47. Bölge Filmi
-
http://www.youtube.com/watch?v=2wERQcr6vQU
Demin haberlerde gördüm Mardinli gençler kendi ceplerinden para harcayıp film çekmeye başlamışlar.Sponsor arıyorlarmış.Filmde kullananlar arabalar vs hep kiralıkmış.
-
film iyi güzel de animasyonlar falan biraz sırıtmış mı ne, dövüş sahneleri de öyle.. 360 kick falan denemiş :|
iyidir hoştur demicem, sinemadan anlayan arkadaşlar var forumda..
taktir onların :R
Amd-x tarafından 10/Ağu/13 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Amd-x bunu yazdı
film iyi güzel de animasyonlar falan biraz sırıtmış mı ne, dövüş sahneleri de öyle.. 360 kick falan denemiş :|
iyidir hoştur demicem, sinemadan anlayan arkadaşlar var forumda..
taktir onların :R
"biz burda tahminlerle iş yapmıyoruz dayı"
-
tr'deki bütün yönetmenler cebinden illaki para harcamıştır filmleri için bunda taktir ya da başka duygular beslenecek bir tarafı yok sanatta durum bu filme gelirsek kurtlar vadisi havası var ordan izleyipte gaza gelmişler gibi efekler sırıtıyo ama ilk film tecrübesi için yeterli umarım diğer filmleri güzel olur
-
Amatör kadro ile harika iş çıkarmışlar takdir etmek lazım
-
abi helal olsun ya Türkiye'de şöyle adamların olduğunu görmek beni acayip mutlu ediyor. Hemde güneydoğudan gençler. oraların kirlenmiş güzellikleri bir bir ortaya çıkıcak zamanla.
Ayrıca amatör bir çalışmaya göre çok iyi iş çıkarmışlar cast biraz sıkıntı onun haricinde kurgu montaj iyi gibi gözüküyor da filmi tamamen izlemek lazım :D
-
Bu kadar merak bu kadar çalışma ama konu gene özetle maganda filmi. Keşke daha farklı bir senaryo üzerine daha az efekte ihtiyaç duyacakları bir film yapmaya kalkışsalardı. Habere baktığımda mardinli tarantino dendiğini öğrendim yönetmen arkadaşa ancak pek tarantino işi olmamış fragmana göre. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-
Cast konusunda sorunları var. Sanırım filimde hiç XX göremedim
-
turkiye'de hic sanatsal film yok.
komedi ya da aksiyon oluyor hep.
ne kadar cok para varsa ya da siddet varsa o kadar iyi film cikarmis gibi bir mantik var..
-
walla helal olsun bence güzel yapmışlar
-
Amatör olmalarina rağmen basarili.