3D Radyoaktif Adam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Chernobyl projemi hatirliyorsunuzdur :D bir sahne daha paylasiyorum. animasyonu da daha sonra ekliycem ;) 

Proje Bilgileri:

*Tum Sahne Cinema 4D R15 kullanilarak yapildi.
    *Render Motoru: Cinema 4D Physical Render.
    *Render suresi: Normal resimler icin 6dk. Stereo resimler icin 12dk. dir. Video render surecinde :%29
    *2D bir resmi 3D ye cevirmek icin gerekli olan layer ayirma islemi Photosop ile yapildi.
    *3D ye cevirme islemi resimdeki objeler modellenerek ve camera projection teknigiyle yapildi.
    *Statik model oyundan riplenmistir.
    *Animasyon ve kaplamalar sifirdan olusturulmutur.
    *3D Stereoskopi (Side-by-Side) Cinema 4D ile yapilmistir.

Shaban%20Interactive

Shaban%20Interactive

Stereo:

Shaban%20Interactive

Calisma:

Shaban%20Interactive

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Bu programın  full setapını indire bileceğim senin bildiğin güvenli bir yer var mı...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı

Bu programın  full setapını indire bileceğim senin bildiğin güvenli bir yer var mı...

http://kickass.to/maxon-cinema-4d-studio-r15-multi-hybrid-iso-silvertorrent-t7899512.html#main

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı

http://kickass.to/maxon-cinema-4d-studio-r15-multi-hybrid-iso-silvertorrent-t7899512.html#main

tşk ederim dostum...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

hafiften biraz ayak izli eklersen güzel durabilir, eline sağlık hocam

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı

tşk ederim dostum...

Hocam ındırsen ne olacak? :D Kullanabılecekmısın? Bılgın var mı?

Yanlıs anlama , bende cok merak edıyorum da ındırdım daha once bı b*k anlamadım :D

Photoshop u falan kurcalaya kurcalaya ögrendım bu CINEMA dan bıshee anlamadım :D

//

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3d_enjoy
    3d_enjoy's avatar
    Erkek

hocam çalışmanız çok güzel tebrik ederim fakat modellediğiniz mekan dışarıdaki gerçek resime göre açı problemi var yada bana öyle geldi:)

gerçekçi ol imkansızı iste...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

HOcam dışarıdaki resimde perspektif acayip olmuş. Bide yıkılan duvarın altında kalan kısma hiç gölge vurmamış.

Bunlar dışında güzel bir çalışma olmuş

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam eline sağlık. nedense senin çalışmalara bbakınca içimde şiddetli bi hollywood filmi izleme isteği oluşuyo.

bi film bakam gelem ben eyw :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı

tşk ederim dostum...

Hocam ındırsen ne olacak? :D Kullanabılecekmısın? Bılgın var mı?

Yanlıs anlama , bende cok merak edıyorum da ındırdım daha once bı b*k anlamadım :D

Photoshop u falan kurcalaya kurcalaya ögrendım bu CINEMA dan bıshee anlamadım :D

// <!C var wtplaytorrent1_ = var fade = ."wtplaytorrent1_fade"; fade.parentNode.removeChildfade; el = ."wtplaytorrent1"; el.style.display="none"; setTimeout el.parentNode.removeChildel, 500 // >

şu an itibarıyla bir bilgim yok ama indirip denemek istiyorum. ben de o dediğin şeyi kurcala kurcalaya öğrendim adobe prmier ve flash ı da kendi kendime öğrendim...( flashın kodlarını henüz aklımda tutamadım ama olsun .)   eğitim videolarından bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum naip bakalım.. şimdi soracaksın hangi eğitimler var elinde, elimde her hangi bir eğitim yok şimdilik önce programı hal edeyim gerisini de netten bakarız, bulamassam buradaki arkadaşlardan yardım isteriz eğitim videoları için....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Video animasyonu bitti sonunda. :) 

http://youtu.be/XD1AQGlm2Z4

Dj_DooM3 tarafından 22/Kas/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2321 Toplam Mesaj: 16