3 Yıl Sonra Ios Dan Android'e Geçiş Ve Yaşadıklarım.
-
Insanoglunun Ios ve Apple karsinda diz çökeceği, af dileyeceği günler yakın.
-
Android ile ios'u kıyaslarken yapılan bir hata var. Android ile iPhone'u kıyaslamaya dönüyor iş. Donanım mı tartışacağız yoksa yazılım mı ? Ona göre karar verin.
-
mkyb bunu yazdı
Android ile ios'u kıyaslarken yapılan bir hata var. Android ile iPhone'u kıyaslamaya dönüyor iş. Donanım mı tartışacağız yoksa yazılım mı ? Ona göre karar verin.
İos un kullanıldığı başka bir telefon çıktıda biz mi bilmiyoruz hocam? :D
her neyse android tarafındaki sıkıntılardan bika.ına değineceğim. Öncelikle hızlı şarjın her taktığında olmaması sebebi telefonun hazır olmaması olayıdır hocam kendine ait bi durumu var onun. Mesela benim şarj aleti sıkıntılıydı temassızlık vardı. Sürekli elektrik gidip geliyordu ve en son tam geldiğinde bile hızlı şarja geçmiyordu çünkü tekrar giderse sıkıntı olacağını biliyor :D Ortalama geçme süresi 5 dk yı bulabiliyor bu yüzden. Geçtiğinde deli gibi şarj ediyor ama 3100 mAh ları görüyorum :D
Gücenlleme kısmı zaten yalan dediğin gibi max 3 yıl. sonrası yavaştan kesiliyor.
Dosya indirme yöneticisi ve şifreli klasörler telefonunun yazılıma bağlı olarak gelebiliyor. Oneplus 3 kullanıyorum ikiside var. İkiside sonradan eklendi diyebilirim orjinal yazılıma.
Mail için de tüm mailller için gmail i kullanabilirsin. Gmail exchange hesaplarına da destek vermeye başladı. Sıkıntısız hallediyor herşeyi.
-
@Nedim
Adam geliyor atıyorum iPhone'da kamera daha iyi Android'te kötü falan yazıyor bu tip yorumlar için yazdım. Birde 600 liralık giriş seviyesi Android telefonları veya eski model Android telefonları kıyaslayanlar var ki onlar tam facia. Geçen ekşi sözlükte adamın teki Galaxy S8 için rehbere geç girer gibi bi yazı yazmış mesaj atıp sordum en son hangi Android telefonu kullandın gelen cevap Galaxy S4.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
İphone 7 Plus Porte modu gibi çekim yapabiliyor mu ?
hocam huawei ve iphone un aksine lg deki ikinci kamera boke efekti(portre modu) için değil geniş açı için kullanılıyor fakat xda da bazı kişilerin bi şekilde portre modu da ekleyip foto çekebildğini gördüm daha test edemedim
-
Uzun zamandır tüm mail işlerim için BlueMail kullanıyorum ve mutluyum.
-
MyMail'i kimse bilmiyormu efsanedir candır canandır
-
krypt bunu yazdı
bende 2 haftadır filan bunu kullanıyorum
lakin üst üste çok fazla yanıtlanan geri dönen maillerde filan çok kafamı karıştırıyor
bakıyorum mail 2 ay önceye ait ama en üste sırada biri yanıt dönmüş takk 312 tane mailde onla beraber gözüküyor filan :/
exchange desteği filan harika , benden owa , port ssl vs. hiç bişi istemedi kullanıcı adı ve şifre ile halletti hepsini
şu mail düzeni olayını kurcalamadım henüz.
sen nasıl kullanıyorsun hocam ?
-
baristbt bunu yazdıkrypt bunu yazdı
lakin üst üste çok fazla yanıtlanan geri dönen maillerde filan çok kafamı karıştırıyor
bakıyorum mail 2 ay önceye ait ama en üste sırada biri yanıt dönmüş takk 312 tane mailde onla beraber gözüküyor filan :/
exchange desteği filan harika , benden owa , port ssl vs. hiç bişi istemedi kullanıcı adı ve şifre ile halletti hepsini
ve @Atlas hocamsiz konuları karıştırmış olmayasınız :-D
sanki bu konuya yazacaktınız https://www.tahribat.com/forum/coklu-mail-acmak-icin-tavsiye-program--229723
3 kişi zincirleme gitmiş la
-
baristbt bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Onu ayarlayabiliyorsun hocam cok basit bir iki tikla bende microsoft outlook kullaniyorum bana en rahat o geldigi icin mymail blue mail hepsini kullandim hepsi de hemen hemen ayni seyler ve gayet sikintisiz calisiyor 1-2 sn icinde mail dusuyor ekrana (gunde ~200 mail alan birisi olarsk soyluyorum)