563 Çekiliş Hakkım Var Bir Tane Tutmaz Mı Arkadaş
-
Klasik Robin konuları..
-
gereksiz adamin gereksiz konulari banane olum senin çekilişinden hırt.
-
Ben de şeyi merak ediyorum
yemeksepetinden toplamda 1000 tane fln siparişim var daha 1 kere bile o çekilişlerden bir çöp çıkmadı. Sistemde bir sorunmu var diye sordum yok tamamen şans dediler.
Fakat oradaki % oranlara bakınca bana matematiksel olarak imkansıza yakın geliyor, yemek sepetinden bişey kazanan varmı?
HolyOne tarafından 24/Oca/14 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ben de şeyi merak ediyorum
yemeksepetinden toplamda 1000 tane fln siparişim var daha 1 kere bile o çekilişlerden bir çöp çıkmadı. Sistemde bir sorunmu var diye sordum yok tamamen şans dediler.
Fakat oradaki % oranlara bakınca bana matematiksel olarak imkansıza yakın geliyor, yemek sepetinden bişey kazanan varmı?
ben hatuna hep aksesuarlık bişey alırım diye kimsenin seçmediği takı pırlanta vs ürünleri satan markaları seçerdim hatundan ayrıldım 50liralık hediye çeki çıktı :D
-
Ben genelde tekno seçtiğimden o zaman belkide
-
Görgüsüzlüğün anlamı yok.
-
Gormemişin kredi kartı olmuş tutmuş 12 taksit çektirmiş.
-
tbtgezgini bunu yazdı
para sayma makinen varmı hocam?
yoksa aramızda para toplayıp hediye edelim garibana ihtiyacı olur şimdi tek tek sayarken zorluk çeker. Ayrıca ayakkabı kutun yoksa haangar ayakkabı kutusu gönderelim sana kalitesiz olsun ki içinde değerli birşey yok sansınlar.
Şaka bi yana bu tarz paylaşımlar yapıp ardından da benim eve hırsız girdi falan dersin. Götünü kesmediklerine dua et Kamil. Burası Türkiye 50 TL için adamı doğruyorlar :) Senin burdaki paylaşımlarına bak :)
-
kac adet ayakkabi kutun var haci?
-
Hayır ekran görüntüsünü sadece çekiliş hakkı tarafınıda çekebilirdin, açıkçası sen direk kampanyayı hesaplamamız için tüm sayfayı almışsın :D