5S Ve Se Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

SE çıktığı yılı dikkate alırsan 2021'e kadar destek alacak. Sana göre bir model almanı öneririm.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

SE çıktığı yılı dikkate alırsan 2021'e kadar destek alacak. Sana göre bir model almanı öneririm.

Aslında SE istememin asıl sebebide bu hem küçük ekran hemde 6s gibi destek alıcak

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Aslında SE istememin asıl sebebide bu hem küçük ekran hemde 6s gibi destek alıcak

6S 32 GB : 2.650 TL

SE 32 GB : 1.970 TL 

Arada 680 lira fark var. Daha büyük ekran, daha gelişmiş parmak izi okuyucu, force touch, daha iyi ön kamera için bu fark verilir mi sana kalmış. İkisininde arka kameraları aynı.

mkyb tarafından 01/Tem/17 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

aynen ben de ekran sebebiyle SE düşünüyorum.

2021 e kadar sıkıntı yoksa alabilirim gibi

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Bu arada konu dışı 5S konusu geçmişken yazayım istedim orjinale yakın kamera bulabilirmiyiz arka kamera geçen batarya değiştim ama kamerasızda olmuyor yere düşünce geberdi kamerası varmı alan bilen satan gören ?

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Bu arada konu dışı 5S konusu geçmişken yazayım istedim orjinale yakın kamera bulabilirmiyiz arka kamera geçen batarya değiştim ama kamerasızda olmuyor yere düşünce geberdi kamerası varmı alan bilen satan gören ?

Pert cihaz kovala hocam. Suya düşmüş, imei kaydı olmayan, anakartı yanık cihazlar düşüyor bazen satış sitelerine.

Yoksa parça olarak bulman imkansız. 

mkyb tarafından 01/Tem/17 21:33 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhantutgun
    emirhantutgun's avatar
    Erkek

Xiaomi telefonlarını öneririm. Elimde I phone 5s var . Satıp Xiaomi ye geçeceğim . telefon 1 senelik ama diğeri daha ilgi çekici :)

' Hayatta en büyük zevk , başkasının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

1500e lenovo p2 al hocam uçak gibi telefon babamda var. şarjı bitmiyor birde çok akıcı cihaz.

Bende aldım p2. Aynen hocamın dediği gibi. Tavsiye ediyorum. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    emirhantutgun bunu yazdı

Xiaomi telefonlarını öneririm. Elimde I phone 5s var . Satıp Xiaomi ye geçeceğim . telefon 1 senelik ama diğeri daha ilgi çekici :)

5s fiyat ne hocam ?

No way out
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Pert cihaz kovala hocam. Suya düşmüş, imei kaydı olmayan, anakartı yanık cihazlar düşüyor bazen satış sitelerine.

Yoksa parça olarak bulman imkansız. 

Arkadaşın 5 i var geçen ekranı patladı kullanmıycak daha onun kamerası olurmu 5s'e ?

-
Toplam Hit: 4296 Toplam Mesaj: 43
alinik 5sve se