30 Mart Seçimleri Hk.
-
Akp eğer %40 ın altına düşmezse bu seçimlerde milletvekili seçimlerinde benim görüşüm erken seçime gidebilir
-
düşmezse bu seferde gider vekil seçimlerinde kendi elimle AKP ye basarım oyu! daha fazla sewsin diye.
-
ArmadA bunu yazdı
düşmezse bu seferde gider vekil seçimlerinde kendi elimle AKP ye basarım oyu! daha fazla sewsin diye.
mantıklı :)
-
kaygusuz bunu yazdı
hersene olduğu gibi bu senede feytullahın abileri ablaları sandıkbaşında olacaktır...sandık oy sonuçları onlar tarafından daha çok sayılıp bilgi aktarımı yapacaklardır.
Cemaat bu seçimde boş oy kararı almış
-
DJ_Alper bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
hersene olduğu gibi bu senede feytullahın abileri ablaları sandıkbaşında olacaktır...sandık oy sonuçları onlar tarafından daha çok sayılıp bilgi aktarımı yapacaklardır.
kendi ayaklarına sıkmak olur bu, sanmıyorum böyle olacağını akpnin rakibini destekleyecekler diye biliyorum.
-
mataramasuko bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
kendi ayaklarına sıkmak olur bu, sanmıyorum böyle olacağını akpnin rakibini destekleyecekler diye biliyorum.
o dediğin sadece mhp için olur belki
chp ye vermezler
-
futurist bunu yazdımataramasuko bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
chp ye vermezler
Aynen chp ye payatta vermez ama cematin belli kademelerinden öyle bilgi geldi bana boş atın diye
kendi ayağına sıkmak olmaz belediye seçimi bu genel değil akp ye gelmeyen oy akpden sonra 2. sıradakine yarar hen halukarda akpnin oyu düşer
a kentinde chp ye yararken b kendinde mhp ye hatta bazı yerlerde bdp ye bile yarar
ama sonuç olarak 700 bin - 1 milyon kişi arası çokta etkilemez
-
DJ_Alper bunu yazdıfuturist bunu yazdımataramasuko bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
chp ye vermezler
Aynen chp ye payatta vermez ama cematin belli kademelerinden öyle bilgi geldi bana boş atın diye
kendi ayağına sıkmak olmaz belediye seçimi bu genel değil akp ye gelmeyen oy akpden sonra 2. sıradakine yarar hen halukarda akpnin oyu düşer
a kentinde chp ye yararken b kendinde mhp ye hatta bazı yerlerde bdp ye bile yarar
ama sonuç olarak 700 bin - 1 milyon kişi arası çokta etkilemez
bencede ayağa sıkmak
zaten dini bir topluluğun siyasete girmiş olması hiç hoş değildi.
bir insanın dini inancı kuvvetliyse zaten kimse ona birşey yapamaz. cemaat akp kazanırsa bizi bitirir diye bir inanışla korkmaları yersiz.
-
futurist bunu yazdı
başka duyduğum birşeyleri paylaşmak istiyorum fikriniz nedir
akpliler şöyle diyor :
o ayakkabı kutusunda çıkan paralar aslında devletin parası.. resmiyette olmaması için bankaya yatırılmadı. çünkü amerikanın ambargo koyduğu yanlış hatırlamıyorsam iranı, amerika kendisi dediği halde gizlice ticaret yapıyordu. Erdoğanda siz yaparsanız bizde yaparız dediler ve ab den gizlice ticaret yapıyordu yakalanan tırların ve paranın sebebi buydu. açıklama yapılmamasının sebebi ise uluslar arası bir suçu açığa vermiş olmamak için..
Fikrim şudur; o paraları kıvırıp münasip bir yerlerine sokmakta özgürler şu saatten sonra. Hangi gavat böyle bir senaryoyu uydurup milletin kafasını bulandırıyorsa onun da amk.
-
NigraSilva bunu yazdıfuturist bunu yazdı
başka duyduğum birşeyleri paylaşmak istiyorum fikriniz nedir
akpliler şöyle diyor :
o ayakkabı kutusunda çıkan paralar aslında devletin parası.. resmiyette olmaması için bankaya yatırılmadı. çünkü amerikanın ambargo koyduğu yanlış hatırlamıyorsam iranı, amerika kendisi dediği halde gizlice ticaret yapıyordu. Erdoğanda siz yaparsanız bizde yaparız dediler ve ab den gizlice ticaret yapıyordu yakalanan tırların ve paranın sebebi buydu. açıklama yapılmamasının sebebi ise uluslar arası bir suçu açığa vermiş olmamak için..
Fikrim şudur; o paraları kıvırıp münasip bir yerlerine sokmakta özgürler şu saatten sonra. Hangi gavat böyle bir senaryoyu uydurup milletin kafasını bulandırıyorsa onun da amk.
kim söyledi bilmem ama ortalıkta cidden dolanan haber bu. yolda yakaladı bir tanış iki saat bunu anlattı. başka ve diğer başka birindende aynı şeyi dinledim.