7558888
-
Bu numarayı bilmem bilirmisiniz?. Türkcell çatısı altında işlem yapıp,kredi kartı ile telefondan kontör yüklemesi yapan uyanık girişimci numarasıdır...
Dün gece kontore sıkısmıstım..cep telefonuma yaklasık 1 hafta önce gelen mesajda bu numaradan kartla kontor yükleyebileceğim yazıyordu!..
Aradım...güzel bir ses tonuyla karşıladılar beni..kızın ses tonu 900 lü hatları andırıyordu adeta!..hemen kontör yüklemek istediğimi söylemedim...(söylemez olaydım)
Aman efendim servisimizi kullandığın için çok müteşerrikiz falandı filandı..avantajlardan bahsetmeye başladı..
-Üye olunması durumunda 25 kontor bedava ayrıca bundan sonraki yüklemelerde 14,50 ytl den kontor alınabilinecekmiş(zaten 14,50 ytl olması gerekir diye düşünmüştüm ki öylede olması gerekir) sadece 21ytl karşılığında...
-Üye olmak istemiyorsanız 16,50 ytl den de yükleyebilirsiniz dendi aynı güzel ses tonuyla!..ayrıca 3 taksit imkanı da war dendi!..
Üye olmak istemediğimi bana 100 kontorün lazım olduğunu söyledim ve hemen işlem yapılmasını mümkünse 3 taksit imkanını kullanmak istediğimi söyledim!..
İşlem yaptılar ve telefonuma kontor şifresi geldi..daha sonra bankadan sms aldım!..
Bir baktım ki 14,50 ytl lik kontor bana 21 ytl ye gelmiş..tekrar aradım o numarayı dedim iptal edin bana böyle söylenmedi!..dediler 1 haftayı bulur!..bankayla irtibata gecicez..
-Sizin yapacagınız işinde sizinde ta a.q diyerek kapattım telefonu...yani kısacası 6,5 ytl geçirdiler bana!..neymiş efendim taksitmiş..
galiba hayatta yediğin kazıklar=tecrube ;) paylaşmak istedim!.. -
seninki gene azmış hoca 6,5 :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------seninki gene azmış hoca 6,5 :)
-----------------------------
1000 kişiye böyle geçirdiklerini varsayarsak 1000*6,5=6500ytl hiçte az değil hoca!..hemde kancıklıkla alınan bir para...güzel tongaya getirdiler.kızgınım ama yinede kutluyorum onları!.. -
kazanmış olduğun tecrübeyi paylaşman güzel geçmiş olsun hazreti mürid
-
çok yaşayan değil çok gezen bilir hoca :)
sen tecrübeyi kazandın biliosun :)
bizimle tecrübeni paylaştığın için saol
-
ßenide aramisdı ßu numara 2 qün once :D o zaman tabi uyudugumdan acmamisdim teLi :D
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------ßenide aramisdı ßu numara 2 qün once :D o zaman tabi uyudugumdan acmamisdim teLi :D
bence sen hala uyuyosun..rüyanda attın bu mesajı :) numarayı sen arıyosun onlar deil!... -
Ustana Danışmazsan olacağı budur :) o servisi çok s.ktim ben :D cc ile bi daha söyle bi cc vereyim sana o bilgileri ver yüklesinler 1000 2000 kontur :P uehueh
-
RemotE bunu yazdı:
Ustana Danışmazsan olacağı budur :) o servisi çok s.ktim ben :D cc ile bi daha söyle bi cc vereyim sana o bilgileri ver yüklesinler 1000 2000 kontur :P uehueh
usta elindeki cc leri kim paylaşır ki sorsa bile :) -
vay ipneler
-
o benim semtimin cocuğu ona bi güzellik yapardık :)