64 Türk Sitesi Uyarıldı [İlkokul & Üniversite]
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.
-----------------------------rene varken yavaş et tüm db i boşaltırda müridleri polise vermez
ne alaka tahribatla andrei? burdan mı edeceğimi sanıyosun biz o konuyu hallettik andreiyle :) -
sevişmeden s*kişin lan kavgo yok :| adam acıkları yazmış işte uyardımda diyor
-
ee iyi de hocam lamer mi yok piyasada sen link ve yöntem söylemişsin başkalarıda bundan faydalanır bence biraz daha dikkat etmeli bu konuda..
-
ne çok boş vaktiniz var hoca zamanını daha önemli şeyler için kullanman dileğiyle :)
uyarsan nolcak diyelim uyardın adam da "sanane sen işine bak" diye mail attı
sende bastın indexi gitti verdi mahkemeye bir ton sıkıntı değermi ?? değmez :)
-
evet uyarıldık ve hatta uyarıldıgımıza dagir fotoraflar bile war..
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
Biri bu Andrei durdursun :)))
-----------------------------yok yok kimse durdurmasın akıllı bi adam seviyorum bu arkadaşı aynen devam kardeş :)))
-----------------------------Demodora katılıyorum .. son gaz devam Andrei içindeki o şeytanı çıkar :))
-
nights_judge bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------nights_judge bunu yazdı:
Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.
-----------------------------sende varsa telefonalrı ver uyarsın ;)
Şimdi bişey mi yaptığını sandın? o telefonları buraya tek tek yazarım morarır kalırsın! cvp yazmıs olmak için cvp yazma!
-----------------------------hoca kontaklmısın sen? yazda arasın işte dalgamı geçtiğimi sanıyosun. internetten telefon bulmak kolaymı hadi bul koy morarcakmışım ne tipsiniz.
-
Bilgi için Teşşekür.
-
Ben anlamıyorum sizi gercekten,judge ile hallettik meseleyi ama bazılarınız ısrarla yok boş iş,yok niye böyle yaptın vs diyo,yahu ben gövde gösterisi mi yapıyorum burda ?
İnsan gibi dedim ki size,aralarında tanıdıgınız bir site varsa adminine direk söyleyin yardımcı olalım,amma büyüttünüz :S Sanki o sitelere zarar vermisim gibi yargılıyosunuz,ben zarar verirsem cezasını cekerim zaten laf sokmanıza gerek yok ki..
Adam gibi konu acıyorum,birilerine yardımcı olmak istiyorum,ettiginiz laflara bak :S
@SSH
Boş zamanlık bir iş değil bu hoca,daha önce de bi ton Türk sitesini uyardım,yüzyüze görüstügüm adminler bile oldu burda,he dersin ki vatanı sen mi kurtaracaksın :)
Saygı duyarım,11-12-13 yas grubunun sagda solda buldukları SQL acıklarını c/p yapıp zararsız devlet sitelerine uygulamalarını cok gördüm,halen de yapılıyor.
Neyse uzatmaya gerek yok,hepsine uyarı maili gönderildi ve bazıları arandı,gerekeni yapacaklarından eminim...
-
evt hacı böle okul sitelerinde müthiş açıklar oluyur..uyarmışsan da çok azı tepki veriyor..vur gitsin..