365. Dönem Kısa Dönem Ve Yedek Subay Adayları
-
acemi ve usta erzincan merkez, kısa dönem, topçu olarak.
-
15 ay yaptım askerliği ama şuan yedek subay olarak 12 ay gel deseler yine giderim yedek subaylık harika bir dururm beyler tadını çıkartın derim
ve sizlere tavsiyem sizinle aynı kaderi paylaşan mehmetçiklere kesinlikle sırf yedek subay gittiniz diye komutancılık oynamayın(acemi askerlere bunu yaparsınızda ustalara yapamazsınız) bir abi bir arkadaş gibi olun
hele uzman ve astsubaylara sırf omzunuzda çizik var ve kağıt üstünde rütbeniz fazla diye onlarada komutancılık oynamayın boyunuzun ölçüsünü alırsınız sizden rütbesi büyük bir kankisi vardı ötürtür yani ki sözleri dinlenir bu adamların
hayırlı teskereler diliyorum arkadaşlara umarım kazasız belasız bitirir gelirsiniz. -
Acemi birliği ve usta birliği Hatay - İskendurun Muhafız.
-
acemi ankara zırhlı birlikler
usta muş 35. mühimmat bölüğü merkez
kısa dönem
muş ne olm ya :D
sınıfım bakımmış. neye bakıcaz ? bi bilen aydınlatırsa sevinirim.
PathfindeR00 tarafından 21/Eki/16 20:00 tarihinde düzenlenmiştir -
deniz kuvvetlerine yedek subay çıkan varsa ulaşsın bana bilgilendirelim
-
EMRE955 bunu yazdı
Hocam Muhafız ne iş yapar aydınlatır mısınız: :)
-
Zukkum bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
Hocam Muhafız ne iş yapar aydınlatır mısınız: :)
Nöbet tutar bol bol hocam hazır kıta askeri olur boşta kalanlarıda nerede iş varsa oraya sürerler kısaca bu
-
Dostlar eğitim de esas da Bilecik 9. Jandarma Eğt. Alay Kom. diyor. Sinif kisa dönem jandarma.
Ne yapariz ne ederiz nedir ne değildir varmi burayla ilgili tecrübesi olan?
Bir de acemi ve usta birliklerinin böyle ayni yere çikmasi durumu oluyor mu yoksa 1 ay sonra değişme ihtimali mi var?
-
HyP-X bunu yazdı
Dostlar eğitim de esas da Bilecik 9. Jandarma Eğt. Alay Kom. diyor. Sinif kisa dönem jandarma.
Bir de acemi ve usta birliklerinin böyle ayni yere çikmasi durumu oluyor mu yoksa 1 ay sonra değişme ihtimali mi var?
acemi biirliğim buradaydı askeriyenin içi güzel dışarı çıkmasanda olur yalnız bilecik çok berbat bir şehir hocam bir tane caddesi var askeri kazıklamaya yer arıyor esnaflar çarşıda hiçbir şey yok internet kafeye gitsen kuyruktan oturamıyorsun bir çok kafe öğrencileri alıyor askeri almıyor resmen hiç güzel yer değil hiç sevmedim bir dsaha büyük konuşmuyum işim olmasın bilecikle
-
SeRDaR bunu yazdıHyP-X bunu yazdı
acemi biirliğim buradaydı askeriyenin içi güzel dışarı çıkmasanda olur yalnız bilecik çok berbat bir şehir hocam bir tane caddesi var askeri kazıklamaya yer arıyor esnaflar çarşıda hiçbir şey yok internet kafeye gitsen kuyruktan oturamıyorsun bir çok kafe öğrencileri alıyor askeri almıyor resmen hiç güzel yer değil hiç sevmedim bir dsaha büyük konuşmuyum işim olmasın bilecikle
Hocam tavsyeler için yine de teşekkür ederim. Anlaşilan tedarikli gitmek de fayda var.