5 Ülkede Aynı Gece Deprem Ve Işık Hüzmesi Görüntüleri. Haarp ? Tesadüf ? Allahın İşi ?
-
bi ara yorumlara kedidir o kedi gibi saçma sapan şeyler yazanlar ban alıyordu, verilen cevaplar iyice sözlük moduna geçmiş
-
Gizemli ışık spiralinin sırrı çözüldü
http://www.hurriyet.com.tr/planet/20718847.asp
-
-
Bi haber sitesi meteorolojik olay der biri füze denemesi der
maşallah hepsinde aynı zamanda olmuş..
yaşadıklarımdan bildiğim tecrübelerim gereğince haberlere asla inanmam.. bi çok sefer gözümün önündeki örtbasları ve yalanları gördüm.
meteorolojik olaysa 5 farklı ülkede aynı zamanlımı ? yada herkes aynısınımı gördü ?
füze ise hadi azerbaycandan göründü diyelimde türkiye israildendemi göründü :)
diyelimki füze dümdüz gidip bir anda durup burgu şeklinde uzaya doğrumu yöneliyo ?
boş açıklama bunlar boş..
-
HAARP gibi gelmedi bana. HAARP esnasında oluşan ışıkları falan aurora gibi tahayyül ettim hep. Allah'ın işi gibi da gelmedi. Ancak buna rağmen doğa olayı gibi da gelmedi. "Yarının bilimi, bugünün mucizesidir" tezinden hareketle Rusya'nın bir uzay programı olduğu şüphesi üzerinde duruyorum. Olayın ardından Rusya'nın hemen açıklama yaparak "balistik füze" kılıfı uydurmaya çalışmasından bunu şeyediyorum. Olayın perde arkasında UFO olur, hebelöpler olur falan bilinmez. Belki de UFO'dur, Rus hükümeti bu UFO'dan haberdardır ve örtbas etmek için bukılıfı uydurmuştur, kim bilir?
ahhh ahh. Diyanet açıklama yaptı mı?
-
dejnclea bunu yazdı:
-----------------------------HAARP gibi gelmedi bana. HAARP esnasında oluşan ışıkları falan aurora gibi tahayyül ettim hep. Allah'ın işi gibi da gelmedi. Ancak buna rağmen doğa olayı gibi da gelmedi. "Yarının bilimi, bugünün mucizesidir" tezinden hareketle Rusya'nın bir uzay programı olduğu şüphesi üzerinde duruyorum. Olayın ardından Rusya'nın hemen açıklama yaparak "balistik füze" kılıfı uydurmaya çalışmasından bunu şeyediyorum. Olayın perde arkasında UFO olur, hebelöpler olur falan bilinmez. Belki de UFO'dur, Rus hükümeti bu UFO'dan haberdardır ve örtbas etmek için bukılıfı uydurmuştur, kim bilir?
ahhh ahh. Diyanet açıklama yaptı mı?
----------------------------
Diyanet aciklama yapsa nolur. Yapsa yapsa ufolara karsiyiz, fuzelere karsiyiz felan derler :) -
dun 20:40 da isik huzmesi gordum cok hizli gidiyormus gibi ucgen bir sekil almisti hizdan .
ahaha ufo cikmis lan flan diye arkdasla dalga fln gectik arkds videoya aldi sonra 30 adim attik atmadik spiral sekiller yaparak bi anda kayboldu.
konudaki videolara bakmadan yemin ederim yazdim bunlari simdi videolari izleyincede tuylerim diken diken oldu ayni seyi gormusuz bunun ne oldugunu
bilmiyorum ama arastiracagim.
-
van depreminden öncede bu şekil hüzmeler görülmüştü. Haarp'ın işi olabilir mi acaba ?
-
Haarp işi olabilir bencede ve ışık bir anda spiral şekil yaparak kayboluyor.Spiral şekli bazı deyimlere göre "intikam" demekmiş yani bu manaya gelirmiş.
Hava Makinası , ve intikam şekli.Bana görede bu bir yapay deprem oluşumları gibi geliyor.
-
haarp deneyleri olduğuna adım gibi eminim..