7 Yıl Önceki Hakaretler Başımıza Bela Oldu
-
Arkadaş diyor ki; Dava dosyasına duruşma olmadan ayrıca savunma eklenebiliyor mu?
DrKill tarafından 11/Eyl/13 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
Ergenlik zamanlarımda isyan ettiğim bazı kişiler insanlar olmuştur.
Şahısa özel hiç bir yerde bir şey söylemedim amma mevcut duruma isyan etmişliğim vardır herhalde.
webhatti forumtr postakusu cyber-warrior tahribat facebook her yerde üyeliğim var on binlerce post kasmışımdır ev çoçuğuyuz yani bu demek oluyor ki biri ayar olsa bir lafı yanlış anlasa hakkımızda soruşturma açılacak ha.
vay arkadaş vay.
Abi mevzu çok sakat. Kaç kez düşündüm ama bu aralarda facebook+twitter vs.. hesaplarını tamamen kapatmayı düşündüm.
Sadece girip baksam diyorum ama oda olmuyor. Çok tehlikeli. Kızıp, sinirlenip sallıyoruz ama bir araştırılsa sıçtık
-
zumsuk bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Ergenlik zamanlarımda isyan ettiğim bazı kişiler insanlar olmuştur.
Şahısa özel hiç bir yerde bir şey söylemedim amma mevcut duruma isyan etmişliğim vardır herhalde.
webhatti forumtr postakusu cyber-warrior tahribat facebook her yerde üyeliğim var on binlerce post kasmışımdır ev çoçuğuyuz yani bu demek oluyor ki biri ayar olsa bir lafı yanlış anlasa hakkımızda soruşturma açılacak ha.
vay arkadaş vay.
Abi mevzu çok sakat. Kaç kez düşündüm ama bu aralarda facebook+twitter vs.. hesaplarını tamamen kapatmayı düşündüm.
Sadece girip baksam diyorum ama oda olmuyor. Çok tehlikeli. Kızıp, sinirlenip sallıyoruz ama bir araştırılsa sıçtık
Kendi adıma konuşmak gerekirse küfür eden hakaret eden aşağılayan bir insan değilim. Sadece çok lazımmış gibi fikir sunarım.
Webhattına 2 yıldır hiç girmememe rağmen hala mail felan geliyor. Olurya 10 sene sonra adam bir şey görür hadi bakalım mevzuyu anlamadı bize dava açtı iş güç içinde hakimle savcıyla mı mutatap olacağız ?
Hayret bir şey gerçekten. Sormak lazım interneti bize verirken nasıl kullanmamı gerektiğini bildiren bir klavuz da verdiler mi sanki :)
-
ceza zamanaşımına uğrar o, sıkıntı yapmasınlar.
-
TaRuZ bunu yazdı
ceza zamanaşımına uğrar o, sıkıntı yapmasınlar.
Kaç yılda uğruyor ki zaman aşımına?
-
TCK 125'ten yargılanıyor olmaları lazım. Bilişim sistemi üzerinden olması biraz sıkıntı ama temel ceza kaçtı hatırlamıyorum ama 5 yıla kadar 7,5 yıl dava zamanaşımı var. (TCK md.66 e bendi) Ceza zamanaşımı ise 10 yıl.(TCK md 67 e bendi) Zaten ceza alsalarda 231 uygulayacaklar, hükmü açıklamazlar. 5 yıl denetime hükmeder. Zaten siz de uslu durursunuz. Sıkıntı etmenize gerek yok. Delil yetersizliğinden beraat vermesi gerekir gibi göründü bana.
-
Son yillarda sunu ogrendim ki adalet yok haci. Guvenlik falanda lagaluga.
Kendi isini kendin gorecen anlasilan. Artik mekan basan, kafa kesen, cekip vuran adamlara saygi duymaya basladim.
Cunku adalet denen seyin karsisina ciktiginda zayifsan zikiyorlar kacari yok.
-
Bazıları diyor ki, hukuk'a saygı duyacaksınız. Anayasa çok güzel, harika hazırlandı da biz mi hukuğun bu saçma kararlarına, "pardon"larına eyvallah demedik anasını satayım :)
-
RootB bunu yazdı
Bazıları diyor ki, hukuk'a saygı duyacaksınız. Anayasa çok güzel, harika hazırlandı da biz mi hukuğun bu saçma kararlarına, "pardon"larına eyvallah demedik anasını satayım :)
abi aslında olay anayasada değilde bizim hakim ve savcılarımızın dinazorluğunda. Neyin ne olduğunu tam olarak bilmeden ve anlamadan karar veriyorlar. Lakin bilir kişi olarak atanan bir çok kişide neyi bildiğini bilmiyor.
Olay yasama da değilde yürütme ve yargıda bu ülkede.
-
TaRuZ bunu yazdı
TCK 125'ten yargılanıyor olmaları lazım. Bilişim sistemi üzerinden olması biraz sıkıntı ama temel ceza kaçtı hatırlamıyorum ama 5 yıla kadar 7,5 yıl dava zamanaşımı var. (TCK md.66 e bendi) Ceza zamanaşımı ise 10 yıl.(TCK md 67 e bendi) Zaten ceza alsalarda 231 uygulayacaklar, hükmü açıklamazlar. 5 yıl denetime hükmeder. Zaten siz de uslu durursunuz. Sıkıntı etmenize gerek yok. Delil yetersizliğinden beraat vermesi gerekir gibi göründü bana.
Hocam ceza erteleme sıkıntı değil. 10 tane şikayetçi hoca tazminat davası açma ihtimali var. Küfürler 1 hocaya yazılmış. Diğer hocaların sadece karikatürleri var.
Ayrıca sanıklardan bir tanesi " siteyi ben kendim şikayet ederek kapattım" diyor ancak şikayetçi hocalardan birisi "biz c. savcısına şikayet ettikten sonra c.savcısı tarafından site kapatıldı" diyor. Hakim bunu çok önemsemiş. Ancak şöyle bir durum var ki memleketimizde savcının site kapatma yetkisi yok, olsa bile xxxxx.com adlı yer sağlıyıcıya istekte bulunulan belgelerde savcılığın sitenin kapatılması ile ilgili talebi bile yok. Ama hakim bunu görmedi benim arkadaşta duruşma sırasında bunu düşünememiş ve kendini savunamamış.
Küfürlü içeriğe giren son şahısın ip si turk telekom tarafından tespit edilememiş. Ama 3. bir şahsın siteye girip içerikte değişiklik yaptığı belli. Ama hakim bunuda görmezden geliyor. Bunları hakimin gözüne sokmamız lazım. Ama duruşma olmadan dosyaya ek olarak bir savunma yazdırabilir miyim onu merak ediyorum. Zira duruşma günü sıkıntılı bir tarih, duruşmaya gidemeyebilir arkadaşım.
IP ne? SITE ne? Hesap ne? Blog ne? hakim maalesef bilmiyor...
DrKill tarafından 12/Eyl/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir