3D Logo Calismasi
-
Cok sevdigim Eiffel65 grubunun vokalisti icin yaptigim ufak bir animasyonu paylasmak istiyorum :) Tum sahne Cinema 4D R15 ile yapildi. Hoparlor animasyonu saaound effectorle yapildi. muzikle bire bir senkronludur :)
Screenshot:
Video:
-
önceki çalışmalarını beğeniyodum ama hoparlör animasyonu olmamış. bütünü ile hareket ediyor öyle olmaz. subwoofer o. bi subwoofer alıp karşına aç parçayı bi hareketlerini izle. ne demek istediğimi anlarsın :)
Cosmic tarafından 30/Oca/14 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Cosmic bunu yazdı
önceki çalışmalarını beğeniyodum ama hoparlör animasyonu olmamış. bütünü ile hareket ediyor öyle olmaz. subwoofer o. bi subwoofer alıp karşına aç parçayı bi hareketlerini izle. ne demek istediğimi anlarsın :)
doru tespit
-
yanlış gibi doğal degl cosmic çakmış zaten
-
Kullandığın renkler çok iyi, eski konulardaki virüs, kelebek, robot 3d lerde de genelde bu tona yakın kullanmıştın. Ama arada değişiklik yap.
-
Mukavim_ bunu yazdı
Kullandığın renkler çok iyi, eski konulardaki virüs, kelebek, robot 3d lerde de genelde bu tona yakın kullanmıştın. Ama arada değişiklik yap.
haklisin hocam bu tonlara bayiliyorum oyuzden her calismamda kullaniyorum.
-
ben başarılı buldum bu çalışmanızı. Belki biraz daha kontrast ayarlayabilirsiniz, tonlamaları bazı yerlerde pek beğenmedim.
-
Görseller güzel ama animasyonda 20. saniyede kalite yerlerde.
-
Hocam video yapım aşaması videoları beklioz hala
Dj_doom yapmio o videolari diolar, yutubdan toplayıp altına adını yapistirio diolar (gaz vereyim baska turlu olmicak)
-
eline sağlık ama hoparlör avize gibi olmuş hocam
-
Diğer çalışmaların çok çok iyiydi ama bu biraz aceleye gelmiş sanırsam. zincirlerin halkaları tam dönüyor video da ama gerçekte o halkaların tam dönmeside mümkün değil hocam realite dışı olmuş biraz...