5+1 Tavsiye
-
Sayın müridler 5+1 ses sistemi almak istiyorum fakat laptop kullanıcısıyım.
almak istediğim 5+1 2kanal stereo sesi 5 kanala dönüştrmeli bu özelliğe sahip önerilerinizi bekliyorum.
harici ses kartım yok.
-
creative çalışmıyor mu senin pc de ?
-
Böyle bir donanıma sahip hoparlör var mı yok mu bilmiyorum ama piyasada bulabileceğin "stereo to 5.1" gibisinden çevirici programlar mevcut. Kolay gelsin.
-
sanırsam laptopa uyumlu sistem yok 5+1 de. ben denk gelmedim ama 5+1 alırsan logitech öneririm.
-
programla, alet edevatla istediğin şeyi alamazsın.. 5 hoparlörden de ses gelir fakat sağ sol geçişleri ön arka geçişlerini yaşayamazsın yani gerçek 5.1 tadını vermez sadece hepsinden ses gelir bu yeterli diyorsan çoğu hoparlör kendinden o çeviriciyle geliyor zaten
ya da pcmcia slotuna takılan harici ses kartları var 4 kanallı ses veren pcm ses kartı bulabilirsin belki, google a bak olmadı kadıköy yazıcıoğlunda bir araştır
saygılar -
edit : çift post oldu siliniz bunu
-
Microlab 4.1 var bende gayet güzel...microlabın ürünlerine bir bak ;)
-
logitech z5500
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
logitech z5500
----------------------------- -
paran varsa logitech z5500 al düğünlere falan da kiralarsın yoksa logitexh x530 yaklaşık 150 civarı daha ucuz lazım diyosan 5+1 alma 2+1 falan bak
-
arkadaşlar logitech te x540 war araştırdığım kadarıyla 2kanal stereo sesi 5+1 e çeviren
ayrıca mp3 uyumlu ibaresi yazıyor buda aynı şeymi demek oluyor.
ses kartı almayı düşündüm ama 90-100tl arası fiyat çektiler 3-5 yerde.