3/34 Undetected Crypter Mod By Pcdoktor636 19 Haziran 2011
-
merhabalar.
TARATIRKEN VIRTUSCANN.COM VEYA VSCAN.NOVİRUSTHANKS.ORG(NOVİRUSTHANKS KULLANIYORSANIZ DO NOT DISTRIBUTEYİ İŞARETLEYİN) KULLANIN YOKSA ANTİVİRÜSLERE YAKALANIR VİRÜSTOTAL JOTTİ VS RAPOR YOLLAR
hep şifresiz veriyordum virüstotale atma olayları çok arttı biri bana gıcıklığına birsürü şey yaptı anlatmak istemiyorum uzun .
ha bende paylaşmayı bıraktım falan şimdi ihtiyacı olan varsa şifreyi pmden yollicam ben.
Nedeni konuyu açtığımda 10larca kişi bi anda indiriyo 2-3 kere virüstotale atılıyo hiç kullanılmadan kimse ihtiyacını göremeden çöp oluyor umarım anlayışla karşılanır bu durum.
neyse uzatmadan
0/34üde var elimde tabi birsürü.
kendi modlamam ancak onları haşat etmeye gönlüm el vermiyo nedense :)
TAMAMEN KENDİ MODLAMAMDIR ORJİNAL HALİ AVİRA-AVAST-AVG-ESET-KASPER VS VS. BİRÇOĞUNA YAKALANIYOR.
AVİRAYIDA GEÇERDİM AMA İKON DEĞİŞEMEZDİNİZ BU STUBDA PACK YOK.
TARAMA SONUÇLARI
http://my-avscan.com/result.php?scan=NzM1Mzg=
link
http://www.multiupload.com/PTVEGGEMF0
-
benim anlamadigim, nod32 ye güveniyorum virus kodlarini txt halinde iken bile zirt diye ötüroyor, burada bulamamis.. avira bele$ abi.. bu nasil buluyor.. sadece bu senin paylasimda degil, nerde böyle buna benzer paylasim görsem, avira buluyor.. ne ayak? :D
bu geri kalmis abinize bi aciklama yapin hele :)
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------benim anlamadigim, nod32 ye güveniyorum virus kodlarini txt halinde iken bile zirt diye ötüroyor, burada bulamamis.. avira bele$ abi.. bu nasil buluyor.. sadece bu senin paylasimda degil, nerde böyle buna benzer paylasim görsem, avira buluyor.. ne ayak? :D
bu geri kalmis abinize bi aciklama yapin hele :)
-----------------------------
avirayı geçme yöntemleri genelde priv. avira tek yerden yakalamıyo. nod32 avfuckerla geçilen bi anti. o,öyle olmasa bile çok saçma sapan yerlerden virüsü yakalıyor kaçırması kolay oluyor. avira 3-5 yerden imza alıyor hexten. kaçırmasıda o yüzden zor oluyor. ha kaçırıyoruz elbet bi şekilde ama geneli private yöntemler oluyor. sağlam avira fuck methodları privde paylaşılıyo. benimde 3-5 method var avira için. boşuna demiyorum yani ya avira ya kasper diye :) -
Güzel olmuş...
-
renegadealien bunu yazdı:
Güzel olmuş...
----------------------------- -
Pcdoctor: Hocam Dediğimimi Yaptın Yoksa ? :D Mailmı Attın Desteğe
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne? :D:D.Doktor tahribat destek ekibinin peşinde :D:D
-
AllBlack bunu yazdı:
-----------------------------BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne? :D:D.Doktor tahribat destek ekibinin peşinde :D:D
-----------------------------:D :D Dün Bi Atışma Olduda Hocam Onun Hakkında Fikir Sunmuştum,Onu Sordum .)
-
AllBlack bunu yazdı:
-----------------------------BlacKShelD bunu yazdı:
desteğin kapısını aşındırdım :D o kadar mail olduki. -
hs ye ulaşabiliyormusun doktor?Kapalımı ne oldu siteye yine girilmiyor bir bilgin var mı?
-
linuxten exploitle saldırıp duruyolarmış . ben root admin değilim fazla bilgim yok ama 3-5 itin kuyruk acısı var ondan ddos atıyolar :) ip blogunu engellemekten bıktılar rootlar :D parayla adam tutup saldırtıyolar :D