folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder 64 Türk Sitesi Uyarıldı [İlkokul & Üniversite]

64 Türk Sitesi Uyarıldı [İlkokul & Üniversite]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Sarper bunu yazdı:
    -----------------------------

nights_judge bunu yazdı:
    Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.

rene varken yavaş et tüm db i boşaltırda müridleri polise vermez 

ne alaka tahribatla andrei? burdan mı edeceğimi sanıyosun biz o konuyu hallettik andreiyle :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    sevişmeden s*kişin lan kavgo yok :| adam acıkları yazmış işte uyardımda diyor

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    ee iyi de hocam lamer mi yok piyasada sen link ve yöntem söylemişsin başkalarıda bundan faydalanır bence biraz daha dikkat etmeli bu konuda..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

ne çok boş vaktiniz var hoca zamanını daha önemli şeyler için kullanman dileğiyle :)
    uyarsan nolcak diyelim uyardın adam da "sanane sen işine bak" diye mail attı
    sende bastın indexi gitti verdi mahkemeye bir ton sıkıntı değermi ?? değmez :)

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    evet uyarıldık ve hatta uyarıldıgımıza dagir fotoraflar bile war..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lanet_Cocuq
    Lanet_Cocuq's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:
    Biri bu Andrei durdursun :))) 

yok yok kimse durdurmasın akıllı bi adam seviyorum bu arkadaşı aynen devam kardeş :)))

Demodora katılıyorum .. son gaz devam Andrei içindeki o şeytanı çıkar :))

...Vé Lakin énsémdé numunési sırat"ın,Né yanından tuttu isém Réngi soLdu hayatın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    BilimAdami bunu yazdı:

nights_judge bunu yazdı:
    Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.

sende varsa telefonalrı ver uyarsın ;)

Şimdi bişey mi yaptığını sandın? o telefonları buraya tek tek yazarım morarır kalırsın! cvp yazmıs olmak için cvp yazma!

hoca kontaklmısın sen? yazda arasın işte dalgamı geçtiğimi sanıyosun. internetten telefon bulmak kolaymı hadi bul koy morarcakmışım ne tipsiniz.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mus_tan
    mus_tan's avatar
    Erkek
    Bilgi için Teşşekür.

Hak Ettiğin Cezaya Boyun eyiceksin.Bizde Eydik Oda Eydi.Ahiretin Ses Düzenini Kursun Şİmdi Gavat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben anlamıyorum sizi gercekten,judge ile hallettik meseleyi ama bazılarınız ısrarla yok boş iş,yok niye böyle yaptın vs diyo,yahu ben gövde gösterisi mi yapıyorum burda ?

İnsan gibi dedim ki size,aralarında tanıdıgınız bir site varsa adminine direk söyleyin yardımcı olalım,amma büyüttünüz :S Sanki o sitelere zarar vermisim gibi yargılıyosunuz,ben zarar verirsem cezasını cekerim zaten laf sokmanıza gerek yok ki..

Adam gibi konu acıyorum,birilerine yardımcı olmak istiyorum,ettiginiz laflara bak :S

@SSH

Boş zamanlık bir iş değil bu hoca,daha önce de bi ton Türk sitesini uyardım,yüzyüze görüstügüm adminler bile oldu burda,he dersin ki vatanı sen mi kurtaracaksın :)

Saygı duyarım,11-12-13 yas grubunun sagda solda buldukları SQL acıklarını c/p yapıp zararsız devlet sitelerine uygulamalarını cok gördüm,halen de yapılıyor.

Neyse uzatmaya gerek yok,hepsine uyarı maili gönderildi ve bazıları arandı,gerekeni yapacaklarından eminim...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    evt hacı böle okul sitelerinde müthiş açıklar oluyur..uyarmışsan da çok azı tepki veriyor..vur gitsin..

Toplam Hit: 11888 Toplam Mesaj: 34