7000 Tl İle Yatırım Yapmak
-
Merhaba müridler elimde 7000 lira para var, araba alacaktım ancak istediğim bir araç bulamadım. 1-2 hafta daha araştıracağım ancak pek ümitli değilim. Konuya dönecek olursam araba bulamazsam bu parayı nasıl değerlendirebilirim? Altın, dolar, euro hangisi daha bir yatırım olur?
-
altından herkes herzaman kazanmıştır.
ama yırtıcı bir yapın varsa farklı şehirdki arabaları alıp farklı bir şehirde 3000 tl ye yakın karla satarsın.
bildiğim arkadaşlar var evini bu işle geçindiren
-
şuan bende döviz en tehlikeli araç. daha ne kadar yükselir ki. dolar oldu 2.2 euro 3
-
FOXXLY evet doviz zaten pek kafama yatmıyor. Altında da yaz aylarında bir araba bulursam bozdurdugumda zarar eder miyim şüphesi var.
zalimadam işim gereği şehirden pek ayrilamam hocam, dediğin gibi yirtici bi yapım da yok maalesef.
Günlük faiz veren bankalar var ancak buna da kizarkadasim karşı çıkıyor, ikna edebilirsem en kotu ihtimalle onu yaparım diye düşünüyorum.
-
Biocyte bunu yazdı
Merhaba müridler elimde 7000 lira para var, araba alacaktım ancak istediğim bir araç bulamadım. 1-2 hafta daha araştıracağım ancak pek ümitli değilim. Konuya dönecek olursam araba bulamazsam bu parayı nasıl değerlendirebilirim? Altın, dolar, euro hangisi daha bir yatırım olur?
BTC veya LTC
-
paradan para kazanmak için daha büyük meblağlar gerek. bence ürün alım satımı işine gir. çin malı ürünler oluyo kapış kapış giden, onlardan alabilirsin.
-
Sürekli işlek bir cadde, sokak vs.. varsa muhitinde ( birazda gelir düzeyi yüksek ve meraklı kitle ) , hamsifinger.com sitesini bir ziyaret et. Franchisin veriliyor.
-
Dolar- €uro için geç bile kaldın. ben dolar 1.80 iken 10.000 usd aldım. kazanç böyle oluyor. Kısa sürede olmaz. 2-3 aylık sürede kazanç olur. Şartlar böyle şuan.
-
En son deneme amacli halk bankasi hissesi almistim, yaklasik 2500 TL yatirmistim. 1 haftada %10 artti, sattim.
Simdide fener hisseleri dustu, uzun surecte kazandirir diye dusunuyorum. Kumardan farksiz ama. -
btc.
yatırım yapmadan önce birkaç hafta ayırılıp iyice araştırmak gerek. sistemi mantığı eksiksiz bilmek gerek. ondan sonrası sermaye varsa gelir zaten.
-
opusdei bunu yazdı
Dolar- €uro için geç bile kaldın. ben dolar 1.80 iken 10.000 usd aldım. kazanç böyle oluyor. Kısa sürede olmaz. 2-3 aylık sürede kazanç olur. Şartlar böyle şuan.
Güzel Para :)
Ortalama 18.000 TL ye al , şuanda 22.230 Tİ civarı :) 4.430 TL Kar ...
PC nin parası kat be kat çıkmış Hocam :D