360 Derece Panoramik Fotoğraf Çekimi
-
Hocalar,Müritler,Mürideler...
Nasıl Yapılır? Hangi Ekipmanları Kullanmalıyız? Aranızda Yapan Varsa Nokta Başına Fiyatı Nedir? Websitesine Koymanın Getirisi Ne Olabilir?
Yorumlarınızı Alabilir miyim?
-
geçen mağazayı çekmeye geldiler 180 dereceye yakın bi merceği vardı onlarla çekim yaptılar görüntüde çekerken titreme olmasın diye uzaktan kumandası da vardı amcanın. biri panaromik foto çekerken diğeri detay çekimi yapıyodu. gezinirken zoom yapabilmek için
-
şöyle bişimi hocam bahsettiğiniz ?
-
Aynen hocam ne tür makine lazım elimde Nikon D80 var onunla çekilebilirmi peki tripod üzerinde olacak o zaman değil mi ?
-
panoramik çekim hemen hemen her makina da var basılıtutuyorsun al sana panoramik :)
-
-
bazılarında basılı tutuyorsun barış ın verdiği gibi panoramik oluyor bazılarında kare kare olarak cekiyor sonra birleştiriyor sen tek tek çekersin sonra photoshop ile gerekli yerleri rötuslarsın sonra birlestirici programlar ile yaparsın biraz zahmetli olur D
-
KILICH bunu yazdı
uygun fiyata koyarız kanki
-
kare kare çek makinayla ama manuelde çek her karede renk farklılığı olmasın sonra photoshopun içinde panorama ayarı mevcut at fotolari o keser biçer birleştirir
-
lan olum benim htc explorer telefonum var böyle bişeyi yapabiliyorum ben (:
play store den bakın 360 panorama diye program var. ben dükkanın içini yukarıdaki fotoğraf gibi çektim
-
ajan1111 bunu yazdı
lan olum benim htc explorer telefonum var böyle bişeyi yapabiliyorum ben (:
play store den bakın 360 panorama diye program var. ben dükkanın içini yukarıdaki fotoğraf gibi çektim
Hocam Amaç Gezinti Yaptırabilmek...
www.360fotograf.com daki gibi....