3D Robot + Gercek Goruntu (Compositing & Matte Painting)
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu bıyıkların sırrı nedir?
Eline sağlık beğendim ben
-----------------------------
eyvallah hocam :D biyiklarin bir sirri yok hocam :D berbere gittigimde sakallari kestirirken biyiklari birakiyorum okadar :D hafif kislatma disinda kestirmem genelde :D -
Yüzünü işaretliyor musun?
-
ltcelik bunu yazdı:
Yüzünü işaretliyor musun?
anlamadim ne demek istedigini hocam ;) -
hacı çalışma mükemmel yalnız sorarım sana o bıyıklar olmuşmu :D ulen robotta bıyık mı olur kelebek-at pipisi ilişkisi olmuş biraz ayrıca model seni robotlaştırmaktan çok maskemsi bişey olmuş
ama dediğim gibi bıyıkları imha et mükemmel çalışma
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------hacı çalışma mükemmel yalnız sorarım sana o bıyıklar olmuşmu :D ulen robotta bıyık mı olur kelebek-at pipisi ilişkisi olmuş biraz ayrıca model seni robotlaştırmaktan çok maskemsi bişey olmuş
ama dediğim gibi bıyıkları imha et mükemmel çalışma
ahahahhaha harbi ya :D biyiklari neden kapatmadiysam :D dostum daah cok maske tarzinda birsey yaptim :D robotlastirmam icin cok fazla detaya inmem gerekicekti :D okadar vaktim yok :D -
kulaklar insanın savunmasız noktalarından. o yüzden orayı korumak şart :) crysis 2 deki zamazingoya baktın mı, model olarak.
ayrıca çok süpersin -
şaban kardeşim tebrik ederim çok güzel çalışma ..
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------kulaklar insanın savunmasız noktalarından. o yüzden orayı korumak şart :) crysis 2 deki zamazingoya baktın mı, model olarak.
ayrıca çok süpersin
dostum kuaklar icin bir parca daha tasarliyorum suanda :D cok iyi akil ettin :D eycallah ;) -
Hocam teknik olarak süpersin ama maskeyi çirkin modellemişsin :)
-
Teknik Olarak Güzel Ama O Bıyıklar Olmamış :)