folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 7000 Tl İle Yatırım Yapmak

7000 Tl İle Yatırım Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Merhaba müridler elimde 7000 lira para var, araba alacaktım ancak istediğim bir araç bulamadım. 1-2 hafta daha araştıracağım ancak pek ümitli değilim. Konuya dönecek olursam araba bulamazsam bu parayı nasıl değerlendirebilirim? Altın, dolar, euro hangisi daha bir yatırım olur? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

altından herkes herzaman kazanmıştır.

ama yırtıcı bir yapın varsa farklı şehirdki arabaları alıp farklı bir şehirde 3000 tl ye yakın karla satarsın. 

bildiğim arkadaşlar var evini bu işle geçindiren

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şuan bende döviz en tehlikeli araç. daha ne kadar yükselir ki. dolar oldu 2.2 euro 3

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

FOXXLY evet doviz zaten pek kafama yatmıyor. Altında da yaz aylarında bir araba bulursam bozdurdugumda zarar eder miyim şüphesi var.

zalimadam işim gereği şehirden pek ayrilamam hocam, dediğin gibi yirtici bi yapım da yok maalesef.

Günlük faiz veren bankalar var ancak buna da kizarkadasim karşı çıkıyor, ikna edebilirsem en kotu ihtimalle onu yaparım diye düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    Biocyte bunu yazdı

Merhaba müridler elimde 7000 lira para var, araba alacaktım ancak istediğim bir araç bulamadım. 1-2 hafta daha araştıracağım ancak pek ümitli değilim. Konuya dönecek olursam araba bulamazsam bu parayı nasıl değerlendirebilirim? Altın, dolar, euro hangisi daha bir yatırım olur? 

BTC veya LTC

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

paradan para kazanmak için daha büyük meblağlar gerek. bence ürün alım satımı işine gir. çin malı ürünler oluyo kapış kapış giden, onlardan alabilirsin.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Sürekli işlek bir cadde, sokak vs.. varsa muhitinde ( birazda gelir düzeyi yüksek ve meraklı kitle ) , hamsifinger.com sitesini bir ziyaret et. Franchisin veriliyor.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dolar- €uro için geç bile kaldın. ben dolar 1.80 iken 10.000 usd aldım. kazanç böyle oluyor. Kısa sürede olmaz. 2-3 aylık sürede kazanç olur. Şartlar böyle şuan. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    En son deneme amacli halk bankasi hissesi almistim, yaklasik 2500 TL yatirmistim. 1 haftada %10 artti, sattim.
    Simdide fener hisseleri dustu, uzun surecte kazandirir diye dusunuyorum. Kumardan farksiz ama.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

btc. 

yatırım yapmadan önce birkaç hafta ayırılıp iyice araştırmak gerek. sistemi mantığı eksiksiz bilmek gerek. ondan sonrası sermaye varsa gelir zaten.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Dolar- €uro için geç bile kaldın. ben dolar 1.80 iken 10.000 usd aldım. kazanç böyle oluyor. Kısa sürede olmaz. 2-3 aylık sürede kazanç olur. Şartlar böyle şuan. 

Güzel Para :)

Ortalama 18.000 TL ye al , şuanda 22.230 Tİ civarı :) 4.430 TL Kar ...

PC nin parası kat be kat çıkmış Hocam :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 4076 Toplam Mesaj: 25