5S Ve Se Alınacak
-
SE çıktığı yılı dikkate alırsan 2021'e kadar destek alacak. Sana göre bir model almanı öneririm.
-
mkyb bunu yazdı
SE çıktığı yılı dikkate alırsan 2021'e kadar destek alacak. Sana göre bir model almanı öneririm.
Aslında SE istememin asıl sebebide bu hem küçük ekran hemde 6s gibi destek alıcak
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Aslında SE istememin asıl sebebide bu hem küçük ekran hemde 6s gibi destek alıcak
6S 32 GB : 2.650 TL
SE 32 GB : 1.970 TL
Arada 680 lira fark var. Daha büyük ekran, daha gelişmiş parmak izi okuyucu, force touch, daha iyi ön kamera için bu fark verilir mi sana kalmış. İkisininde arka kameraları aynı.
mkyb tarafından 01/Tem/17 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
aynen ben de ekran sebebiyle SE düşünüyorum.
2021 e kadar sıkıntı yoksa alabilirim gibi
-
Bu arada konu dışı 5S konusu geçmişken yazayım istedim orjinale yakın kamera bulabilirmiyiz arka kamera geçen batarya değiştim ama kamerasızda olmuyor yere düşünce geberdi kamerası varmı alan bilen satan gören ?
-
Atlas bunu yazdı
Bu arada konu dışı 5S konusu geçmişken yazayım istedim orjinale yakın kamera bulabilirmiyiz arka kamera geçen batarya değiştim ama kamerasızda olmuyor yere düşünce geberdi kamerası varmı alan bilen satan gören ?
Pert cihaz kovala hocam. Suya düşmüş, imei kaydı olmayan, anakartı yanık cihazlar düşüyor bazen satış sitelerine.
Yoksa parça olarak bulman imkansız.
mkyb tarafından 01/Tem/17 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Xiaomi telefonlarını öneririm. Elimde I phone 5s var . Satıp Xiaomi ye geçeceğim . telefon 1 senelik ama diğeri daha ilgi çekici :)
-
cankol bunu yazdı
1500e lenovo p2 al hocam uçak gibi telefon babamda var. şarjı bitmiyor birde çok akıcı cihaz.
Bende aldım p2. Aynen hocamın dediği gibi. Tavsiye ediyorum.
-
emirhantutgun bunu yazdı
Xiaomi telefonlarını öneririm. Elimde I phone 5s var . Satıp Xiaomi ye geçeceğim . telefon 1 senelik ama diğeri daha ilgi çekici :)
5s fiyat ne hocam ?
-
mkyb bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Pert cihaz kovala hocam. Suya düşmüş, imei kaydı olmayan, anakartı yanık cihazlar düşüyor bazen satış sitelerine.
Yoksa parça olarak bulman imkansız.
Arkadaşın 5 i var geçen ekranı patladı kullanmıycak daha onun kamerası olurmu 5s'e ?