ne yapacağım? Bu ülke Türk ülkesi adıyla yasasıyla tarihiyle böyle. Beğenmiyorsan gidersin kimse seni Türk ülkesinde tutmuyor daha önce banlandın çünkü provakatörsün. benim adımı anarak yine provake ediyorsun. Senelerdir sitedesin bir şey almamışsın. ruhunu kavramamışsın. yine banlanmanı talep edeceğim çünkü kattığın hiç bir şey yok buraya.
-
hayır anlamadığım bizim için önemli olan bir gün için açılan her konuya aynı kişiler gelip trollük yapıyor. anlamadım bu kuyruk acıları nedir? ya da amaçları nedir? böyle yaparak ne bekliyorlar yani: a kardeşim ya sen çok haklısın artık ırkçı olmayacağım yesevici olacağım" dememizi mi? yada konuyu piç etmeye çalışarak tatmin mi oluyorlar? hiç bir değer yada çizgisi olmayan bu şahısların ülkeye ya da dünyaya bir faydası var mı acaba?
-
italyan bunu yazdıtri bunu yazdı
@abdullahazad her Türkçülük gününde konu açıyorsun
konunun bir yeri de senin swastikaya geliyor :)))
Fesli avatar kullanırsa , Kadir Mısıroğlu , Rıza Nur , Nihal Atsız bağlantısına gelir....
Swastika kullanırsa Franz von papen , Enver paşa ve kardeşi Nuri Killigil'e gelir...senin baglantin ne romali? az senden konusak?
-
abdullahazad bunu yazdı
Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun!
hepimizin günü kutlu olsun..
-
Çift mesajrappermcs tarafından 03/May/20 22:49 tarihinde düzenlenmiştir
-
abdullahazad bunu yazdıitalyan bunu yazdıtri bunu yazdı
Fesli avatar kullanırsa , Kadir Mısıroğlu , Rıza Nur , Nihal Atsız bağlantısına gelir....
Swastika kullanırsa Franz von papen , Enver paşa ve kardeşi Nuri Killigil'e gelir...senin baglantin ne romali? az senden konusak?
Bağlantım Etrüsk ve Dişi Kurt tarafından büyütülenler
-
italyan bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıitalyan bunu yazdıtri bunu yazdı
Bağlantım Etrüsk ve Dişi Kurt tarafından büyütülenler
sana kalırsa işi sirius'a da götürürsün. iyi ki kalmıyor.
-
italyan bunu yazdıtri bunu yazdı
Swastika kullanırsa Franz von papen , Enver paşa ve kardeşi Nuri Killigil'e gelir...Bu ve benzeri tehlikeli hareketlerin dünya da ve ülkemizde ki hareketlerini gören Atatürk faşizmin yuvalanma merkezine dönmesini görerek bizzat 1931 yılında Türk ocağını kapatmıştır.en büyük müdavimlerinden birisi cumhuriyetin yönetim biçimi olmaması gerektiğini savunan değerli edebiyatçı nihal atsız (diğer kısımları halk için önemsiz ) buna tepki göstersede paşa ya ses etmemiştir.türklük ruhu jöntürklerle başlamış cumhuriyet ve başarısı ile perçinlenmiştir.Bunun mimarı türk ün üstün ahlağının türk ün en büyük farkı olduğu ve bunu akıl ve bilim ile devam ettireceğini bizlere deklare etmiştir.
Gelelim 3 Mayıs a.Atatürk hayatta iken tehlikeleri veya bazı olayları bertaraf edebildi veya engelledi.paşa öldükten sonra günümüze değin gelişen olayların tamamı neredeyse ülkenin aleyhine ve zararımıza gelişti.turancılık davası tam bir İngiliz oyunu olarak tiyatro ediliyor ne hikmetse oyun almanlara başlıyor.tıpkı ergenekon işi gibi tabi İngiliz oyununu asırlardır biliyoruz nazilerin işini 2. Dünya Savaşı bitince İngilizler amerikalılara veriyor ruhi nazarlardan türkeşlere mendereslerden demirellere kızıl komünizmden yeşil komünizme bugünlere çıktık ama cumhuriyete inananlar burada mı?
-
Kendimi elbette Türk olarak hissediyorum ve görüyorum, bu toprakların çocukları Türktür, ve buranın insanları faydalı insanlardır, Dünyadaki bir çok yararlı işin içinde bizim insanımızı görebilirsiniz, Kutlu olsun arkadaşlar.
-
samaccc bunu yazdı
Kimin kime karşı olduğunu bilmem.! Ben TÜRK'e karşı olan herşeye karşıyım
+1