folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder 4.3.2 - 04.10.01 Basebandlı İphone 4 Yazılımsal Unlock

4.3.2 - 04.10.01 Basebandlı İphone 4 Yazılımsal Unlock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Elimde yurtdışından gelmiş 4.3.2 - 04.10.01 Basebandlı iPhone 4 var.Gevey ile kullanıyordum ama son zamanlarda gevey ile sim kart arasında temassızlıktan sonra sürekli sim yok uyarısı almaya başlamıştım.Bu yüzden yazılımsal unlock yapmak istiyorum.Kullandığım basebandda sanırım yazılımsal unlock olmuyormus.Bu konuda acil olarak yardımlarınızı bekliyorum, telefonu su anda kullanamıyorum.

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

arkadaşlar yazılımı 5.1.1'e yüksellttm.Redsnow ile cydia yükledim ama şu anda servis yok diyor. baseband 14.12.01 . bilenlerden haber bekliyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar yazılımı 5.1.1'e yüksellttm.Redsnow ile cydia yükledim ama şu anda servis yok diyor. baseband 14.12.01 . bilenlerden haber bekliyorum. 

hocam 5.1 de zor bende 3gs kullanıyorum eski versiyona düşürene kadar göbeğim çatladı

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

nasıl düşürdün hocam bende düşüreyim bari de tekrar bir gevey alıp oyle kullanayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    servis yok mu ? Su an telefondan giriyorum da,cihaz fabrikadan simlocktu degil mı ? İlk mesaja bakamadım kusura bakma

Koca hestiy aya bedenem ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hocam iphone 4 14.12.01 baseband versiyonunda gevey de çalışmaz şebeke de gelmez. ancak ve ancak factory unlock yaptırman lazım o da maliyeti yüksek oluyor telefonu aldığın ülkeye göre değişiyor... 

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

bu parayı alan o ülkedeki operator mu yoksa fırsatcılar mı ? benim kuzen avusturyada ona imei seri no filan versem ordaki orange müşteri hizmetlerini arasa factory unlock yaptırabilir mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

olabilir bi dene istersen, orada telefon alınırken yapılan kontratın süresi dolduysa açarlar hiç para falan da ödemezsin ... 

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:

olabilir bi dene istersen, orada telefon alınırken yapılan kontratın süresi dolduysa açarlar hiç para falan da ödemezsin ... 

Baseband dusmez hocam. Diger konuna da yazdim oraya bak. Kuzene soyle arasin bakalim belki olabilir.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

neye kitli telefon? hangi hattan kilitli? kalıcı olarak imei'den çözebilirim ücreti mukabilinde.

updatelerde sorun olmaz tüm hatlarda kullanmak neverlock olacak kalıcı şekilde

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:47'da nolanded tarafından düzenlendi.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

neye kitli telefon? hangi hattan kilitli? kalıcı olarak imei'den çözebilirim ücreti mukabilinde.

updatelerde sorun olmaz tüm hatlarda kullanmak neverlock olacak kalıcı şekilde

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:47'da nolanded tarafından düzenlendi.

KPN NL kilitli 04.12.01 iphone 4 var hacı, napılabilir buna? (5.1.1)

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 2491 Toplam Mesaj: 14