64 Bit Kullanan Var Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    sistemi formatlamam lazım bu aralar, yeniden win cd si indiricem, 64bit mi kurayım 32 bit mi? 64 indirenler performans açısından bir extrasını görüyor mu? ve program uyumsuzluğu yaşıyor mu?


    Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek

    koskoca philips in 64 bit( wireless ) desteği yok sen düşün

    gerçi konuşmamızda w7 yide desteklemez dediler ama çalışıyo nasıl oluyosa adamlar yaptığı ürünü bilmiyo nokta


    snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    Bir dönem kullanmıştım  performans olarak iyi evet açık fak var ancak program uyumsuzlukları yaşanıyor elimi ayağımı bağlamıştı alternatif program aramktan yorulmuştum hatta normal pc kullanıcısından daha üst seviye kullanıcılara tavsiye etmiyorum. En önemli özelliği hiç çökme yaşamamıştım 5 ay süresince ilginç geldi zira şu ana kadar kullandığım bütün işletim sistemlerinde (Linux hariç) mutlaka ara ara çökme veya çeşitli sorunlarla karşılaşmıştım şu anda win 7 kullanıyorum az da olsa onda bile sorun çıkıyor. Tavsiyem yinede windows 7 dir 32 bit onun 64 bit ini denemedim yoğurt u üfleyerek içiyorum..


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    haci yapacagin islere ve makinanin hardware gore degisir.. egersenni donanımin 64bit destegi varsa ve orn photsohop vs sanallastirma bu tur seylerle ugrasiyorsan x64 cok daha iyi olacaktir .. performans olarak degerlendirme yapamamak gerekir :) sonucta x32 ve x64 de aynı performansi elde edersin sadece yapacagin islere gore degisir bu :) ben 32bit kullanmam makinalarimdaki OS ler x64 :)

    not olarkda : bazi software ler x64 de calismayabiliyor ama care tukenmedi :) sanalda calistirirsin benim gibi ..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    64 bit kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Şöyle söyleyeyim grafik programları dışında  64bit program yok pc de hepsi 32 bit hepside sorunsuz çalışıyor


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    64 bit windows 7 kullanıyorum. Şu ana kadar worms world party'yi çalıştıramamak dışında hiçbir sorun yaşamadım. Kullandığım tüm programların 64 bit versiyonlarını aradım bulduklarımı yükledim bulamadıklarımı 32 bit kullanıyorum. 2-3 sene önce problem yaşanıyordu ama şu anda 64 bitte pek problem yok. Zaten windows 7 son 32 bit işletim sistemi. Yavaş yavaş artık 64 bite geçmek gerek. Kurarsan http://www.start64.com/ adresinden programların ya da alternatiflerinin 64 bitlerini bulabilirsin. Performans olarak 64 bit winrarla dosya sıkıştır veya aç farkı anlarsın.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    yalnız çok kıl yün programlar kullanıyorum, çift katmad dvd yazmak için imgburn, indirdiğim isoların md5 kontrolleri, regionlarının kontrolü, gerektiğinde iso yamalamak için ppf-o-matic falan filan :) sorun yaşanıyormu bu tarz ufak nadir kullanılan programlardan?


    Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    Imgburn çalışıyor olması gerek yeni versiyonlardaki changelog'a bakarsan 64 bitle ilgili birşeyler var. Diğer programları bilmiyorum 64 bit program ismi yazarak google'da arat bak problem yaşayan var mı.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek

    hocam windows vistaya kadar 64 bitlerde sıkıntılar yaşanıyordu ancak windows 7 de bu sorun cozulmus dusun delphi  7 yi bile sorunsuz şekilde çalıştırabiliyorum :) 32 bit yazılımlar rahatlıkla çalışıyor yane...sen bir win 7 64 bit indir güzelce kur şayet ram miktarın 3 gb üstü ise :)


    iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    3 gb üstü ramler için 64 bit diyorlardı bende 32 bit kurmuştum. Konuyu baltalamak gibi olmasın ama 2 gb ramle 64 bit win7 hızında fark olur mu?

     

    Birde müridler adam akıllı ben kullanıyorum ve güncelliyorum sorun yok dediğiniz crack var mı? Şuanda gördüğüm kadarıyla cw diye geçen ve son güncellemeden kurtarıyor denen crack dahi uçmuş durumda :( Ona göre xp yerine win7 ye dönmek istiyorum acayip alıştım :)


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    baya baya fark ediyor

Toplam Hit: 3584 Toplam Mesaj: 16