4.3.2 - 04.10.01 Basebandlı İphone 4 Yazılımsal Unlock
-
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde yurtdışından gelmiş 4.3.2 - 04.10.01 Basebandlı iPhone 4 var.Gevey ile kullanıyordum ama son zamanlarda gevey ile sim kart arasında temassızlıktan sonra sürekli sim yok uyarısı almaya başlamıştım.Bu yüzden yazılımsal unlock yapmak istiyorum.Kullandığım basebandda sanırım yazılımsal unlock olmuyormus.Bu konuda acil olarak yardımlarınızı bekliyorum, telefonu su anda kullanamıyorum.
Teşekkürler.
-
arkadaşlar yazılımı 5.1.1'e yüksellttm.Redsnow ile cydia yükledim ama şu anda servis yok diyor. baseband 14.12.01 . bilenlerden haber bekliyorum.
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar yazılımı 5.1.1'e yüksellttm.Redsnow ile cydia yükledim ama şu anda servis yok diyor. baseband 14.12.01 . bilenlerden haber bekliyorum.
-----------------------------hocam 5.1 de zor bende 3gs kullanıyorum eski versiyona düşürene kadar göbeğim çatladı
-
nasıl düşürdün hocam bende düşüreyim bari de tekrar bir gevey alıp oyle kullanayım.
-
servis yok mu ? Su an telefondan giriyorum da,cihaz fabrikadan simlocktu degil mı ? İlk mesaja bakamadım kusura bakma
-
hocam iphone 4 14.12.01 baseband versiyonunda gevey de çalışmaz şebeke de gelmez. ancak ve ancak factory unlock yaptırman lazım o da maliyeti yüksek oluyor telefonu aldığın ülkeye göre değişiyor...
-
bu parayı alan o ülkedeki operator mu yoksa fırsatcılar mı ? benim kuzen avusturyada ona imei seri no filan versem ordaki orange müşteri hizmetlerini arasa factory unlock yaptırabilir mi?
-
olabilir bi dene istersen, orada telefon alınırken yapılan kontratın süresi dolduysa açarlar hiç para falan da ödemezsin ...
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------olabilir bi dene istersen, orada telefon alınırken yapılan kontratın süresi dolduysa açarlar hiç para falan da ödemezsin ...
-----------------------------Baseband dusmez hocam. Diger konuna da yazdim oraya bak. Kuzene soyle arasin bakalim belki olabilir.
-
neye kitli telefon? hangi hattan kilitli? kalıcı olarak imei'den çözebilirim ücreti mukabilinde.
updatelerde sorun olmaz tüm hatlarda kullanmak neverlock olacak kalıcı şekilde
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:47'da nolanded tarafından düzenlendi. -
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------neye kitli telefon? hangi hattan kilitli? kalıcı olarak imei'den çözebilirim ücreti mukabilinde.
updatelerde sorun olmaz tüm hatlarda kullanmak neverlock olacak kalıcı şekilde
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:47'da nolanded tarafından düzenlendi.
-----------------------------KPN NL kilitli 04.12.01 iphone 4 var hacı, napılabilir buna? (5.1.1)