50 Bin Tl İle İş Önerisi
-
kusura bakmada ne yapacagım dıye dusunuyorsan birşey bulamıyorsan bilginin deneyiminin olmadıgı bır soktere yatırım yapacaksın demektir buda yuzde 60 başarısızlıkla sonuclanacak aslında daha fazla ihtimal varde moral bozmak istemedim.
otobus ısını bılıyorsan kar oranı dusuk olsada yap araç sermaye olacak kalıcak amortisman ıcın ayırdıgın mıktar sonucunda aracınıda yenileyeceksin sermayen artacak daha fazla para kazanacaksın.
tekel işine flan girme kolay iş değil tatil yok nakit akışı var alkol döndürür iyi satman lazım mala yatırman lazım devamlı mal da kar bırakmıyor çok fazla heryerde bim a101 tanşas kipa migros varken kaç tane market kaldı ? insanların alışveriş yaptıgı anca unuttukları ısler alkol sigara onun dısında birşey yok alkolude stoklu getirtip cok ucuzdan satmalısın dusuk kar yüksek talepi karşılayan bir ekonomi politikası benimsemelisin
-
hacı en iyi iş, bildiğin iş. eğer o işi yapamıyorsan parayı git faize yatır ölmesin bari.
-
bigwave bunu yazdı
maliyeti ne kadar olur tam bilemiyorum ancak fikir olması açısından yazıyorum..
Çelik Konstrüksiyonlu (prefabrik) Düğün Salonu ve Spor Salonu açıp işletmeyi araştırmanı öneririm.Gösterişe meraklı düğün sahipleri paraya acımıyor.
Maddiyat hususumda peşine düşersen girişimcilik kurslarına
katılıp kosgeb hibeleriyle bir kısm maddiyatını kurtarma olayın olabilir,Bunun için bi gün işkura gidip danışabilirsin..
Güzel gösterişli bir yer açıp tanıtımını ve açacağın yere ulaşılabilirliğini iyi ayarlarsan güzel işler çıkarılabilir..
düğün organizasyon işi senede 4 ayını yoğun çalışmayla alır,tutturabilirsen getirisi güzel olur diye düşünüyorum.
spor salonu kısmı da potansiyel müşterisini bulduktan sonra işi götürür.
Bu işler şehirde iyi tanınmayla oluyor..reklama para ayırcan ..
al sana iş fikri insanlar nerede yapar düğünleri düğün salonlarında degıl mı kına gecelerı sokaklarda oluyor . dugun salonları maaliyetli 2 3 bin lira ise sen bin tl den yapacaksın. ama nasıl
buyuk cadır yaptırtacaksın nasıl hayvan pazarlarında adamlar demır den profıllerle ayarlıyor buna bır kac bolmede yapacaksın damat odası gelın odası gıbı buyuk olucak ama dugun salonlarında gunluk ne kadar abıcım 3 bın tl mı ? sen bın tl yada bin5yuz tl e ayarlayacaksın pastası servısı vs içinde olacak ama sen dugun salonu ısletmecısı olsan ? mekan ıcın de kıra vermen gerekecek + elektrik masrafın olacak sen bunlarla ugrasmayacaksın lavabolar olacak seyyar tualette seyyar olacak suyunu gıttıgn yerlerden alacaksın biraz kurulum asamasında maaliyeti olur ama cadır fıyatlarından haberım yok ama ortalama 20 bin tl e bunu yapabılırsın kına gecelerı sunnetler yagmur tehlıkesi :) ısınmayı ufalarlar yada tüplü bahce ısıtmaları ıle cozersın
türkiyede girişimci yok standart basmakalıp işler yapılıyor o nedenle ne uzayıp nede kısalıyor insanlar ekonomik olarak .
çiğköfteci acacaksan sait usta halim usta ayse teyze komagene degıl BATTALBEY ac dıgerlerının tadı kotu kılosunu 8 liradan satısına gore 5 liradan alıyorsun 22 liradan verıyorsun kar marjı ıyı dukkanın ama basında sen durmazsan bin tl anca kazanırsın aylık ortalama dukkan yerı kırası vs vs olaylarda onemlı ogrencı bazlı calısmalısın gece 3 te kapatacaksın millet acıkınca ogrencıler ozellıkler yurtta olanlar yurttan cıkamadıkları ıcın senden sıparıs verecekler ogrencıye yuzde on ındırım yapacaksın kı zaten ayranı bedava versende olur ogrencıye 300 bıne gelıyor ayran yoresel kooperatıften alırsın . bı liradan satıyorlar bi tane cıgkofteye 100 gram kofte koysan kilogramını 10 tan alsan 1 liralık cıgkofte 1 tane maruldan 20 kofte cıkar zaten yanı lavas tanesı 25 kurus mu 250 bın liraya gelse senın maaliyet max durum bası cıft durum olursa 1.5 tl olacak sen 2.5 tl den satacaksın yanında ayranı 1 tl den versen 3.5 ya toplam dürüm başınba 2.3 tl kazanırsın paket sıparıse onem ver ogrencıye bıraz daha ucuz ver surum kazan. fıyat yuksek olunca talep düşer maksimum genel kara ulaşamazsın
-
benim şuan nakit 50 binliram olucak hiç düşünmeden "TOPRAKSIZ TARIM" işine girerdim......varsa niyetin teşvik edelim senide...bende otomasyon sistemini kurarım senin :P
ricin tarafından 06/Kas/12 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ricin bunu yazdı
benim şuan nakit 50 binliram olucak hiç düşünmeden "TOPRAKSIZ TARIM" işine girerdim......varsa niyetin teşvik edelim senide...bende otomasyon sistemini kurarım senin :P
topraksiz tarim diince spor yapmadan zayifla sloganlari geldi aklima bi an uzak durasim geldi
-
paintball aç hafız rahat iş temiz para
-
güzel düşünmüşsün tekel büfe en iyisi
tost, hamburger de yaparsın yanında
on numara olur
mühim olan mekanın sapa bir yerde olmaması
internette devren kiralık devren satılık tekel büfe ilanlarını araştır
gıda işi hiçbir zaman zarar etmez
bu arada bulabiliyorsan
sanayi sitelerinde tekel büfe aç derim... -
tekel bayii ni işlek bir yerde açarsan eğer efes veya tuborg,heinekeen,carlsberg sponsor olup dükkanın iç dekorasyonunu yapıyolar ve böyle bir bayilik kurmuş olursan pilot bayii olarak çok iyi fiyata alıp herkesle aynı fiyata satarsın buda net karını bi hayli arttırır ama son tavsiyem madem geçmişte direksiyon salladın bildiğin işi yap hocam.Şoföre verince araba pert oluyo bizimde servisler var anlayabiliyorum düşündüklerini ama biraz daha dişini sıkar çalışırsın ana parayı kurtardıktan sonra diğer işleride bir denersin tutarsa devam edersin.
-
E-Ticaret, 45 bin'i reklama yatır, 5000 i siteye.
-
EnableTurk bunu yazdı
E-Ticaret, 45 bin'i reklama yatır, 5000 i siteye.
o nasıl bir oranlama,nasıl bir risk hocam.. : |