9 Dakikada Türkiye Özeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Nobel bunu yazdı

onlarda izlememiş zaten ondan atıp tutuyorlar senden hiçbir farkları yok biri yazmış otdü diğerleri izlemeden otdüyle ilgili savurmus sende aynısnı yapıyorsun sen neyin kafasındasın :) Ayrıca otdüyü bilmemde bende muğla üniversitesine gittim aynı şekil pkklı kaynıyordu yapacak birşey yok onlarda össye giriyor

Demek istediğim bu işte. Yazdığım şeyde yanlış birşey yoktu,halada arkasındayım birçok müridde aynısını yazdı sende aynısını diyorsun ama tüm tepkiler bana geliyo :)

Ben videoyu izledim demiyorumki,en baştan izlemedim dedim. Konudaki ilk sayfadaki yorumlara göre yorum yaptım,video başlığına göre yorum yaptım bu ne tepkidir anlamıyorum.

Sanki millet benim yazmamı bekliyomuşta topluca saldırıya geçti ilk sayfada o kadar mesaj var hiçbirine laf eden yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

bu muharrem ince tam bir mal ya. çok sığ düşünen basit bir insan. insanda biraz özeleştiri olur ,  önce bir dönüp kendi partisine baksa muhtemelen intihar eder. kkonuyu açanda ,konu başlığı ile sanki bir vatan haini gibi 9 dakkada türkiye özeti demiş buna.Güzelim türkiyemi nası tanıtıyor, ayıkamadım. başlığa bak hizaya gel amk. israile gerek yok, düşman içimizde...

cracker tarafından 22/Ara/12 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

dedikleri doğruda konuşmakla birşey değişmiyor ki

ben bunların yerinde olsam gider türkiyeyi bölmek isteyen ülkelerle anlaşma yapar

akp yi bitirmeye çalışırım

ama kafaları çalışmıyor sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

dedikleri doğruda konuşmakla birşey değişmiyor ki

ben bunların yerinde olsam gider türkiyeyi bölmek isteyen ülkelerle anlaşma yapar

akp yi bitirmeye çalışırım

ama kafaları çalışmıyor sanırım

ahhaahahaha yaş kaç dostum

http://goo.gl/0i2Fv
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ülkenin içine düştüğü boktan durum, kaos , ekonomik ve siyasi iflas , sosyal kültürel yıkım zaten ortada ... 

bu ampülün suçudur diyemem , bu tamamen bizim suçumuz biz millet olarak adam olup akıllı olup kendi sorunlarımıza çözüm getiremedik 

yılmaz özdil,bekir coşkun, perinçek .. sağ taraftan oktay vural, engin alan sağlı sollu giydiriyorlar ve dediklerinin tek kelimesi yalan değil (ideolojisini sev ya da sevme ) ama işte anlayan kim ? 

kurulan cümleyi anlayabilecek kadar zeka kırıntısı olsa zaten gidip ampüle oy vermez , zekiysede memleketi zkmekten bir çıkarı vardır ki ampüle oy verir , dümeni dönsün cebi dolsun diye bir cemaat bağlantısı varsa gider ampüle verir ,sen nedersen de .

yani muharrem abi saolsun gene giydirmiş saydırmış ama ampülcü ne anlayacak , eyi eyi memleket eyiye gidiyo der gevişini getirir 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

yalovamızın milletvekilidir ince, konusmus yine :)

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Size göre bütün akp karşıtları, bütün amerika karşıtları pkk sempatizanı, ergenekoncu, şerefsiz, bölücü, hain zaten.

Video izlemeden yorum yapan adama ne demeli ? Herif hırsızlıkları, Türkiyenin farklı 2 yüzünü ve bir sürü şeyi söylemiş. Bakanlıkların vs.. ne kadar parayı harvurup harman savurduğunu göstermiş. Kalkıp muhalefet yapmıyorlar diye konuşuyorsunuz hala.

