3D Dinozor (Aucasaurus) Animasyonu & Peojectionman
-
Selam arkadaslar :) yine bir dinozor projemi daha sizlerle paylasmak istiyorum :) rigleme baslangic duzeyindedir. hareketlerin gercekciligi zamanla oturacak :D riglemeyi gelistirdikce :D Yorum ve onerilerinize acigim ;)
Resim;
Video;
-
Bundan ötesi malatyada kayısı hocam. :)
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Bundan ötesi malatyada kayısı hocam. :)
-----------------------------eidt: yazdigim gitmemis :( Tesekkur ederim hocam, karakter riggging olayina yeni girdim sayilir. hareketler suanda gercek dısı, fakat zamanla, kemik sistemini gelstirdikce cok daha gercekci yapicam ;)
-
güzel olmus daha ne olsun.
bunu hangi program veya programlar ile yapıyorsun.
-
tebrikler :)
-
Helal olsun valla hocam :)
-
Saturation'a biraz ayar gerekiyor sanki hocam renkler biraz keskin olmuş.
-
Ne kadar zamanını aldı bu çizim programını öğrenmen yoldaş,
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------güzel olmus daha ne olsun.
bunu hangi program veya programlar ile yapıyorsun.
-----------------------------Eyvallah hocam ;) Cinema 4D R13 kullandim hocam ;)
-
Gercekten manyak olmus... Bu resimleri renklendirmeleri herseyi kendin yapiyorsun dimi... @Robinson_Crusoe da sormus ne kadar zaman da cizdin bu mereti :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar zamanını aldı bu çizim programını öğrenmen yoldaş,
-----------------------------Hocam Cinema 4D yi program ilk ciktigindan beri kulaniyorum :D program yeni cikti ve ben kulanmaya basladim :D benim basladigim zaman hic tutorial yoktu, kulanan da cok az vardi. tam oalrak bu hale gelmem 5 yilimi aldi. gerci cok daha profesyonel isler ciakrtabilirim eger bilgisayarim izin verseydi ;) ama suanda etraf tutoriallerle dolu ;) yani baslarsan ve belli bir sure sonra sıkılmazsan 1 yilda super seyelr ciakrtabilirsin. (profesyonel duzeyde).