47. Bölge Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=2wERQcr6vQU

Demin haberlerde gördüm Mardinli gençler kendi ceplerinden para harcayıp film çekmeye başlamışlar.Sponsor arıyorlarmış.Filmde kullananlar arabalar vs hep kiralıkmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

film iyi güzel de animasyonlar falan biraz sırıtmış mı ne, dövüş sahneleri de öyle.. 360 kick falan denemiş :| 

iyidir hoştur demicem, sinemadan anlayan arkadaşlar var forumda..

taktir onların :R

Amd-x tarafından 10/Ağu/13 22:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

film iyi güzel de animasyonlar falan biraz sırıtmış mı ne, dövüş sahneleri de öyle.. 360 kick falan denemiş :| 

iyidir hoştur demicem, sinemadan anlayan arkadaşlar var forumda..

taktir onların :R

"biz burda tahminlerle iş yapmıyoruz dayı" 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

tr'deki bütün yönetmenler cebinden illaki para harcamıştır filmleri için bunda taktir ya da başka duygular beslenecek bir tarafı yok sanatta durum bu filme gelirsek kurtlar vadisi havası var ordan izleyipte gaza gelmişler gibi efekler sırıtıyo ama ilk film tecrübesi için yeterli umarım diğer filmleri güzel olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Amatör kadro ile harika iş çıkarmışlar takdir etmek lazım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

abi helal olsun ya Türkiye'de şöyle adamların olduğunu görmek beni acayip mutlu ediyor. Hemde güneydoğudan gençler. oraların kirlenmiş güzellikleri bir bir ortaya çıkıcak zamanla.

Ayrıca amatör bir çalışmaya göre çok iyi iş çıkarmışlar cast biraz sıkıntı onun haricinde kurgu montaj iyi gibi gözüküyor da filmi tamamen izlemek lazım :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Bu kadar merak bu kadar çalışma ama konu gene özetle maganda filmi. Keşke daha farklı bir senaryo üzerine daha az efekte ihtiyaç duyacakları bir film yapmaya kalkışsalardı. Habere baktığımda mardinli tarantino dendiğini öğrendim yönetmen arkadaşa ancak pek tarantino işi olmamış fragmana göre. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Cast konusunda sorunları var. Sanırım filimde hiç XX göremedim

http://yanduvar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

turkiye'de hic sanatsal film yok.

komedi ya da aksiyon oluyor hep.

ne kadar cok para varsa ya da siddet varsa o kadar iyi film cikarmis gibi bir mantik var..

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

walla helal olsun bence güzel yapmışlar

İts My Life. NOW or NEVER
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Amatör olmalarina rağmen basarili.