5 Arkadaş Tatil Yapacağız Ama?
-
Bir arkadaş bahsetmiş akyaka'dan bana kalırsa sizin aradığınız yer orası. Ucuz ve tabi bodrum marmaris kadar olmasa da karşı cinsin olduğu bir yer, ayrıca muğla üniversitesi öğrencileri buraya sık sık giderler, yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz, orada çok güzel zamanlarım geçti tavsiye ederim ;)
-
yalova çınarcık'a git pansiyonlar ucuz orada gece hayatını anlatmama gerek yok
-
Hayretler içindeyim ya, nasıl kimse benim ismimi vermez, tbt'nin en gezgin insanlarından biriyim ulan en çok bana soracaksınız en çok bana dermişim :))
Harbiden yahu, üzüldüm şimdi neyse nick altı açtırayım "Seyyah" Diye, bari. -
futurist bunu yazdıLNAU bunu yazdıfuturist bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
@futurist güldürdünüz vallahi beni :D yok zaten ben öyle evime davet etmiycem seninde dediğin gibi konuşmalık falan dedim pikniğe davet ederiz diye :D :F
@Robinson_Crusoe aynen hocam :D ama sen zengin adamsın bize bir el at :D :Piyi içim rahatladı sonra haberinizi okumayalım dedim
ayıptır sorması robinson kimse bütün tbt adamın zenginliğini konuşuyor.hangi konuyu açsam bu mevzu
bill gate sin oğlumu
yada ona da mı 13 yaşında yat alan oldu :))
Yat filan devede kullak kalır :D
Adam bildiğin para sıçıyor :D
hadi canım :)))))
hem de ne =) fakirliğin lüzumu yok arkadaşlar,anlayamazsınız onu :D
-
gitmeyin hacı 5 erkek gidilmez tatile. gitmeye gidersin ama her yerde üstü çıplak deri kıyafetli grup muamelesi görürsün. 5 sapla anca kamping'e gidilir, sessiz sakin gözden ırak.
-
Daha önce açtığım akyaka konusuna bakabilirsiniz. .. 5 erkek için en iyi o olur :)
Baturay_Turkmen tarafından 18/Şub/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
o para kişi başı ise ancak kıbrısa gidip gelirsiniz.
-
futurist bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
@futurist güldürdünüz vallahi beni :D yok zaten ben öyle evime davet etmiycem seninde dediğin gibi konuşmalık falan dedim pikniğe davet ederiz diye :D :F
@Robinson_Crusoe aynen hocam :D ama sen zengin adamsın bize bir el at :D :Piyi içim rahatladı sonra haberinizi okumayalım dedim
ayıptır sorması robinson kimse bütün tbt adamın zenginliğini konuşuyor.hangi konuyu açsam bu mevzu
bill gate sin oğlumu
yada ona da mı 13 yaşında yat alan oldu :))
adamın sevdiği sözlere baksan sende tüm tbt ye hak verirdin :)
baksana 7 söz koymuş 5 i parayla ilgili :)
-
@LNAU hocam dar gelirlilik yapma :D http://tahribat.com/Forum-563-Cekilis-Hakkim-Var-Bir-Tane-Tutmaz-Mi-Arkadas-189713/1/#2322739
@futurist konformist olmadıktan sonra seyahat etmek çok para isteyen bir şey değil (:
mRBerkay bunu yazdı
@Shuqufe "Didim e Gidin..." demişsin. hocam ben baktım google dan valla çok güzel yer ama kalacak yer paramız yeter mi bilmiyorum :D
@NoToLeRaNcE hocam ayvalıkda çok güzel gözüküyor :) arkadaşda zaten öyle demişti pansiyon tutalım ama 5 kişi veya 3 kişi bir odaya alırlar mı bilmiyorum :D güzel öneri gidebiliriz zaten kumsalda var :D
@dertli ... olimpos yolundan gitmedim(uzun olandan), ordaki antik yerler falan vardı ... çok büyük değil ya sıkılrız gibime geliyor oralarda
@EnT_X olimpos taraflarına gittim ama hiç likya yoluna girmedim hocam uzun yola :D orası sanırım çok uzun :D girdik mi çıkamayız biz :D
@Ayazz hocam apart olabilir aslında dediğin gibi bir haftalık :) ... muğla...
