folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 3 Ve 7 Rakamlarının Kerameti Ne

3 Ve 7 Rakamlarının Kerameti Ne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

bizim tarihçi sordu böle yerin 7 kat altı falan filan heryerde bu sayı.arastırın dedi.bu rakamın kermaetini bilen varsa.

acıklarsa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kardeş 7 sayısı birçok toplumda ve ilahi dinde kutsal bir sayıdır..

7 cüce, 7 günah, 7 düvel, 7 kocalı hürmüz, 7 başlı ejderha,müzikteki 7 uyurlar, 7 nota 7 renk, dünyanın 7 harikası, yedinci mühür, 7den 77ye, haftanın 7 günü, ayna kırınca 7 yıl ugursuzluk, yerin 7 kat dibi (sümer ve türk kültüründe), 7 kapılı kent (kunos türk masallarında), gökküşağının 7 rengi,insan vücudunun 7 delikten oluşması,istanbulun 7 tepeden olması,haftanın 7 günü,musevilerin 7 kollu şamdanı,tevrata göre yahve dünyayı 6 günde yaratıp 7. gün dinlenmiş,7 ölücül günah vs...

din diyanet işleri ile alakalı olsa gerek 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    saolasın da neden kutsal onu merak ediyorum.:(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Muhammed yer 9 kat yazsa 9 kutsal 5 kat yazsa 5 kutsal olacak..sadece Muhammedin hoşuna gitmiş onun içi 7-40-3 bu sayıları çko kullanmış...:))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    laa computer wolf oolum sen manyak mısın ya.
    gine konuyu islama getirdin ve peygambere laf ediyosun olum senin ne alıp veremedigin varr islamla

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi islamla ne sorunum olacak...ama işin özü gerkçekten dediğim gibi...biraz düşün

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

Muhammed yer 9 kat yazsa 9 kutsal 5 kat yazsa 5 kutsal olacak..sadece Muhammedin hoşuna gitmiş onun içi 7-40-3 bu sayıları çko kullanmış...:))

kardes Muhammet Diye Bahsettiin Kisi Eger peygamberefendimiz ise Mekanini Cehennem etsin insallah ya kardes muhammed diyorsun.askerlik arkadasinmi senin ? biraz daha saygili olalim saygin yoksa islam dininekarsi disariya vurma bunu icinde sakla kimseye hakaret te bulunma

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    küfür etmedim birşey etmedim kardeş...iananlar için Hz Muhammedtir ama benim için Muhammed sadece küfür etmedim bişe etmedim saygısızlık yapmadım...herkes inanacak herkes Hz Muhahmmet diyecek diye bişe yok....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Babanın ogluymus gıbı bahsetmen sinir ediyor milleti. Biraz toparla saygısızlık yapma.
    (Bu yorum gorevım ıcabı tarafsızca verılen bır ıkaz olarak degerlendırılsın lutfen cunku kutsı anlamlar yuklenen ve kıtlelerın ınandıgı bır ınsandan bahsedıyoruz benım ınanmam yada ınanmamam olcu degıl yorumun tarafsızlıgına)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

1..ben sana küfür ettin demedim sadece biraz daha saygi...

2.sen 2 kere2'nin 5 olduguna inanirsin ben ise 7

ama ben sana """2 kere 2 5 degildir bu dusunceyi savunanlar aptaldir bu dusunce bi sacmaliktir 5 rakkami salagin tekidir"" yani senin tezine,iddaana hakaret edilmesini istermisin,istemezsin,neden cunku sen artik gercegi biliyorsundur hakikatten 2 kere 2 bestir v de insanlarin senin bu iddaana en ufak bir sekilde hakaret etmesi 5 rakamina saygisizlikta bulumasi senin agarina gider.benimki de o hesap artik kendimce dogrulari buldum ben senin 5,in var ise benim de peygamer efendim hz.muhammed mustafa( s.a.v) efendim var.ona saygisizligi kabullenemem ki su iccinde bulundugun evren sirf o insan icin yaratilmistir.Simdi sen Boyle bir insana hazret demektenmi kacarsin yoksa oun bastigi topraga basab kopegin kurbani mi olursun --ben onun bastigi topraga bassankopegin kurbani olurum----

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ayrıca hazret, ekselans majeste gıbı sıfatlar saygıdan ılerı gelır. Kullanılmadıgı vakıt onu kullananlara hakaret gıbı algılanabılır. Tepkılerı cekmemen acısından uslubunda bazı kucuk degısıklıkler yapmanı tavsıye ederım. Hz. yazmak o kadar zor degıl..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 4424 Toplam Mesaj: 13