3D Compositing Ve Camera Tracking
-
Uzun bir aradan sonra tekrar burada olmak mukemmel birsey. Kucuk bir denememi paylasmak istiyorum. 3D objelerin kmera ile cekilen videolara eklenmesini konu alan bir calismam. yorum ve onerilerinize acigim.
Video;
-
çok güzel
-
Abi ben cok iyi buldum yalniz :)
-
abi çalışmalarının hayranıyım da şöyle biraz daha orta metrajlı ya da kısa film tarzı bi çalışman yok mu merak ettim.
cemre reyiz gibi adamsın.
-
anubisx bunu yazdı
Abi ben cok iyi buldum yalniz :)
Eyvallah hocam. Birkac test renderi daha aliyor suanda makine. bitirince onlari da ekliycem.
-
Mocha ile after da tracklesen daha stabil olur gibi geldi bana. Yanlış hatırlamıyorsam c4d nin plugini olması lazım after için.
Ayrıca binanın gölgesinin içine düşen karakter gölgesi biraz sırıtmış.(Bina nın gölgesi karaktere düşüyor bu yüzden karakterin gölgesi biraz daha yumuşak ve opacitysi düşük olursa daha iyi olur.)
RaAmLis tarafından 12/Ağu/13 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Hybris bunu yazdı
abi çalışmalarının hayranıyım da şöyle biraz daha orta metrajlı ya da kısa film tarzı bi çalışman yok mu merak ettim.
Hocam ba adam gayet profesyonel :) benim biraz daha gerekiyor. gerci makinem zayif, oyzuden testlerden oteye pek gidemiyorum. ama saglam bir makine topluycam onumuzdeki ay. ozaman biraz daha uzun aniamsyonlar yapabilicem. render suanki makinemle iskence gibi.
-
RaAmLis bunu yazdı
Mocha ile after da tracklesen daha stabil olur gibi geldi bana. Yanlış hatırlamıyorsam c4d nin plugini olması lazım after için.
Ayrıca binanın gölgesinin içine düşen karakter gölgesi biraz sırıtmış.
tracking de PFTrack uzerine tanimam hocam, film sirketleri de tanimiyor :) golge konusnda haklisin, aceleye getirdim ve duzeltmeyi unuttum :)
-
Hybris bunu yazdı
http://www.deluxepaint.net/animations.html
Fistik.com animasyonlarınıda bu adam yapıyormuş : )
Hepsini izlemiştim zamanında
-
Dj_DooM3 bunu yazdıHocam ba adam gayet profesyonel :) benim biraz daha gerekiyor. gerci makinem zayif, oyzuden testlerden oteye pek gidemiyorum. ama saglam bir makine topluycam onumuzdeki ay. ozaman biraz daha uzun aniamsyonlar yapabilicem. render suanki makinemle iskence gibi.
sen sağa sola bikaç çalışmanı göndersen sana zaten sponsor olurlar yaw.
sadece kingstona ufak bi fan çalışması yapsan 1 koli ram gönderirler :p
@u235
he ya kendi serisi karete kamili seneler geçti tamamlamadı gitti :/ para böyle bişi.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıHybris bunu yazdı
Hocam ba adam gayet profesyonel :) benim biraz daha gerekiyor. gerci makinem zayif, oyzuden testlerden oteye pek gidemiyorum. ama saglam bir makine topluycam onumuzdeki ay. ozaman biraz daha uzun aniamsyonlar yapabilicem. render suanki makinemle iskence gibi.
sistemin nedir hocam