6 Ayda 150 Bin Dolar Kazanmak İster Misiniz? Hem De Tatil Yaparak
-
hoca ingilizce advance'n da ilerisinde yüzme desen sulama kanalı çocuğuyuz 8 yaşından beri yüzüyorum. ama zannetmiyorum ki sadece yüzme ve ingilizce bilenleri alsınlar daha farklı opsiyonlar da istiyorlardır...
-
Bas vuracam.Hem ingilizce hemde dalgicligim cok iyi.Bilmiordum saol paylastigin icin
-
Garanti veriyorum, okyanus köpekbalığı kaynıyodur :l
O mercanlar köpek balıklarının çiftleşme alanı olabülü :)
-
beni alsınlar 8 çocugumu bırakır giderim valla
-
Oraya türkleri sokmazlar soksalarda türkler o adayı 2 ayda kendi ütopyaları haline getirirler:D
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
Abi senin yanışın yokmu ya sen saymayı unuttun yada çocuklarını:D Senin 12 çocugun yokmuydu:| -
EntelKoylu bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
Abi senin yanışın yokmu ya sen saymayı unuttun yada çocuklarını:D Senin 12 çocugun yokmuydu:|
-----------------------------lan isterse 24 çocuu olsun :f
150.000$ / 24 + kendi + (eş sayısı)x*1 = Ruh başı 5555.555$ üstelik 6 ayda :DSonuç olarak ayda Ruh başına = 925$ 925 cent düşer ki hiç fena bi rakam deil :P
Tabi eş sayısını (x'i) 2 farz eder toplam nüfusu 27 kabul eylersek :\
-
arkadaşlar bunlar muhtemelen minimum requirements dediğimiz şeyler.mercanları temzilemek ve yeni yerleri keşfetmek dedikleri şeyler için deniz canlıları hakkında geniş bilgi sahibi olmak lazım.Yoksa adam bedavaya 5 milyon $ lık evde barındırmaz seni.Yeni bir mercan keşfettiğini bilmek için önce diğer keşfedilenlere aşina olmak lazım:)artı olarak köpek balığı tehlikesi de olabilir onu hiç saymıyorum bile.bunlarda recommended requirements:)hadi kolay gelsin.
-
boşa ümitlenmeyin bu işin torpil ayagı kesin vardır :d siz işkura başvurun işkura (:
-
Island filmini izleyen var mıydı? Aklıma o geldi :D
Toplam Hit: 6145 Toplam Mesaj: 28