800 Yıl Önce Diyarbakır
-
Ben bunlarla avunduğumu söylemedimki
sadece senin UP mesajına verdiğin yanıta cevap vermek istedim .
yoksa...
teknolojiyi kabüllenmesem pc nin başında işim ne :)
-
Arkadaslar size sadece sunu soyluyeyim. Kuran indikten sonraki 23 yil icerisinde Muslumanlarin ilimde nasil gelistiklerini arastiralim beraber
-
Diyarbakır fen edebiyat fakültesi fizik bölümünde köşesi var.
Muhterem kafasını iyi çalıştırmış zamanında :|
-
Benim bildiğim El-Cizirî Kürt'tü. :/ Başka El-Cizirî olabilir tabi.
-
vay ulan ya hiç unutmam o yıulları :W babamın şark gorevi .. :W urfa yolu eski polis lojmanlarında oturuoduk anasnı satıyım :S diyarbakır o zaman lar çok karışıktı gaffar okkan suikasti olmuştu
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
sallamanının da bu kadarına pes hakkaten. Ne olmuş sonra bu ebu ya merak ettim yanlız rokete binip bilinmeyen bir galaksiye islamın sancağını mı taşımış ?
-----------------------------Yahu Xz Sırf Gıccıklığınamı Bunu yapıyorsun, yoksa Doğu ile ilgili Tüm Değerlere Hakaret etmenin Milliyetçilik olduğunu sanan Andavallardanmısın sen.?
Sallanmış olan nedir açıklarmısın bana. Açık olan şudurki Sallayan Biri Varsa At Gözlükleri ile Hemide Utanmadan Sensin. Ayıptır yahu. Bari Yazma Konuya, Konuyu neden Kirletiyorsun be yahu.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
sallamanının da bu kadarına pes hakkaten. Ne olmuş sonra bu ebu ya merak ettim yanlız rokete binip bilinmeyen bir galaksiye islamın sancağını mı taşımış ?
-----------------------------Yahu Xz Sırf Gıccıklığınamı Bunu yapıyorsun, yoksa Doğu ile ilgili Tüm Değerlere Hakaret etmenin Milliyetçilik olduğunu sanan Andavallardanmısın sen.?
Sallanmış olan nedir açıklarmısın bana. Açık olan şudurki Sallayan Biri Varsa At Gözlükleri ile Hemide Utanmadan Sensin. Ayıptır yahu. Bari Yazma Konuya, Konuyu neden Kirletiyorsun be yahu.
Yazının bazı bölümlerinin sallandığı çok açık değil mi yani? İlla doğu düşmanlığı gerekmiyor bunu görmek için.Robot filler üzerinde robot askerler falan :D Muhahah
-
VIGILANTE bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
Yazının bazı bölümlerinin sallandığı çok açık değil mi yani? İlla doğu düşmanlığı gerekmiyor bunu görmek için.Robot filler üzerinde robot askerler falan :D Muhahah
-----------------------------Git Araştır o zaman, Kitaplara Bak Çokmu Zor. O Yazıdakiler Abartı değil, Bizzat Gerçek, Zaten O Denli Biri Olmasaydı Tarih Kitaplarında Yer Alırmıydı.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Git Araştır o zaman, Kitaplara Bak Çokmu Zor. O Yazıdakiler Abartı değil, Bizzat Gerçek, Zaten O Denli Biri Olmasaydı Tarih Kitaplarında Yer Alırmıydı.
Peki o bahsedilen robotların çizimi nerede hani? Ben resimlerde bir tek hayvanların çevirdiği çark sistemleri ve su iletme sistemleri falan gördüm.Bir de yazının sonunda sanki adamın icatları bilinmeyen bir enerjiyle çalışıyormuş gibi bitirmemiş mi kim yazdıysa fazla gaza gelmiş :D
-
VIGILANTE bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
Peki o bahsedilen robotların çizimi nerede hani? Ben resimlerde bir tek hayvanların çevirdiği çark sistemleri ve su iletme sistemleri falan gördüm.Bir de yazının sonunda sanki adamın icatları bilinmeyen bir enerjiyle çalışıyormuş gibi bitirmemiş mi kim yazdıysa fazla gaza gelmiş :D
-----------------------------Yazıyı Renginden Ötürü Sonuna Kadar Okumadım, Ama Filler Erkekli Kızlı Hareket eden Robotlar, Su Taşıyan Canlılar Falan filan Pek Çok Belli Hareketi Yenileyen Robotlar Yapmıştır. Farklı kaynaklardan Eskilerde Okuyupta Bildiklerimden Konuşuyorum ben. Yazıyı Yazan Abartıya Kaçmış olabilir. Ancak Gerçek Düzeyde Bilgi için Farklı Kaynaklar Öneririm.