30 Gb İpod 2. El Satış Fiyatı
-
Arkadaşlar elimde 30 gb apple ipod var. Düşmüştü ekranı kırılmıştı. Yaptırdım. Hediye gelmişti. 2. El satacak olsam ederi ne kadardır?
Alışverişe açtım konuyu ki eğer ederi varsa satarım :D
-
ben geçen sene siteden bi arkadaşa 150 ye satmıştım,şimdi o kadar eder mi bilmem 30 gb ipod video'ydu
-
wifi mifi var mı ki
-
Tüm 2.el ipodlarda ekranla ilgili bir mevzu oluyor heralde, adetmidir nedir :)
eğer 5G ise bence hala 150 rahat eder çünkü geçen sene hakkaten gayet düşük fiyata aldığımı öğrendim ben sonradan araştırınca
-
fiyat ver ??
-
İpod Video evet.Arkadaşlar daha tek çiziği yok. Sıfır diyebilirim az kullanıldı. Sadece düşmüştü. Ve ekranı kırılmıştı. Onu da sıfır ekran taktırdım. 150 TL kargo benden alan varsa göndereyim o halde...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------İpod Video evet.Arkadaşlar daha tek çiziği yok. Sıfır diyebilirim az kullanıldı. Sadece düşmüştü. Ve ekranı kırılmıştı. Onu da sıfır ekran taktırdım. 150 TL kargo benden alan varsa göndereyim o halde...
-----------------------------
hocam alabilirim ama ürünün aynisinin tekno market linklerinden bi link versene. Tam özelliklerine bakayim. Ayrica kulaklik kutu vs ne var yaninda ? -
geçen sene 5g 30 gb ı sıfır kız gibiydi 180 e verdim.. 150 ye gayet iyi bir fiyat.. kaçırmayın :)
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
fiyat ver ??
-----------------------------adam zaten ne kadar eder diye soruyo :S
-
fotoğraf ver bence.
-
akşam eve gidince foto katarım.
Yanında sadece pc bağlantı kablosu var. kutusuz yani.
bu arada ben myblackworldweb :D
alcoliq in evindeyim :)