3D Doga Ve Arslan
-
DevilKingtr bunu yazdı
neşet babayı çizermisin başkan :(
hocam, insanlar uzerinde calismalarim olacak, ama oncelikli olarak Mustafa Kemal Atatürk'ü modellemek istiyorum. daha sonra belki dedigine de el atabilirim.
-
hocam yapıcı eleştiri:
hayvan kükrerken sadece ağzı hareket ediyor ama orda bir nefes alma verme olayı olduğu için gövdesinde bir yerlerde bi hareketlilik olması daha canlı bir görüntü oluşturur bence
ve gövdede bir mikter kemik yapısı olması lazım. böyle şişme hayvanlar gibi olmuş
-
asa42 bunu yazdı
hocam yapıcı eleştiri:
hayvan kükrerken sadece ağzı hareket ediyor ama orda bir nefes alma verme olayı olduğu için gövdesinde bir yerlerde bi hareketlilik olması daha canlı bir görüntü oluşturur bence
ve gövdede bir mikter kemik yapısı olması lazım. böyle şişme hayvanlar gibi olmuş
hocam nefes alip verme olayinda haklisin. hayvanin gogu kisminda zaten kemik var. full riglenmistir.
-
-
hocam sen nerde çalışıyorsun, çalışıyormusun ?
-
detCode bunu yazdı
hocam sen nerde çalışıyorsun, çalışıyormusun ?
hocam ben bilgisayar muhendisiyim. suanda aktif olarak hem muhendislik yapiyorum hem de reklam tasarimi yapiyorum yurt disina.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
hareketler çok iyi video ya bayıldım. :)
fakat bir tek ağzını açtığında dil çok fazla oynuyo :D
Edit: kükrüyomu esniyomu bilemedim :D
GordonFreeman tarafından 26/Şub/14 10:51 tarihinde düzenlenmiştir -
GordonFreeman bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
hareketler çok iyi video ya bayıldım. :)
fakat bir tek ağzını açtığında dil çok fazla oynuyo :D
Edit: kükrüyomu esniyomu bilemedim :D
orada esniyo hocam :) ama ses kukrermis gibi oldu :D
-
Hocam niye dişi aslan kullandın ya erkek aslan daha ihtişamlı olurdu. yinede on numara 5 yıldız.
-
Darkfeo bunu yazdı
Hocam niye dişi aslan kullandın ya erkek aslan daha ihtişamlı olurdu. yinede on numara 5 yıldız.
hocam erkek arslan kullanacaktim fakat dedigim gibi fur veya hair erkek arslan icin cok kasacakti. o yeleyi hair ile yapmak baya kasiyor. ticari bir calisma olsaydi yapacaktim :D ama bu sekilde test icin kasasim gelmiyor :D