Bi ergen çıkmış molotofa monotof diyor. Önce git ne olduğunu öğren.

---

Muharrem İnce'nin verdiği bilgilerde çalışanların %47 'si asgari ücretli diyor. Yani 700 lira.

Türkiyede yoksulluk sınırı ne kadar ? : 940 lira civarı.

Türkiye'de açlık sınırı ne kadar ? 3 bin bilmem kaç lira.

Türkiye'de asgari ücret ne kadar ? 700 lira.

Türkiye'de kaç kişi asgari ücretle çalışıyor ? Çalışanların %47'si.

--

Eee tayyİT'te haklı. Önce fakirleştirecekler, umutlarını ellerinden alacaklar. Sonra tarikatle para sağlayacaklar, umut verecekler böylece onlara bağımlı mhtaç hale gelecek ki millet ; oylar gelmeye devam etsin.

Türkiyenin anasını siktiler be ! 

Hala çıkıp AKP'yi mükemmelmiş gibi savunann yobazlar var. hayır amk tahribatta oran bu kadar değildi, tahribata yazık oldu.

Kadına şiddet %1400 oranında arttı amk 10 sene %1400 !!! Terör olaylarını falan saymama gerek yok.

Sözde amerika karşıtları, israil karşıtları. Hadi be ! Televizyonda uyduruktan senaryo yazıp birbirlerine rest çekiyorlar ; sonra gidip israillilerin yönettiği amerika müttefikimiz diyorlar. 

Sıçtımın fetosunun tarikatinin ardında da amerika ve israil var. Kalkmış bu herifleri savunuyorsunuz. Türkiye'de bu adamların işlerine taş koyacak ne kadar amerika karşıtı adam varsa ne hikmettir ki ergenekoncu.

Bu herifler bunların hesabını nasıl verecek ? Suçsuz yere içeri tıktıkları adamların ? Sahte müslümanlar. Bu herifler geldi, insanlar dinden soğudu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şu resme bakıp 1 kez daha düşün pcdoktor.

ayrıca odtü rektörünüde pkk lı ilan etmişsindir şimdi sen.

bravo hükümeti eleştiren herkes pkk lıdır sana göre :)

yürü be bu aklınla çok yol alırsın sen Allah akıl fikir versin.

kaygusuz tarafından 22/Ara/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

şu resme bakıp 1 kez daha düşün pcdoktor.

ayrıca odtü rektörünüde pkk lı ilan etmişsindir şimdi sen.

bravo hükümeti eleştiren herkes pkk lıdır sana göre :)

yürü be bu aklınla çok yol alırsın sen Allah akıl fikir versin.

Hala şu laf sokma yarışı.. Yahu anlamıyormusunuz kaç kere söyledim resimler koydum,her kafama esene pkk'lı demiyorum. Ama o kadar resim koydum bi aç bak. Odtüde kaç pkklı var orada arkadaşların varsa sor,git gör.

Yanında hacettepe var bilkent var hiçbirinde olay olmaz odtüde bahçede millet apoya hasret şarkıları söyler kimsenin birşey demeye götü basmaz hala gelmiş neyi savunuyorsunuz bana ya?

Sizin mantığınıza göre öğrenci her zaman masumdur ilim öğrenir falanmı nedir anlamadımki beyin yapınızı?

Üstteki postlara bak 4-5 tane resim koydum odtüdeki yapılanmanın ne alemde olduğuna dair.

Nasıl bir beyinse hala hükümeti eleştiren herkes pkklıdır sana göre diyorsun.

He tamam ya öyle haklısın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bazı ülkelere göre dalga geçilesi bi bilim olan istatistik, bana göre son derece gerçekçidir ve her zaman doğruları söyler. akepenin de istatistiksel verileri ortadadır ve açıktır. 10 yılın özetini de 10 dakikada çok güzel yapmış Muharrem İnce. Bu gerçeklere muhalefet olanlara mundar deme alışkanlığı burada da devam etmiş...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 4798 Toplam Mesaj: 41