400 TL Doğalgaz Ucuz Diyen Yurdum Ninesi
-
Show Tv'yi izlediyseniz bir nine vatandaşım içinde 400 TL az kaç lira olursa veririm.
Helal olsun dedi.Birşeyler saçmaladı.Buyrun içimizden küfürleşelim.Az günaha girelim.
Alzeihimer veya akp fan club olma ihtimali fazla tabi. Diğer şeylerde aynı sorun geçmezdi.
-
yok gayet aklı başında veya başının üstündeydi.
-
Eminim o nine senden akıllıdır...
-
yorum yapamam.
-
Şimdi o nineye sövenler ban yemeyecekse, sana söverim...
-
Al bir boş konu daha kardeşim herkes senle aynı düşünmek zorunda deil parası olana para deil belki...
-
ben kişinin analizini yapmasam birşey demiyecem ama sizi diğer konularda görürüm.
-
o nine doğalgaz hayatını kolaylaştırdığı için o paraya acımaz. hergün soba yakma derdi yok, sadece bir odası ısınmıyor ve elin altında sıcak su var. sen yaşlandığın zaman soba yakmayı göze alabilecek misin?
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
o nine doğalgaz hayatını kolaylaştırdığı için o paraya acımaz. hergün soba yakma derdi yok, sadece bir odası ısınmıyor ve elin altında sıcak su var. sen yaşlandığın zaman soba yakmayı göze alabilecek misin?
-----------------------------onun için daya 400 tl yi
-
buda 400 tl ucuz yaktırmakta senin görevin oluyo bulanık yani benim görevim oluyor.
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
buda 400 tl ucuz yaktırmakta senin görevin oluyo bulanık yani benim görevim oluyor.
-----------------------------daha liseye giderken nasıl benmi görevim oluyor anlamadım ? "oy"da kullanamıyorum senin gibi...