3.5 TL‘Ye Usb Isıtıcı+Mouse Pad+Verbatim Dvd
-
Hangi bankadan nasıl oluşturabiliriz bilgilendirebilirmisin Martech?
-
hworm bunu yazdı:
-----------------------------
Hangi bankadan nasıl oluşturabiliriz bilgilendirebilirmisin Martech?
garanti bankasında hesap olması halinde internet bankacılıgına girip orda sanalkart oluştur diyip kart oluşturuyorsun oluşturdugun kartın cwc numarası ve kart numarası şifresini sana mail olarak geliyor ayrıca ekranda gözüküyor ordan sonra işlem yapıyorsun detaylı bilgi için müşteri temsilcisini ara -
hangi banka bu birde biraz detaya girsene nsl oluyor tam olarak başka nerde işe yarıyor
-
hacılar ziraatdan hesabım var bunu yapabilitem varmıdır?
-
iş bankası kullanıyorum bende sanal kartla halletim :)
kredi kartlar menüsüne girin eğer sanal kart ekleme olayı varsa zaten menüde kesin geçiyodur.
limitini filan herşeyi sen belirliyon :D
-
cd lazımdı aldık bakalım problem olacağını sanmıyorum.. direk bilyoner hesabıyla giriş yapılabiliyor.. ki bilyoner sağlam sitedir..
-
Hacılar benim bilyoner hesabım yok yeni üye olurken bu bilyonershop tc kimlik nosu ve cep teli filan istiyor sonra bi sakatlık çıkıp göte gelme gibi bi durumlar olmasın ne yapacak bu lavuk benim tc noyu..
-
muhtemel tc ni :) yas siniri oldugu icin alıyolar olsa gerek haci :) guvensizlik duygusu yasiyorsan :D uye olmazsin icin rhat olr
-
Martech bunu yazdı:
muhtemel tc ni :) yas siniri oldugu icin alıyolar olsa gerek haci :) guvensizlik duygusu yasiyorsan :D uye olmazsin icin rhat olr
-----------------------------Bende öle yaptım zaten hacım sokam usb li ısıtıcısına alsınlar dötlerine dokdunlar tc ve cep tel istemese alırdım bi dvd ama dikdiret...
-
yaw hemen aklnıza bişe geliyor gerçi biraz şüphecilik iyidir.
bilyoner sağlam sitedir. alışveriş sitesi açmış maksat reklam yapmak adını duyurmak karttan falanda bişe olacağını sanmıyorum