@izzmarit
*öneri1: bence güzel :D ama şimdi kıbrıs ya hani sakat mevzular dönüyor orda sanırım :D öyle bir endişemiz olsun mu :D
*öneri2: ama şimdi iki durum var ya paramız biterse :D zaten orda elimizden geldiğince harcamamak için herşeyi yaparızda dönüş biletini denkleştiremezsek diye korktum :D birde sahilde konaklama olayı nedir :D kovmasınlar bizi :D
...Önerilerin hepsi güzel ben de bold yaptığım yerlerle ilgili fikrimi yazayım.
Didim'de kalacak yer: Köy hizmetleri kampı vardı hala duruyorsa. Çok ucuzdu, merkeze biraz uzak ama denizi şahaneydi bir de yürüyerek gidilmez ama dolmuş falan sürekli bulunuyordu. İnternetten bakınca tahmin ediyorum ki bolca Altınkum fotosu bilgisi görmüşsündür. Altınkum'da otel pahalı ve turistiktir ama arka sokaklarda çulsuz turistler backpackerlar için tonla dandik oda pansiyon vb olur, yalnız dolandırıcılık potansiyeli bütün bu sayılanlar içinde en yüksek Didim ve Kuşadasındadır, biraz kollayacaksınız kendinizi (: Onun dışında şahsi fikrimce Altınkumun plajı iyi, denizi berbattır. Git git boya gelmez böyle yüzülmez ama sahil aktivitelerini seviyoruz derseniz iyidir. Bolca memeleri dizlerine sarkmış üstsüz ingiliz teyze de görürsünüz, orayı ve Kuşadasını İngilizler domine ediyor. Arka koylar vardır, yüzmeyi seviyoruz yürüyüş de yaparız derseniz gündüz denize girmeye o tarz yerlere gidebilirsiniz, o tarafta deniz şahanedir. Onun dışında uzak kaçmazsa Mavişehir tarafında da pansiyon bulabilirsiniz 5 kişi de kalabilirsiniz.
Ayvalık: Muhteşemdir. Görsel olarak sayılanlar içinde en iyisidir şahsi fikrimce, denizi de çok güzeldir. Bir tur programına bakıp kopya çekebilirsiniz (: Cunda'ya da mutlaka bakın. Pansiyon sayıca çok fazla değil, o tarihlerde daha çok çocuklarının okulu tatile giren aileler tarafından kapılır. Çadır dışında konaklama yapmadım orda, o yüzden gerisini çok bilemiyorum..
Olimpos: Yazın turist akınına uğrar, bence sıkılmazsınız (: bungalov tarzı yerlerde çok kişi de birarada kalabilirsiniz. Tek öneri, oraya gidecek olursanız biraz paraya kıyıp klimalı bir yerde kalın. Aşırı bunaltıcı olabiliyor.
Likya yolu: Komple yürümek mecburiyetinde değilsiniz. Yarı yürüyüş yarı yatış şeklinde bir rota çizebilirsiniz. Mesela Saklıkent milli parkından yürümeye başlar Fethiye'ye geçersiniz. 50-60 km falandı dinlenme dahil 20 saatte falan çooook rahat yürünür, yarım yarım iki güne paylaştırılır. Sonra Fethiye'de takılabilirsiniz ya da daha da yürümeli/yolculuklu olsun derseniz Köyceğiz, Dalyan, Marmaris, Akyaka yapabilirsiniz.
Muğla'da apart: Muğla, özellikle Akyaka turizm otelcilik bölümleri olduğu için öğrenci nüfusu olan yerler. Öğrenci yurdu da çok fazla yok, çoğu insan apartta kalıyor. Yazın onların boşalttığı apartları kiraya veriyorlar, kalabilirsiniz.
Kıbrısta sorun: Hiçbir sorun yaşamazsınız. Yaşar gibi olduğunuz an beni ararsınız ordu gönderirim.
Yunan adaları: O parayı bitirmeyeceksiniz (: her zaman artık donunuzda mı çorabınızda mı saklarsınız bilmem, dönüş paranız+hiç harcanmamak, ancak çok acil durum olursa kullanmak üzere 50 euro duracak. Sahilde sizin gibi insanlar görürsünüz, kimse kovalamıyor (:
Son olarak.. Şey yapmak da istemiyorum ama hepsi alkolle iki kat güzelleşir hocam ya (:
izzmarit tarafından 19/Şub/14 10:47 tarihinde düzenlenmiştir
genel için edit: Müridler pm hakkım eriyor bitiyor hepinize yanıt yazamadım kusura bakmayın, yakın bir zamanda genel bir çulsuz gezme tozma konusu açarım orda uzun uzun konuşuruz. -
Ya manyak gibi gezmiş millet. Oturun evinizde lan.